Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот NOMER14 » 23 ное 2015 22:20

CTAHKO написа:
atakista написа:
CTAHKO написа:
atakista написа:Този ЕС работи против Европа! Докато не се разпадне Еврогейския Съюз(филиал на САЩ) ще има само беди за Европа и в частност България, особено бедата с нашествените от Африка и Близкия Изто, идващи под името "бежанци"!

Напълно съм съгласен с теб 8-) Ако в това еврейско образование наречено ЕС имаше някакви правила и не се проявяваше двоен стандарт, сега вместо да се държат за ръчички и да пеят Марселиезата, двете държави Франция и Белгия трябваше да бъдат най-позорно изхвърлени от ЕС, да им бъдат наложени санкции и да изпаднат в тотална изолация 8-) Та тези две държави са развъдници и инкубатори за терористи :!: Такива държави нямат място в ЕС :!:

Напълно подкрепям мнението ти! Освен Франция и Белгия трябва да бъдат изхвърлени и Германия, която чрез Меркел покани нашествениците под името "бежанци" в Европа!

За Германия е още рано. Там засега няма терористични актове извършвани от "германски граждани" 8-) На тях по-скоро може да им се постави условие да бъде отнето германското гражданство на канцлера им Меркел 8-) Но виж Франция, Белгия и техните граждани са с традиции в тероризма 8-)

Погледнете картата!
Образувала се е цяла дъга - Франция, Белгия, Холандия, Германия, Дания и другите три скандинавски държави.
Засега Полуостровните европейски държави удържат, заради непривлекателността си. В сандвич са държавите от Вишеградската четвортка, Прибалтика барабар с нас и румънците и вечно неутралните "кръстоносци ли" и австрийци. Островната държава не я коментирам - там е пакистанизация.
И тъй като сме футболен форум - в последните европейски квалификации националните им гарнитури са пълни с чалми между 1/4 до половината отбор. Нищо не казвам - само боравя с числа.

atakista

Мнениеот atakista » 23 ное 2015 22:47

sin4ec написа:Осере ли се сега Европа, остава това:
Ееех, царвули, казвах ли ви аз...ама не слушате! Сега кво да ви правя?
Изображение

Това е единственото реално и добро решение за Европа в момента!

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 24 ное 2015 00:04

Изображение
Едно добро решение на проблема. 8-) :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

atakista

Мнениеот atakista » 24 ное 2015 00:53

Не , не е това решението!А Франция е фрашкана с ислямисти! Първа Русия започна да подпуква под път и над път ИД , докато другите си траеха! Решението е в Русия!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 24 ное 2015 00:55

Ето и едно интервю с един бивш съветник на Путин.Една друга истина според него за събитията с участието на Русия

Путин е знаел за готвените в Париж атентати
http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-p ... ntati.html

Не се наемам да казвам дали са истина или не,то и трудно би се разбрало от нас обикновените хора кое е истина и кое е лъжа.Аз не съм съгласен с две негови изявления:
А.Наришкин – Връщат ви към 1999г., въпрос на Виталий Авилов: правилно или неправилно постъпи Борис Елцин на 31-ви декември 1999г.?
С.Белковски – За какво?
А.Орех – “Уморен съм, напускам”.
С.Белковски – Е, от лична гледна точка беше прав. От гледна точка на националния интерес – не, но изборът беше направен и беше невъзможно да се промени.

Елцин почти беше съсипал Русия,за какъв национален интерес говори не мога да разбера,може би американският :lol:
И другото с което не съм съгласен:
А.Орех – Каква ще стане с Европа през това време? Защото тя изглежда объркана.
С.Белковски – Книгата на Освалд Шпенглер “Залезът на Европа” е публикувана през 1818г.
А.Орех – Отдавна.
С.Белковски – Европа не залезе, напротив, превърна се във водеща сила в света. Но от тогава, повтарят по 17 пъти годишно, че Европа скоро ще загине. Европа преживя и Втората световна война, какво ли не преживя, но още е жива. Тъй като тя е основният източник на образцови идеи за света. Така че, да, Европа малко ще страда, но ще се оправи. Всички големи неща се правят спокойно и хладнокръвно. Всяка грубост се изрича с учтив тон. И обратното. Затова Европа ще победи останалата част от света.

