ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 11:40

Layne Staley написа:Написах го под статията, да си го напиша и тука:
Не знам какво е била тая среща и какво са си дрънкали на нея, ама да си спомним че преди месец-два на Армията всички бяха против този вариант. Аз съм твърдо против такова сливане!!! То това даже няма да е сливане, а просто местене на Литекс в София - нищо друго! И ЦСКА умира! И трябва да призная, че сините фенове в случая са прави да ни бъзикат. И преди да ми се нахвърлят тези които подкрепят този вариант с Литекс, нека си представят тази ситуация ако се случи на Левски - примерно Левски с много дългове, примерно на Киро гела му писва от Разград и решава да ги спасява като мести Л-ц там ... и ги кръщава Левски... Примерно!
Колко от вас ще кажат че е справедливо и честно, и че това ще е Левски? Нещо не се получава, нали?
Жалко и болно е, че много наши фенове подкрепят този вариант, само и само да се върнем час по-скоро в тая А-група, без да съзнават какво коства този вариант.
А за Офанзива никога не са ми били любимци, ама тоя път БРАВО!!!
P.S. Извинявам се че намесих Левски, ама за по-добър пример не се сетих.

Да бе,ти чакай подУЯнци да ти кажат евала за нещо :lol: Толкова ли не разбрахте,че това е преименуване(ако изобщо стане така,както го представят някои) по ТЗ и става дума за търговски дружества ,за да оцелее отбора :idea: Всичко друго са имагинерни интерпретации,ненужни полемики и демагогии, :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 11:40

Teo написа:
Drunken_Master написа:
Teo написа:Ако сега ВБ дойде и купи ЦСКА и тръгне да изплаща дългове към държавата, какво ще правите вие припознавачите?

Никой няма да ни плати дълговете,стига сте се заблуждавали ! На никой не му се дават толкова пари заради чужди грешки !

Жеков каза, че ВБ е готов да извади 30 милиона, но чака решението на синдика... защото сумата ще бъде изключително по-малка :idea:
@ ГГ ще го изяде голем накрая... със сигурност новия му клуб няма да играе в София, поне докато не си направи стадион :idea: :lol:

Тео,ти вярваш ли на тия работи ? Кажи ми честно ? Аз това нещо,ако не го видя с очите си,няма да го повярвам !
То в нашия клуб,все благодетели,все плащачи на дългове...Наслушали сме се на Томов,ТИТАН-и,Манджуков и т.н.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:42

Drunken_Master написа:
Teo написа:
Drunken_Master написа:
Teo написа:Ако сега ВБ дойде и купи ЦСКА и тръгне да изплаща дългове към държавата, какво ще правите вие припознавачите?

Никой няма да ни плати дълговете,стига сте се заблуждавали ! На никой не му се дават толкова пари заради чужди грешки !

Жеков каза, че ВБ е готов да извади 30 милиона, но чака решението на синдика... защото сумата ще бъде изключително по-малка :idea:
@ ГГ ще го изяде голем накрая... със сигурност новия му клуб няма да играе в София, поне докато не си направи стадион :idea: :lol:

Тео,ти вярваш ли на тия работи ? Кажи ми честно ? Аз това нещо,ако не го видя с очите си,няма да го повярвам !
То в нашия клуб,все благодетели,все плащачи на дългове...Наслушали сме се на Томов,ТИТАН-и,Манджуков и т.н.

Склонен съм да вярвам (а и Жеков е против плана на ГГ), защото това, което иска да направи ГГ за мен е историческо ЧЕРНО петно по марката ЦСКА! :idea:
@ Докато ПФК ЦСКА диша, никой нищо не може да прави... мисля, че ви е на всички ясно. :idea:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 11:43

Teo написа:

:lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 11:43

Е то ние и на Гриша-та вярвахме...ама крайният ефект ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
CEB3P

Мнениеот CEB3P » 23 ное 2015 11:44

Drunken_Master е прав. Забравете вече за приказките с оздравяване на сегашното дружество. Създаване на ново дружество на мястото на сегашното с одобрението на държава и БФС също няма да стане.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 ное 2015 11:45

Blue1914 написа:
Avanti_Ragazzi написа: И тия от вас които мислят истински няма как да не се съгласят с мен!

Е ти какво написа :lol: :lol:

Те ако можеха да мислят истински, нямаше да са червени петолъчки. Притова положение "второ" и "четвърто" в голяма степен отпадат ;)

Бях се притеснил, че ще се завърнат много по-достойни и симпатични след 3 години изгнание, макар и със занулен отбор при Божков, но за наше щастие това няма да се случи. ОТНОВО ще покажат най-гнустото от уродливата си природа и извратения им манталитет- ще покажат липсата на всякаква чест и достойнство, готовността да извършват престъпления, да жертват, смелят и преобразуват други, само и само да стигнат по-бързо до върховете във футбола. Така е било ВИНАГИ- още от самото създаване на комунистическия Франкенщайн, гордо носещ червения символ.

Това е! Стана ИДЕАЛНО- хората бяха позабравили за истинската същност на червените петолъчки, които нагло бяха сложили мъченическа маска... докато завличаха с пари, крадяха футболисти, фалираха отбори и зобеха разни сиропи. Хората пак ще си припомнят и този път ще бъде невъзможно да забравят- усещайки оренщевия нюанс в екипите на новия червен урод. ;)

Ше ви занулат вас и то много скоро,след като сатрапите ,които са на власт и са и ваши господари, поради някаква причина паднат от власт или хапнат дръвцето независимо как :idea: Тогава ше усетите кафявия нюанс в гащите,сини отрепки,ку.рви на властта и задкулисието :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2015 11:45

Щом толкова много по медии и форуми се обсъжда варианта с преименуването на Литекс в ЦСКА, значи "врътката" ще бъде друга.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 23 ное 2015 11:46

Не знам ама ГГ ще изгуби поне 60/70 %-та от публиката която ходи в момента на стадиона ако премести Литекс в София!
Та не ми е ясно как 95 %-та от феновете са застанали зад идеята му!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 ное 2015 11:49

Drunken_Master написа:Там е работата,че ако не се съгласим за вариант Литекс - ЦСКА,Гришата най-вероятно ще ни тегли п*тки майни и после ще ядем дедовия...!!!
100% !!!

Луд ли си ? Ще се намерят 100 по- добри варианта от Ганчев !!!

Върни се в “Архив”