ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Не е само Офанзива, и останалите софииски фракции.
Teo написа:цимбика даже нема стъпи на Армията при такъв развой... нз кой ти ги говори тия работи, но цимбика си се разхожда доволно при ГГ собственик(даже в сянка в момента).
@ Казах причината защо е този в сектора в момента. Мисля, че повечето ме разбрахте.
Цимбика е човек на Божков.
Ще стъпи без проблем.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

suni написа:Teo написа:цимбика даже нема стъпи на Армията при такъв развой... нз кой ти ги говори тия работи, но цимбика си се разхожда доволно при ГГ собственик(даже в сянка в момента).
@ Казах причината защо е този в сектора в момента. Мисля, че повечето ме разбрахте.
Цимбика е човек на Божков.
Ще стъпи без проблем.
HAHA.. цимби човек на Божков
@ Това оправдание ли е за задължителното прекръстване на Литекс в ЦСКА
-
peliforewer
- Контакти:
Teo написа:peliforewer написа:Teo написа:Drunken_Master написа:Живата история на ЦСКА - директорът на музея Александър Манов, засвидетелства пълна подкрепа към плановете на Гриша Ганчев. Той бе на среща с бизнесмена по-рано през седмицата, когато в Литекс Тауър отидоха ветерани на армейците.
"Напълно съм убеден, че г-н Ганчев беше много открит пред ветераните. Даде много светли перспективи. Каза, че ще се сродим с Литекс. Това за мен е най-удобното нещо. Какво лошо има, ако отборът се казва ЦСКА-Литекс например? Литекс е една фирма, при това много голяма. Това е и желанието на г-н Ганчев, който е много убедителен в своите изказвания и перспективи. И това не е случайно, защото се знае, че г-н Ганчев от много време е фен на ЦСКА. Оптимист съм за бъдещето на клуба. Цял живот съм бил голям оптимист и за това вече съм на 87 години", заяви Манов пред Bulgaria on Air.
Тоя луд ли е бе ?
Сашо Манов не го слуша главата вече...Не може да прецени кое е лошо и кое е добро за ЦСКА!
Сашо Манов може да е на 87 години,но знае кое е добро и кое зло за ЦСКА,за разлика от някои млади момченца дето си мислят че като направят кефа на левскарите и запратят ЦСКА в А окръжна група, някой ще им каже браво големи цесекари сте.Не Ви ли е ясно че щом феновете на Левски са най-много против намирането на законен начин ЦСКА да играе в А група,значи всички които обичат ЦСКА трябва да се борят възможно най-бързо ЦСКА да отиде в А група, защото ние не сме във В група по спортно технически причини,а по финансови или по-точно заради това че държавата се отнесе към ЦСКА така както към никой друг футболен клуб.А това което Сашо Манов е направил за ЦСКА много малко хора са го правили и заслужава само уважение и признателност,защото историята на ЦСКА е важна,но тя ще е при хора като Манов,Пенев,Никодимов,Денев и десетки други които са я правили на терена и съхранявали в музея на Армията и щом те казват че това което Ганчев предлага за ЦСКА на този етап е най доброто за клуба трябва да им вярваме.Защото алтернативата са Цимбици и опиянени тинейджъри по селските поляни край София,за това мечтаят душманите на ЦСКА,Вие от тях ли сте.
Нашето законно връщане е да си платим на НАП като бели хора и да се върнем с този ЦСКА дето играем в момента. Аз не искам веднага А група и борба за първото място! Не искам преименуван Литекс в ЦСКА, за моя ЦСКА. Оздравяване на ПФК ЦСКА АД или ново ЦСКА от окръжната дивизия! Нито ме интересува Левски, нито ме интересува ГГ и неговите откачени планове!