За мен Европа тръгна надолу и свободното падане ще продължи,може временно да изглежда че нещата са се оправили но няма да е така.В доста държави според мен ще дойдат на власт или крайно леви или крайно десни и всичко постепенно ще е съпътствано със все по голямо напрежение сред жителите на държавите.Относно смяна на Путин,не съм сигурен дали ще е за добро и който дойде на власт след него какъв курс ще поеме.А със санкциите спрямо Русия, Путин си намери и външен враг на който може да прехвърли всички проблеми.Има глад,еми Европа е виновна тя налага санкции,ние не сме виновни за нищо.Така Европа се превръща за врага на всички руснаци и в един момент при идване на власт на крайно леви военни може и да видим един нов поход на Тухачевски из Европа който този път няма да спре в Полша,но това едва ли ще е скоро,може и да греша,така виждам аз нещата.Айде лека и мека! :)
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 ное 2015 00:59

atakista написа:Не , не е това решението!А Франция е фрашкана с ислямисти! Първа Русия започна да подпуква под път и над път ИД , докато другите си траеха! Решението е в Русия!

Момчее, вземи се в ръцее... :lol: Да не те уволниха от строежа, че си толкова агресивен? :mrgreen:

atakista

Мнениеот atakista » 24 ное 2015 02:01

diplomat написа:
atakista написа:Не , не е това решението!А Франция е фрашкана с ислямисти! Първа Русия започна да подпуква под път и над път ИД , докато другите си траеха! Решението е в Русия!

Момчее, вземи се в ръцее... :lol: Да не те уволниха от строежа, че си толкова агресивен? :mrgreen:

За какъв строеж ми говориш и изобщо каква връзка има това с темата?
В тази тема се обсъжда, ако не се лъжа, кризата с пришълците и терористичната организация ИДИЛ!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 ное 2015 02:04

CTAHKO написа:
diplomat написа:
TodorT написа:http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=1530733

:!: :!: :!:

Соросоид! :!:

Научи се да казваш сутрин, обед и вечер фразата "Аллах Акбар", ако искаш да оцелееш в Европа и най-вече в ЕС 8-) Така поне ни посъветваха от телевизията 8-) А и не само 8-)

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1530728

Отчита се, че при атентатите от 13 ноември в Париж някои от хората са били пожалени от терористите благодарение точно на този израз, използван навреме.

Oбаче кой ли хитрец се е усетил какво да каже за да отърве кожата? Звучи хахаво, но щом са отървали кожата...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 10:03

tirion написа:Ето и едно интервю с един бивш съветник на Путин.Една друга истина според него за събитията с участието на Русия

Путин е знаел за готвените в Париж атентати
http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-p ... ntati.html

Не се наемам да казвам дали са истина или не,то и трудно би се разбрало от нас обикновените хора кое е истина и кое е лъжа.Аз не съм съгласен с две негови изявления:
А.Наришкин – Връщат ви към 1999г., въпрос на Виталий Авилов: правилно или неправилно постъпи Борис Елцин на 31-ви декември 1999г.?
С.Белковски – За какво?
А.Орех – “Уморен съм, напускам”.
С.Белковски – Е, от лична гледна точка беше прав. От гледна точка на националния интерес – не, но изборът беше направен и беше невъзможно да се промени.

Елцин почти беше съсипал Русия,за какъв национален интерес говори не мога да разбера,може би американският :lol:
И другото с което не съм съгласен:
А.Орех – Каква ще стане с Европа през това време? Защото тя изглежда объркана.
С.Белковски – Книгата на Освалд Шпенглер “Залезът на Европа” е публикувана през 1818г.
А.Орех – Отдавна.
С.Белковски – Европа не залезе, напротив, превърна се във водеща сила в света. Но от тогава, повтарят по 17 пъти годишно, че Европа скоро ще загине. Европа преживя и Втората световна война, какво ли не преживя, но още е жива. Тъй като тя е основният източник на образцови идеи за света. Така че, да, Европа малко ще страда, но ще се оправи. Всички големи неща се правят спокойно и хладнокръвно. Всяка грубост се изрича с учтив тон. И обратното. Затова Европа ще победи останалата част от света.

За мен Европа тръгна надолу и свободното падане ще продължи,може временно да изглежда че нещата са се оправили но няма да е така.В доста държави според мен ще дойдат на власт или крайно леви или крайно десни и всичко постепенно ще е съпътствано със все по голямо напрежение сред жителите на държавите.Относно смяна на Путин,не съм сигурен дали ще е за добро и който дойде на власт след него какъв курс ще поеме.А със санкциите спрямо Русия, Путин си намери и външен враг на който може да прехвърли всички проблеми.Има глад,еми Европа е виновна тя налага санкции,ние не сме виновни за нищо.Така Европа се превръща за врага на всички руснаци и в един момент при идване на власт на крайно леви военни може и да видим един нов поход на Тухачевски из Европа който този път няма да спре в Полша,но това едва ли ще е скоро,може и да греша,така виждам аз нещата.Айде лека и мека! :)

Не е нужно да напомням ,паричките на Фактор,Капитал ,Дневник...,откъде идват.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 10:04

Изпепелени са 1000 цистерни с нефт на ИД:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mPdNoWnlrNY&feature=youtu.be[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r2v4i_axxzE&feature=youtu.be[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”