ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 15:42

petko.h.markov написа:
suni написа:ЦСКА-Литекс Комерс е по- добре от ЦСКА-Титан или ЦСКА-Цимбик, нека подкрепим Гр. Ганчев в борбата му срещу Плеевски-БТК, само с него имаме някакъв шанс за възмездие.

Според мен,всеки който е готов да приеме друг клуб да вземе името ЦСКА и да твърди,че това е ЦСКА е ...!

какво е ?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2015 15:50

petko.h.markov написа:
suni написа:ЦСКА-Литекс Комерс е по- добре от ЦСКА-Титан или ЦСКА-Цимбик, нека подкрепим Гр. Ганчев в борбата му срещу Плеевски-БТК, само с него имаме някакъв шанс за възмездие.

Според мен,всеки който е готов да приеме друг клуб да вземе името ЦСКА и да твърди,че това е ЦСКА е ...!

Шем не щем ще има някаква врътка, защото няма такъв който да хвърли 30-40 милки на вятъра.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 23 ное 2015 15:53

Много от истинските фенове на Литекс отдавана не посещават мачовете на отбора, включително и аз. Не е нормално повече от 2 г. да се говори за някакви обединяваници и никой от клубното ръководство да не излезе и каже 2 думи по медиите. Не може цяло лято да си играем на "иди си-ела си" и цялото клубно ръководство да мълчи. Но това е друга тема...

Нямало фенове, че как да има? Кой нормален човек ще си заведе децата на стадиона? Какво да гледат? Децата са облечени с оранжеви фланелки и дават мило и драго при всяка победа над Левски, ЦСКА и др. и страдат при всяка загуба, защото са го приели като нещо свое.

Сега какво ще стане? Литекс ще се премести да играе в София, е няма да е ЦСКА, защото никога не може да бъде. Емблемата на ЦСКА няма да могат да си я сложат, защото тя не е тяхна, нямат право да я използват, тя е запорирана в НАП и трябва да се плаща за нея. Ще стане като Стяуа - ще си измислят нова емблема. Но това вече няма да е Литекс, нито пък ЦСКА... Прави са от Офанзива, че няма да стъпят на стадиона... Както аз и многото верни фенове на Литекс сега не стъпваме на стадиона в Ловеч. Може би така Литекс ще се сдобие с повече фенове - а дано... Жалкото е, че и отбор като ЦСКА с такава славна история загива за едното нищо, заради някакви си прищавка на някого, или на КОЙ...

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 23 ное 2015 15:53

Beladona написа:
Shaka написа:
demon777 написа:Тео предполагам че ходиш на мачове на ЦСКА нали? А дано да си от тея дето ходят.
Сега при тая ситуация с преименуването на литекс казваш че спираш да ходиш.
Обаче не се създава 2ри клуб дето да почне от окръжните групи..... и ти досега си знаеш домакински мач в неделя аз съм на стадиона ама сега какво ще правиш? Няма да идваш на стадиона колко 1 , 2 -3 , 5 години и до кога ? друга клубна принадлежност ли ще си избереш ? Кой отбор ще подкрепяш в България? Само не излизай с заучената фраза тТО БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО НЕСТРУВА ЩЕ ГЛЕДАМ АНГЛИЯ И ИСПАНИЯ.
Иди стани фен на лудогорец на тях им трябват истински фенове. Истинските фенове на ЦСКА ще са на стадиона.

А че те много хора не минаха на тази вълна ли? Че сега няма да има? Или това е някаква форма на изнудване. Или подкрепяш ГМОто или нямаш избор... Ай у лево. Сега като закрият Литекс Ловеч и го преместят на Армията. Аз Армеец ли ще трябва да стана или да припозная Подуянски или Ботявски. Каквото било, било. Като се направи нов отбор на Ловеч от най-долната дивизия ще го подкрепям ако остане някъв сателит на Лецка съм дотук. Никой нормален няма да припознае такова нещо , както и т нар Лицекс София-Микре- Ловеч.

Казах ви го преди, ако толкова го искате Ганчев халал да ви е, тук няма нормален фен от Ловеч който да го иска при тия простотии.

оркестъра не ти ли липсва ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма го тоя оркестър от години вече :cry: Сега чакам новите братя (припознавачи) Конанчо и Ко с приповдигнато настроение :mrgreen:
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 15:57

petko.h.markov написа:

ПФК АД-то фалира,.. това е! ,,Армията,,, историята, феновете-това е ФК ЦСКА.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 ное 2015 15:59

гражданин от село написа:
petko.h.markov написа:

Шем не щем ще има някаква врътка, защото няма такъв който да хвърли 30-40 милки на вятъра.

