Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

vladu
Контакти:

Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 1:0 FT

Мнениеот vladu » 23 ное 2015 11:29

Когато фактите говорят и Боговете мълчат! :!:[/quote]
Колега, много си наясно с коефициентите. Цитираш конкретни числа, принципи за определяне. Аз защо не знам какъв е бил коефициентът за "Пирин"? Или за над 3,5 на Ел Класико? Усещам, че си загубил пари, вероятно немалко. Но, ако се замислиш, призивът, който отправяш, следва да бъде насочен най-вече към теб и към залагащите. Да, не отричам, че черно тото има. Може и мачът в Благоевград вчера да е бил част от схемата. А може и да не е. Но, моля те, не изкарвай нас балъци, при положение, че залагащите спонсорират този тъмен "бизнес". Знаеш приказката за лудия и баницата.[/quote]

Колега, не играя еврофутбол,просто слушам от хора които говорят за коефициенти.Ама едно и също всеки път,Левски като падне е черно тото,защо не говорихте за черно тото в Ловеч като победихте.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2015 11:33

vladu написа:Левски като падне е черно тото,защо не говорихте за черно тото в Ловеч като победихте.

В следващите си два мача с Пирин, ако Левски вземе 6 т. без особени усилия и с убедителни резултати, ти няма ли да писнеш, как Левски е дал снощният мач, за сметка на 6-те сигурни точки в най-важният период от Първенството ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 23 ное 2015 11:39

THE G.A.M.E написа:
vladu написа:Левски като падне е черно тото,защо не говорихте за черно тото в Ловеч като победихте.

В следващите си два мача с Пирин, ако Левски вземе 6 т. без особени усилия и с убедителни резултати, ти няма ли да писнеш, как Левски е дал снощният мач, за сметка на 6-те сигурни точки в най-важният период от Първенството ? :roll:

Кажи Черно Тото ли е ,когато играчите на Левски са некадърни и не могат да си вкарат положенията,не те даже май-не можаха и да създадат.Колко мача взеха с разни късмети,рикошети и избити топки от вратаря,все някога това щеше да даде резултат в даден мач.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2015 11:42

vladu написа:Кажи Черно Тото ли е ,когато играчите на Левски са некадърни и не могат да си вкарат положенията,не те даже май-не можаха и да създадат.Колко мача взеха с разни късмети,рикошети и избити топки от вратаря,все някога това щеше да даде резултат в даден мач.

Не знам кое-какво е.
Аз изказвам мнение, без да съм категоричен.

В крайна сметка викам да минат и другите два мача Левски - Пирин и тогава да дръпнем чертата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 23 ное 2015 11:55

Кажи Черно Тото ли е ,когато играчите на Левски са некадърни и не могат да си вкарат положенията,не те даже май-не можаха и да създадат.Колко мача взеха с разни късмети,рикошети и избити топки от вратаря,все някога това щеше да даде резултат в даден мач.[/quote]

Пак те питам, ти сериозно ли вярваш, че Левски-Пирин 0-0 , Лудогорец- Пирин 0-0 и Пирин- Левски 1-0 са ЧЕСТНИ мачове?
И вярваш, че най-добрите два отбора в 3 мача, 2 от които като домакин, не могат да вкарат гол на Пирин?
А в същото време Пирин до снощи имаше 6 точки от 15 мача и голова разлика 3 на 16.
Човек, говорим за Пирин, за един уникално слаб отбор, който още след 3-4 кръг беше сигурен изпадащ и изведнъж Левски и Лудогорец не могат 270 минути да им вкарат гол??
И при това, Левски получи гол в 1 минута и до 90 минута не може да изравни поне???
Не съм фен на Левски, но това, което се случва е НЕНОРМАЛНО!
Това не е Англия, Испания или Италия, това е България!
Хайде да не припомням и как преди 2 години Любимец- Лудогорец 1:0 и пак коефициент 12.00
На всички езици по света определението за това нещо е МАФИЯ![/quote]

Съгласен съм с почти всичко това,но все пак това са някакви конспирации от теб .Нали знаеш че фактите за големите коефициенти няма да прокопсат.Така че всичко си остава някакви догадки...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 ное 2015 12:02

