ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 13:45

BRF написа:
Teo написа:
BRF написа:
Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

Тео,не искам да ти променям мнението защото и аз не знам какво да мисля!Само да ти кажа,че по схемата от лятото ЦСКА щеше да е мъртъв още тогава!

Вчера се е наляла официално надгробната плоча след като са оставили ГГ да решава какво да става в ЦСКА :idea:
@ Лупита, Гробокопачи и накрая Микренския ще закрие цялата дандания... :x а след време като на ГГ му писна на *** от Литекс-ЦСКА, ще си върне името на клуба в истинския му вид, а останалите ще спомнят как е имало един велик армейски клуб които е убит през 2015-16г.

За да сме докрай коректни,трябва да се отбележи,че това лято(2015) почти бяха закрили Клуба!Щеше да се създаде нов клуб със същото име!Така ли е?
Само действията на Ганчев промениха нещата!За добро или за лошо-това са фактите.За да се убие този ГИГАНТ бяха нужни доста години и доста хора за да се случи!

Да, но щяхме да започнем както всеки човек които има чисто сърце и чиста душа! Без прекръствания, без унижения... с гордо вдигнати глави!
@ Една година пропуснахме заради шибаняка ГГ дето иска да създава тумори :idea:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:46

Blue1914 написа:
Red joker написа:
Blue1914 написа:Догодина на скалъпеното "дерби" стадионът ще ехти "УМРЕТЕ СЕЛЯНИ!!!" Това на провинциалните новодомци в Борисовата. Столичаните, подвизавали се там, вече ще са мъртви... Нямам търпение! :mrgreen:

То при вас Столичаните са само от кв.„Хр.Ботев“,„факултето“ и „Филиповци“,така че си викайте на воля :twisted: Долна измет :x

Обоснованите ти отговори на последните ми два поста лъхат на интелигентност със стойности, близки до... позитивните. :mrgreen: Забавен индивид, спор няма. Беладоната е забавляващо се на ваш тръб тролче, ама ти си си съвсем истинки клоун, роден за тая работа. :mrgreen:

Срашната радост, че институцията, спечелила 31 титли ще умре и на нейно място ще дойде Осъм Ловеч + на Пламенчо някаква нова фирмичка :oops: Друг е въпросът, че ще УЕФА ще ви "пее" и ще си останете само със срама от оа*ването заради микренското онождане. :lol: Другите патолъчки поне си трайкат, с румени бузки... :oops: Ама ти нали си "клоун" :mrgreen:

ей , Блу еди що си, как пък ти разбра , че съм тролче ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:46

Beladona написа:
boabbb написа:Истината за мен е следната ... ЦСКА има огромни дългове, по какъв начин са натрупани, няма смисъл да се коментира. Държавата няма да ни помогне, Боко си има отбор и спонсорите се пращат там, отделно, че нямам желание Делян да се намесва и тука :x Никой, уважаващ себе си бизнесмен, няма да вземе футболен отбор в България и да вкара 30-тина милиона само за дългове, така че "оздравяването" го заебете като вариант ... За сметка на това има човек, готов да дава пари и да развива отбора, човек с възможности, нещо, което е рядкост в България ... Аз лично му давам картбланш - да направи каквото смята за нужно за отбора, за да го върне там, където му е мястото. Дали ще са сливания, преименувания, мутации или какво ли още не - не ме интересуват юридически подробности, ЦСКА е най-вече публиката и привържениците :!: Офанзива, дефанзива ... Хем няма откъде да извадят пари, хем недоволни ... Хубаво е да няма разцепление в привържениците

аз лично не виждам нищо умно в твоето мнение . дава картбланш на Лъжеца , който излъга преди 5 месеца . Ти и на Гърнетата даваш картбланш, и на Лупи . Ясно. колко се радвам, че сме на диаметрално мнение !!! :) :mrgreen:

Мислиш,че някой го е.бе за мнението на платен трол,който е с много имена :) и самият той не знае кой е :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 ное 2015 13:47

Beladona написа:
boabbb написа:Истината за мен е следната ... ЦСКА има огромни дългове, по какъв начин са натрупани, няма смисъл да се коментира. Държавата няма да ни помогне, Боко си има отбор и спонсорите се пращат там, отделно, че нямам желание Делян да се намесва и тука :x Никой, уважаващ себе си бизнесмен, няма да вземе футболен отбор в България и да вкара 30-тина милиона само за дългове, така че "оздравяването" го заебете като вариант ... За сметка на това има човек, готов да дава пари и да развива отбора, човек с възможности, нещо, което е рядкост в България ... Аз лично му давам картбланш - да направи каквото смята за нужно за отбора, за да го върне там, където му е мястото. Дали ще са сливания, преименувания, мутации или какво ли още не - не ме интересуват юридически подробности, ЦСКА е най-вече публиката и привържениците :!: Офанзива, дефанзива ... Хем няма откъде да извадят пари, хем недоволни ... Хубаво е да няма разцепление в привържениците

аз лично не виждам нищо умно в твоето мнение . дава картбланш на Лъжеца , който излъга преди 5 месеца . Ти и на Гърнетата даваш картбланш, и на Лупи . Ясно. колко се радвам, че сме на диаметрално мнение !!! :) :mrgreen:

Аз лично не съм ти и искал мнението, но щом го даваш, ще ти кажа още един, доста първосигнален довод - щом ти, Животното, Цимбика и тем подобни малоумници, сте против плана на микренеца, значи аз автоматично съм "за" ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:49

BRF написа:
Teo написа:
BRF написа:
Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

Тео,не искам да ти променям мнението защото и аз не знам какво да мисля!Само да ти кажа,че по схемата от лятото ЦСКА щеше да е мъртъв още тогава!

