ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:16

Beladona написа:
CEB3P написа:Много поздрави на тоя Matia Demeratti

кажи твоята версия на събитията там ?

Нали всичко знаеш бе,дюрекс или само това ,което ти сипва господаря :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 13:19

Blue1914 написа:Догодина на скалъпеното "дерби" стадионът ще ехти "УМРЕТЕ СЕЛЯНИ!!!" :oops: Това на провинциалните новодомци в Борисовата. :oops: Столичаните, подвизавали се там, вече ще са мъртви... :oops: Нямам търпение! :mrgreen: :mrgreen:

То при вас Столичаните са само от кв.„Хр.Ботев“,„факултето“ и „Филиповци“,така че си викайте на воля :twisted: Долна измет :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 13:19

Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2015 13:20

Drunken_Master написа:
гражданин от село написа:
Drunken_Master написа:Някой ще напише ли наистина,какво точно се е обсъждало на вчерашната съдбовна среща ?

Както се вижда всеки присъствал си има собствена интерпретация.

Ако питаш мен,май никой никъде не е ходил...Може и да е нямало изобщо среща :Д:Д:Д:Д:Д:Д

Ами не знам и аз, друг път за щяло и не щяло се пишат пространни декларации, а сега пълна тишина.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2015 13:21

Шибана история се получава при ЦСКА последните години!
Аз лично ще изчакам развитието на нещата и ще реша за себе си!Всъщност няма да решавам,а ще направя това,което почувствам!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 23 ное 2015 13:24

Очакват поне още 20 нови дела срещу ЦСКА

Старото дружество ПФК ЦСКА няма да се оздра­вява, а тепърва ще влоша­ва състоянието си.
Според "Тема Спорт", синдикът Дора Милева-Иванова вече до голяма степен се е запоз­нала със ситуацията и прог­нозите ѝ за бъдещето на дружеството са негатив­ни. Очаква се в следващите месец-два срещу армейци­те да бъдат заведени поне 20 нови дела.
Отделно от това доста кредитори са предявили претенции в последните седмици и тях­ната обща бройка вече е около 350. ПФК ЦСКА няма при абсолютно никакво по­ложение достатъчно акти­ви, за да удовлетвори пре­тенциите на всички, дори и частично.
Така е много вероятно дружеството да отиде към ликвидация.
Син­дик Милева ще обяви конкретния размер на задълже­нията на ЦСКА едва след Нова година.

http://www.novsport.com/news1729801_1003.html
http://www.temasport.com/news/view/news:37289

Това съм го копирал в отговор на въпроса- "защо дружеството да не се оздрави"?! Явно дружеството е преминало границата на оздравяване отдавна!
Последна промяна от CSKA 78 на 23 ное 2015 13:26, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:24

Red joker написа:
Beladona написа:
CEB3P написа:Много поздрави на тоя Matia Demeratti

кажи твоята версия на събитията там ?

Нали всичко знаеш бе,дюрекс или само това ,което ти сипва господаря :twisted:

искаш ли да ти дам стенограмата от срещата , Жоки ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 13:26

BRF написа:Шибана история се получава при ЦСКА последните години!
Аз лично ще изчакам развитието на нещата и ще реша за себе си!Всъщност няма да решавам,а ще направя това,което почувствам!

къде си бе, Господин Посещаемост ?! Докъде ни добута Гришката , а ? Колко сме били вчера на мача , а ? Знаеш ли ? 500 ли ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: а другият мач колко ще сме с Гришката , а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Beladona на 23 ное 2015 13:28, променено общо 2 пъти.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 23 ное 2015 13:26

Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

Т.нар. "истински" и "автентичен" (нито е истински, нито автентичен, а е създаден при определени обществено-икономически условия през 1998г.) вече е мъртъв (т.е. несъстоятелен) и за него няма спасение. Освен, ако нямаш едни 40-50 млн. лв. излишни, за да ги дадеш и да нахраниш сульо и пульо писали се кредитори по знайни незнайни схеми за източване. При положение, че ги нямаш или не ти се дават, стига с тоя смешен плач за "истински" и "автентичен". Как пък не разбрахте, че истински и автентични сме ние феновете и ние правим отбора такъв, а не някакво си АД.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 ное 2015 13:27

Teo написа:Феновете които вчера са застанали и са заявили, че подкрепят ГГ във всички действия които сметне за добре ( а неговото действие е ясно от 2013 - убива ЦСКА и създава урод), значи на тяхната съвест ще тежи, че те са хората убили истинския и автентичен ЦСКА София :idea:

Тео,не искам да ти променям мнението защото и аз не знам какво да мисля!Само да ти кажа,че по схемата от лятото ЦСКА щеше да е мъртъв още тогава!

Върни се в “Архив”