Нали в началото с регистрацията на новото дружество Гриша Ганчев,който много рядко излиза по медиите заяви по Гонг че е разговарял с министър Горанов и са се разбрали да се плати на държавата,даже са изготвили и план,но от БФС му отказаха.Проблемът за задълженията на ЦСКА не са толкова към държавата колкото към десетките знайни и незнайни агенти,футболисти,които продължават да завеждат нови и нови дела срещу ЦСКА.Няма фирма ,колкото и богата да е ,да налива десетки милиони заради това че някои предишни собственици за погребали ЦСКА.Най-лесно е да се почне от А окръжна група,но това са изгубени години за клуба,Лудогорец,Ботев Пд за година-две от нищото и заиграха в А група,а ние от ЦСКА ще се мотаме 4-5 години докато се върнем там където ни е мястото,ние ли сме най-моралните в тази скапана държава.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Ако сега ВБ дойде и купи ЦСКА и тръгне да изплаща дългове към държавата, какво ще правите вие припознавачите?
- Drunken_Master
- Контакти:
Teo написа:Ако сега ВБ дойде и купи ЦСКА и тръгне да изплаща дългове към държавата, какво ще правите вие припознавачите?
Никой няма да ни плати дълговете,стига сте се заблуждавали ! На никой не му се дават толкова пари заради чужди грешки !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Teo написа:Ако сега ВБ дойде и купи ЦСКА и тръгне да изплаща дългове към държавата, какво ще правите вие припознавачите?
Никой няма да ни плати дълговете,стига сте се заблуждавали ! На никой не му се дават толкова пари заради чужди грешки !
Жеков каза, че ВБ е готов да извади 30 милиона, но чака решението на синдика... защото сумата ще бъде изключително по-малка
@ ГГ ще го изяде голем накрая... със сигурност новия му клуб няма да играе в София, поне докато не си направи стадион
Последна промяна от Teo на 23 ное 2015 11:36, променено общо 1 път.
Avanti_Ragazzi написа: И тия от вас които мислят истински няма как да не се съгласят с мен!
Е ти какво написа
Те ако можеха да мислят истински, нямаше да са червени петолъчки. Притова положение "второ" и "четвърто" в голяма степен отпадат
Бях се притеснил, че ще се завърнат много по-достойни и симпатични след 3 години изгнание, макар и със занулен отбор при Божков, но за наше щастие това няма да се случи. ОТНОВО ще покажат най-гнустото от уродливата си природа и извратения им манталитет- ще покажат липсата на всякаква чест и достойнство, готовността да извършват престъпления, да жертват, смелят и преобразуват други, само и само да стигнат по-бързо до върховете във футбола. Така е било ВИНАГИ- още от самото създаване на комунистическия Франкенщайн, гордо носещ червения символ.
Това е! Стана ИДЕАЛНО- хората бяха позабравили за истинската същност на червените петолъчки, които нагло бяха сложили мъченическа маска... докато завличаха с пари, крадяха футболисти, фалираха отбори и зобеха разни сиропи. Хората пак ще си припомнят и този път ще бъде невъзможно да забравят- усещайки оренщевия нюанс в екипите на новия червен урод.
-
petko.h.markov
- Контакти:
suni написа:Drunken_Master написа:suni написа:Drunken_Master написа:На мен много ми е интересно с какъв акъл преди две седмици Крум Савов му взима интервю за мнението му за ЦСКА ?
Цимбика какво общо има с нашия клуб ?
ЦСКА в А-окръжна ще е на Цимбика, затова е шумотевицата.
Глупости.Това дори и рогатите не могат да си го представят...Никой няма да го позволи...слава Богу !Никой няма да го позволи
За да не го позволим, подкрепа за Ганчев,.. после ще е късно.
Георги Градев:
Сега вече наистина УЕФА ще следи изкъсо процесите в ЦСКА и няма как да допусне Литекс да се преименува в ЦСКА.
Като чета твоите мнения,както и тези мислещи като теб,разбирам защо България е на последно място по жизнен стандарт в ЕС.
Drunken_Master написа:Там е работата,че ако не се съгласим за вариант Литекс - ЦСКА,Гришата най-вероятно ще ни тегли п*тки майни и после ще ядем дедовия...!!!
100% !!!
Това е ! Човека иска да си рекламира фирмата ,,ЦСКА-Литекс,,. Никой няма да си хвърля парите на вятъра, утре може да ни купи друг. Ако е ЦСКА- ЕФБЕТ на Божков по-добре ли е ?
Прокобо мръсна, върви на майната си!