Тогава,след като си изпиеш горчивата чаша до дъно,започваш от начало.Като си нямал акъл си понасяш последствията.Понеже не си успял в реалния живот
си избиваш комплексите чрез ЦСКА,който си готов да приемеш да се обедини и с. дявола само да е на първо място.Посочените тук обединения са също толкова
възможни колкото и ЦСКА-Челси.Тогава защо не изберете него.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 16:05

petko.h.markov написа:
гражданин от село написа:
petko.h.markov написа:

Тогава,след като си изпиеш горчивата чаша до дъно,започваш от начало.Като си нямал акъл си понасяш последствията.Понеже не си успял в реалния живот
си избиваш комплексите чрез ЦСКА,който си готов да приемеш да се обедини и с. дявола само да е на първо място.Посочените тук обединения са също толкова
възможни колкото и ЦСКА-Челси.Тогава защо не изберете него.

Тея от Челси, дали ще са съгласни да играят в Борисовата, да са в червено и да са наричат ЦСКА ??? Ако да, Абрамович е добре дошъл ! ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 23 ное 2015 16:05

Leon написа:Много от истинските фенове на Литекс отдавана не посещават мачовете на отбора, включително и аз. Не е нормално повече от 2 г. да се говори за някакви обединяваници и никой от клубното ръководство да не излезе и каже 2 думи по медиите. Не може цяло лято да си играем на "иди си-ела си" и цялото клубно ръководство да мълчи. Но това е друга тема...

Нямало фенове, че как да има? Кой нормален човек ще си заведе децата на стадиона? Какво да гледат? Децата са облечени с оранжеви фланелки и дават мило и драго при всяка победа над Левски, ЦСКА и др. и страдат при всяка загуба, защото са го приели като нещо свое.

Сега какво ще стане? Литекс ще се премести да играе в София, е няма да е ЦСКА, защото никога не може да бъде. Емблемата на ЦСКА няма да могат да си я сложат, защото тя не е тяхна, нямат право да я използват, тя е запорирана в НАП и трябва да се плаща за нея. Ще стане като Стяуа - ще си измислят нова емблема. Но това вече няма да е Литекс, нито пък ЦСКА... Прави са от Офанзива, че няма да стъпят на стадиона... Както аз и многото верни фенове на Литекс сега не стъпваме на стадиона в Ловеч. Може би така Литекс ще се сдобие с повече фенове - а дано... Жалкото е, че и отбор като ЦСКА с такава славна история загива за едното нищо, заради някакви си прищавка на някого, или на КОЙ...

Не се притеснявай, срама не е за нас а за припознаващите и за оня дето не разбира, че собствеността може да е негова и може да я разменя както си иска, но отборите са на феновете. На тези които са ходили на стадионите и са се радвали или са страдали с отбора. Никой не може да ни вземе победите, загубите, успехите, разочарованията и онова 8:0 :geek: Те са си наши и винаги ще бъдат, както и отбора в сърцата ни независимо в кой дивизия попадне.
Последна промяна от Shaka на 23 ное 2015 16:07, променено общо 1 път.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 16:05

Shaka написа:
Beladona написа:
Shaka написа:
demon777 написа:Тео предполагам че ходиш на мачове на ЦСКА нали? А дано да си от тея дето ходят.
Сега при тая ситуация с преименуването на литекс казваш че спираш да ходиш.
Обаче не се създава 2ри клуб дето да почне от окръжните групи..... и ти досега си знаеш домакински мач в неделя аз съм на стадиона ама сега какво ще правиш? Няма да идваш на стадиона колко 1 , 2 -3 , 5 години и до кога ? друга клубна принадлежност ли ще си избереш ? Кой отбор ще подкрепяш в България? Само не излизай с заучената фраза тТО БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО НЕСТРУВА ЩЕ ГЛЕДАМ АНГЛИЯ И ИСПАНИЯ.
Иди стани фен на лудогорец на тях им трябват истински фенове. Истинските фенове на ЦСКА ще са на стадиона.

А че те много хора не минаха на тази вълна ли? Че сега няма да има? Или това е някаква форма на изнудване. Или подкрепяш ГМОто или нямаш избор... Ай у лево. Сега като закрият Литекс Ловеч и го преместят на Армията. Аз Армеец ли ще трябва да стана или да припозная Подуянски или Ботявски. Каквото било, било. Като се направи нов отбор на Ловеч от най-долната дивизия ще го подкрепям ако остане някъв сателит на Лецка съм дотук. Никой нормален няма да припознае такова нещо , както и т нар Лицекс София-Микре- Ловеч.

Казах ви го преди, ако толкова го искате Ганчев халал да ви е, тук няма нормален фен от Ловеч който да го иска при тия простотии.

оркестъра не ти ли липсва ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма го тоя оркестър от години вече :cry: Сега чакам новите братя (припознавачи) Конанчо и Ко с приповдигнато настроение :mrgreen:

прав си , идват софийските комедианти :mrgreen: никога не съм си мислел , че ще стигнем до тия мили моменти.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 23 ное 2015 16:07

W84me написа:Абе тия, които припознават. Какво ще стане, ако Литекс продължи за Купата и напролет, а сегашния ви отбор отпадне? Ще подкрепяте ли продължилата ЦСКА?

Много по-интересен е въпроса какво ще стане, ако и Литекс и ЦСКА продължат напред в турнира за КБ и се срещнат напролет???
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “Архив”