Вчера се е наляла официално надгробната плоча след като са оставили ГГ да решава какво да става в ЦСКА :idea:
@ Лупита, Гробокопачи и накрая Микренския ще закрие цялата дандания... :x а след време като на ГГ му писна на *** от Литекс-ЦСКА, ще си върне името на клуба в истинския му вид, а останалите ще спомнят как е имало един велик армейски клуб които е убит през 2015-16г.

За да сме докрай коректни,трябва да се отбележи,че това лято(2015) почти бяха закрили Клуба!Щеше да се създаде нов клуб със същото име!Така ли е?
Само действията на Ганчев промениха нещата!За добро или за лошо-това са фактите.За да се убие този ГИГАНТ бяха нужни доста години и доста хора за да се случи!

действията на ганчев как промениха нещата ?!?! към УРОД , що не си станеш фен на некъв гювеч Нафта , черноморец,мастерхаус, лукоил,гларус и докер бургас всичко в едно ?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:51

BRF написа:
Beladona написа:
BRF написа:
Beladona написа:
BRF написа:Шибана история се получава при ЦСКА последните години!
Аз лично ще изчакам развитието на нещата и ще реша за себе си!Всъщност няма да решавам,а ще направя това,което почувствам!

къде си бе, Господин Посещаемост ?! Докъде ни добута Гришката , а ? Колко сме били вчера на мача , а ? Знаеш ли ? 500 ли ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а другият мач колко ще сме с Гришката , а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:shock: 200 човека ли е имало :o ?

аааа, така ли ? не , най-хубавото тепърва предстои ....заради такива като теб сме на тоя хал !

Такива като мен са проблема :o !Не аз лапам чурката на Черепа,нали?Разликата между мене и тебе е огромна(за щастие)!Ти си си избрал един човек и плюеш по другия!Аз не правя това!

хахаххаха ! избрал съм ....аз да не съм малоумен да вярвам не некви шизофреници ?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:53

Red joker написа:
Beladona написа:

Мислиш,че някой го е.бе за мнението на платен трол,който е с много имена :) и самият той не знае кой е :?

ти ли си тоя гном до Издърпания , ти ли беше ? ти ли суфлираше , приличаше на тжоето аватарче с тапешника :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:54

Beladona написа:
Blue1914 написа:
Red joker написа:
Blue1914 написа:Догодина на скалъпеното "дерби" стадионът ще ехти "УМРЕТЕ СЕЛЯНИ!!!" Това на провинциалните новодомци в Борисовата. Столичаните, подвизавали се там, вече ще са мъртви... Нямам търпение! :mrgreen:

То при вас Столичаните са само от кв.„Хр.Ботев“,„факултето“ и „Филиповци“,така че си викайте на воля :twisted: Долна измет :x

Обоснованите ти отговори на последните ми два поста лъхат на интелигентност със стойности, близки до... позитивните. :mrgreen: Забавен индивид, спор няма. Беладоната е забавляващо се на ваш тръб тролче, ама ти си си съвсем истинки клоун, роден за тая работа.

Срашната радост, че институцията, спечелила 31 титли ще умре и на нейно място ще дойде Осъм Ловеч + на Пламенчо някаква нова фирмичка :oops: Друг е въпросът, че ще УЕФА ще ви "пее" и ще си останете само със срама от оа*ването заради микренското онождане. :lol: Другите патолъчки поне си трайкат, с румени бузки... :oops: Ама ти нали си "клоун" :mrgreen:

ей , Блу еди що си, как пък ти разбра , че съм тролче ?

Малеййй и подуУЯнските мангали те разпознаха,голем срам :oops: ... :twisted:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2015 13:55

Teo написа:
BRF написа:
Teo написа:
BRF написа:

Да, но щяхме да започнем както всеки човек които има чисто сърце и чиста душа! Без прекръствания, без унижения... с гордо вдигнати глави!
@ Една година пропуснахме заради шибаняка ГГ дето иска да създава тумори :idea:

Така е,прав си за съжаление!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:56

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

ти ли си тоя гном до Издърпания , ти ли беше ? ти ли суфлираше , приличаше на тжоето аватарче с тапешника :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не, на този гном му вее този,перхидроления,който ти сипва :mrgreen:

Върни се в “Архив”