ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 23 ное 2015 14:09

Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:
е, и тоя от Бургас щом вдена какво направи Гришата , значи има надежда ! :mrgreen:

Ти обаче наистина имаш някакви умствени отклонения!Ще огранича коментарите с теб за да не е заразно!Това,че съм научен да живея и работя по правила е правилно в моите очи!

това , което иска Гришата да направи с Литекс и ЦСКА по правилата ли е ?

По-скоро се върни малко по-назад!Когато Ганчев "взе" ЦСКА по правилата ли беше?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 14:12

BRF написа:
Teo написа:
BRF, сигурен съм, че много хора ще спрат да ходят на мачове. Ще останат само припознавачи и хора без чест, морал и достойнство! И ГГ като види, че това е една загубена кауза ще си върне изрода с истинското име. :idea:
@ Макс, 1000 човека да има на мач от А група... в Европа 3-4к, нашата общност тотално ще се разпадне, ако ГГ направи тоя номер с Латекса :idea:

Не съм много сигурен!За себе си както казах не мога да преценя още(пък и не знам дали ще се стигне до там)!Хората с които ходя по мачове са и на двете мнения и са горе-долу по равно!Трябва да се погледне от всички възможни ъгли за да се прецени цялостната обстановка!За мене по-гадно от обединение,сливане,преливане,заливате с Литекс е само с говедата или разградските!

Както и да го погледнеш и от какъвто и да е ъгъл, името се сменя на отбор които няма нищо общо с нашата идеология. По документи могат да го докарат, че е ЦСКА, но всъщност не е.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 23 ное 2015 14:13

Аз като дългогодишен привърженик на Литекс призовавам всички новодошли братя (припознавачи) :oops: да не чакат нова година ами направо да припознават Литекс за свой отбор.Нали след Нова Година отбора ще сложи новите кафеви , така де тъмно-оранжеви екипи и ще заиграе из Софийско :x . Така де този сезон каквото постигне отбора ще е на сметката на ЦСКА :) за какво ви е да чакате, нали зора е за тенекиите. а виж Литекс още има шансове и за Купа и за Титла има и гарантирани три "Вечни Дербита" Даже със вас тъкмо ще напълним стадиона от 7 хил, ще ви сложим до братовчедките да се гледате и да се радвате. А да и Литекс има дамски отбор Литекс Лейдийс, та освен Оранжеви, Червени, Кафеви може да намерим и място за Розови фенове, привърженици на "нежния" футбол. :)
Последна промяна от Shaka на 23 ное 2015 14:17, променено общо 1 път.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 ное 2015 14:16

Ще е интересно да се види какво ще пишат някои, като меката топлина, когато Литекс стане ЦСКА?
Какво ще е настроението тогава? Друго нямам какво да допълня! Чакаме Ганчев да си свърши работата! Вече има картбланш от почти всички фенове на ЦСКА! Дотогава няма смисъл да се предъвква едно и също! А, само да търкам клавиатурата, не виждам в това никакъв смисъл!
И смятам да спра да пиша засега, защото все пак си имам работа, за разлика от някои тролове! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2015 14:19

Teo написа:
Както и да го погледнеш и от какъвто и да е ъгъл, името се сменя на отбор които няма нищо общо с нашата идеология. По документи могат да го докарат, че е ЦСКА, но всъщност не е.

Друго имах в предвид,но както и да е!Ти си си взел решение за себе си и аз го уважавам!Не бих нападнал нито единия "лагери",нито другия!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 23 ное 2015 14:21

CSKA 78 написа:Ще е интересно да се види какво ще пишат някои, като меката топлина, когато Литекс стане ЦСКА?
Какво ще е настроението тогава? Друго нямам какво да допълня! Чакаме Ганчев да си свърши работата! Вече има картбланш от почти всички фенове на ЦСКА! Дотогава няма смисъл да се предъвква едно и също! А, само да търкам клавиатурата, не виждам в това никакъв смисъл!
И смятам да спра да пиша засега, защото все пак си имам работа, за разлика от някои тролове! :mrgreen:

Ало брате, чакай А мача Литекс - Левски за купата на 8ми декември. Няма ли да си подкрепиш новия отбор :cry:

:mrgreen: :mrgreen:
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 23 ное 2015 14:23

Сегашния ЦСКА ще има да мачка още дълго време и на терена и в главите на тези, които го мразят. Мен като привърженик ме интересува само това, което се случва на терена, другата част я оставям за комплефскарите. Дали заслужено или не сме в това положение времето ще покаже.Финансовите и административните въпроси има кой да се погрижи за тях. Сега целта е Купата и класиране в Б група. И имайте повече уважение към ЦСКА.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 ное 2015 14:38

Абе тия, които припознават. Какво ще стане, ако Литекс продължи за Купата и напролет, а сегашния ви отбор отпадне? Ще подкрепяте ли продължилата ЦСКА?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 ное 2015 14:40

W84me написа:Абе тия, които припознават. Какво ще стане, ако Литекс продължи за Купата и напролет, а сегашния ви отбор отпадне? Ще подкрепяте ли продължилата ЦСКА?

... като Литекс продължи ;) Нали не мислиш, че калъфкаджийте ще бият в Ловеч :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 ное 2015 14:40

CSKA 78 написа:
Това съм го копирал в отговор на въпроса- "защо дружеството да не се оздрави"?! Явно дружеството е преминало границата на оздравяване отдавна!

Ти до скоро не пишеше ли, че ГГ ще ви оздравява? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”