Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 0:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона |21.11.15г| 19:15ч.

Мнениеот drvasko98 » 23 ное 2015 14:02

sapio0o написа:8-)
Изображение

Това като го видя по време на мач от любимия отбор, направо полудявам, а ако бях мениджър сигурно щях да разстрелвам. :) Всичко друго, дори и най-ахмашки грешки ги приемам, но да не можеш да се подредиш и да искаш топката означава пълна незаинтересуваност и ... тъпотия.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 ное 2015 19:34

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wvWyPbKbFn4[/youtube]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

облак
Контакти:

Мнениеот облак » 24 ное 2015 01:07

Furious_Monk написа:При споменаването Шустер какви спомени ме налегнаха. :lol:

С шампионски отбор изграден от Капело и продължил инерцията си и след неговото уволнение да не може да влезеш в първата половина на таблицата,това е едно доста забележително постижение.Тогава Реал беше някъде след 10-място в класирането.А стилът на игра беше невероятен.Всички напред и силно изритани топки към противниковото наказателно поле.Снайдер мисля че играеше нещо като таран,налагаше се да се бори за високите топки с противниковата защита.Ех какви "хубави" моменти само. :roll: Което пък от своя страна показва,че в момента положението не е чак толкова страшно.

Бъркаш при Шустер Реал смаза Барселона с 4:1 и стана шампион с много точки преднина

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 ное 2015 10:07

облак написа:
Furious_Monk написа:При споменаването Шустер какви спомени ме налегнаха. :lol:

С шампионски отбор изграден от Капело и продължил инерцията си и след неговото уволнение да не може да влезеш в първата половина на таблицата,това е едно доста забележително постижение.Тогава Реал беше някъде след 10-място в класирането.А стилът на игра беше невероятен.Всички напред и силно изритани топки към противниковото наказателно поле.Снайдер мисля че играеше нещо като таран,налагаше се да се бори за високите топки с противниковата защита.Ех какви "хубави" моменти само. :roll: Което пък от своя страна показва,че в момента положението не е чак толкова страшно.

Бъркаш при Шустер Реал смаза Барселона с 4:1 и стана шампион с много точки преднина

Тогава Виляреал бе втори, а Барселона трета. И ако не ме лъже паметта, ние не загубихме водачеството от първия до последния кръг.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Liga BBVA: Реал Мадрид - Барселона - 0:4 FT

Мнениеот Furious_Monk » 24 ное 2015 22:56

При Шустер футболът беше отвратителен ,а Барселона не бяха футболен отбор.Още си спомням гледката на оклюмналите Меси,Шави и Пуйол.Състоянието на един отбор не определя качеството на даден треньор.Да спечелиш титла също не е лесно,но това на което се крепеше тя при Шустер,беше дисциплината наложена от Капело(още си спомням как Дон Фабио критикуваше Робиньо за това че не се връщал да помага в защита,както и средния му пръст срещу една определена част от запалянковците на стадиона).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”