ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:27

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
CEB3P написа:Много поздрави на тоя Matia Demeratti

кажи твоята версия на събитията там ?

Нали всичко знаеш бе,дюрекс или само това ,което ти сипва господаря :twisted:

искаш ли да ти дам стенограмата от срещата , Жоки ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не,защото знам нещата от първо лице ;) :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 ное 2015 13:29

Drunken_Master написа:Някой ще напише ли наистина,какво точно се е обсъждало на вчерашната съдбовна среща ?

Май само за Левски е бил обсъждан.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:29

BRF написа:
Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

Тео,не искам да ти променям мнението защото и аз не знам какво да мисля!Само да ти кажа,че по схемата от лятото ЦСКА щеше да е мъртъв още тогава!

ти добре ли си ?! как точно щеше да е мъртъв ? я поясни ?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 13:29

BRF написа:
Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

Тео,не искам да ти променям мнението защото и аз не знам какво да мисля!Само да ти кажа,че по схемата от лятото ЦСКА щеше да е мъртъв още тогава!

То и сега ЦСКА си е мъртъв...ако погледнем реално на нещата !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 23 ное 2015 13:29

Истината за мен е следната ... ЦСКА има огромни дългове, по какъв начин са натрупани, няма смисъл да се коментира. Държавата няма да ни помогне, Боко си има отбор и спонсорите се пращат там, отделно, че нямам желание Делян да се намесва и тука :x Никой, уважаващ себе си бизнесмен, няма да вземе футболен отбор в България и да вкара 30-тина милиона само за дългове, така че "оздравяването" го заебете като вариант ... За сметка на това има човек, готов да дава пари и да развива отбора, човек с възможности, нещо, което е рядкост в България ... Аз лично му давам картбланш - да направи каквото смята за нужно за отбора, за да го върне там, където му е мястото. Дали ще са сливания, преименувания, мутации или какво ли още не - не ме интересуват юридически подробности, ЦСКА е най-вече публиката и привържениците :!: Офанзива, дефанзива ... Хем няма откъде да извадят пари, хем недоволни ... Хубаво е да няма разцепление в привържениците
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2015 13:30

Beladona написа:
BRF написа:Шибана история се получава при ЦСКА последните години!
Аз лично ще изчакам развитието на нещата и ще реша за себе си!Всъщност няма да решавам,а ще направя това,което почувствам!

къде си бе, Господин Посещаемост ?! Докъде ни добута Гришката , а ? Колко сме били вчера на мача , а ? Знаеш ли ? 500 ли ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а другият мач колко ще сме с Гришката , а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:shock: 200 човека ли е имало :o ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:30

Beladona написа:
BRF написа:Шибана история се получава при ЦСКА последните години!
Аз лично ще изчакам развитието на нещата и ще реша за себе си!Всъщност няма да решавам,а ще направя това,което почувствам!

къде си бе Господин Посещаемост ?! Докъде ни добута Гришката , а ? Колко сме били вчера на мача , а ? Знаеш ли ? 500 ли ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а другият мач колко ще сме с Гришката , а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не ти ли каза твоя ортак цимбикот колко са или той не може да брои до толкова-боя по тъпънарката му е изтрил файловете :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 23 ное 2015 13:30

Red joker написа:
Blue1914 написа:Догодина на скалъпеното "дерби" стадионът ще ехти "УМРЕТЕ СЕЛЯНИ!!!" Това на провинциалните новодомци в Борисовата. Столичаните, подвизавали се там, вече ще са мъртви... Нямам търпение! :mrgreen:

То при вас Столичаните са само от кв.„Хр.Ботев“,„факултето“ и „Филиповци“,така че си викайте на воля :twisted: Долна измет :x

Обоснованите ти отговори на последните ми два поста лъхат на интелигентност със стойности, близки до... позитивните. :mrgreen: Забавен индивид, спор няма. Беладоната е забавляващо се на ваш тръб тролче, ама ти си си съвсем истинки клоун, роден за тая работа. :mrgreen:

Срашната радост, че институцията, спечелила 31 титли ще умре и на нейно място ще дойде Осъм Ловеч + на Пламенчо някаква нова фирмичка :oops: Друг е въпросът, че ще УЕФА ще ви "пее" и ще си останете само със срама от оа*ването заради микренското онождане. :lol: Другите патолъчки поне си трайкат, с румени бузки... :oops: Ама ти нали си "клоун" :mrgreen:
Последна промяна от Blue1914 на 23 ное 2015 13:33, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:31

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
CEB3P написа:Много поздрави на тоя Matia Demeratti

кажи твоята версия на събитията там ?

Нали всичко знаеш бе,дюрекс или само това ,което ти сипва господаря :twisted:

искаш ли да ти дам стенограмата от срещата , Жоки ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не,защото знам нещата от първо лице ;) :idea: :!:

ти ли си тоя, окачуления гном, дето подскачаше около Издърпания за долна джука ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 13:32

BRF написа:

Вчера се е наляла официално надгробната плоча след като са оставили ГГ да решава какво да става в ЦСКА :idea:
@ Лупита, Гробокопачи и накрая Микренския ще закрие цялата дандания... :x а след време като на ГГ му писна на *** от Литекс-ЦСКА, ще си върне името на клуба в истинския му вид, а останалите ще спомнят как е имало един велик армейски клуб които е убит през 2015-16г.

Върни се в “Архив”