Истината е, че Гонзо отново направи изключително слаба селекция и само слабата форма и издънките на другите претенденти за титлата ни държи на върха. Какъв некадърник трябва да си, за да доведеш 4 нападателя и те в края на ноември да имат общо 1 гол? Аз ако съм ще си подам оставката веднага. Само един алчен човек може да седи на поста си след толкова слаба селекция.
Другото, което е, че за пореден път преките противници се дънят (Берое - Литекс 3:3) и ни се открива уникален шанс да сме на 6 точки пред втория, а правим мега слаб мач срещу последния отбор в класирането и естествено точно срещу нас им е единствената победа от 16 кръга.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 23 ное 2015 13:06

Pragmatichen написа:Пак те питам, ти сериозно ли вярваш, че Левски-Пирин 0-0 , Лудогорец- Пирин 0-0 и Пирин- Левски 1-0 са ЧЕСТНИ мачове?
И вярваш, че най-добрите два отбора в 3 мача, 2 от които като домакин, не могат да вкарат гол на Пирин?
А в същото време Пирин до снощи имаше 6 точки от 15 мача и голова разлика 3 на 16.
Човек, говорим за Пирин, за един уникално слаб отбор, който още след 3-4 кръг беше сигурен изпадащ и изведнъж Левски и Лудогорец не могат 270 минути да им вкарат гол??
И при това, Левски получи гол в 1 минута и до 90 минута не може да изравни поне???
Не съм фен на Левски, но това, което се случва е НЕНОРМАЛНО!
Това не е Англия, Испания или Италия, това е България!
Хайде да не припомням и как преди 2 години Любимец- Лудогорец 1:0 и пак коефициент 12.00
На всички езици по света определението за това нещо е МАФИЯ!

@Pragmatichen - не се опитвай да убеждаваш "заклетия фен".
Цяла България знае, че този мач "мирише", но "заклетия фен" вярва само на отбора си.
Пеевски и Божков да му кажат, че мача е уреден, ТОЙ няма да им повярва.
ТОЙ вярва, че отбора му "не е имал късмет"...
ТОЙ знае, че отбора му "просто се е отпуснал, НО ще станат шампиони"....
ТОЙ мисли, че Пирин са играли като Барселона...
И аз бях такъв, но заради такива мачове отдавна спрях да се ядосвам с нашият футбол.
Черно тото има навсякъде, такава е реалноста, обаче тука е направо гнусно.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 23 ное 2015 13:38

Добре де , от квото гледам са изписани 20 страници дори от левскарите колко сме слаби . Това ли ви е начина ? Не вземем един мач и вече си правите сметки кой да се сменя и кой да се купува? Живко Миланов за 10тина мача има едно изпускане на човека му , айде са да не му дадем договор щото бил слаб така ли ? Стига глупости ...

Загубили сме , ок , хубаво. Случва се . Тия 7-8 мача без загуба все щяха да видят край някога . Да не мислите, че Литекс и Лудогорец ще бият всичко наред ? Литекс са на нашето ниво да не кажа и по зле . Играта им зависи от двама човека , отбор дисциплиниран като Пирин с добър вратар може да ги разкрие елементарно . Стига филми. Нищо сериозно не е станало .

Относно мача - единственият паразит дето видях аз за пореден път е Божидар Краев . Този като го видя с надменното му поведение с топка в крака и ми качва кръвното . Тъпо лапе, спечелил шампанско от ГОНГ 3-4 пъти и вече е голямата звезда . Абсолютен некадърник , обвинявам медиите за това тъй като му обръщат твърде много внимание и той се взима насериозно . Повече тренировки и по малко да пишат за него и може и да си развие таланта . Така обаче марш на пейката . Минев му я подава на фланга , той се бута двама да минава до флагчето за корнера , чакай малко бе ... да не играеш във В група ... да не говорим за центриранията дето пуска . Той дори не поглежда наказателното преди да я пусне, независимо успоредно на гол линията или високо , той гледа да се освобди от топката преди да го застигнат . От този сезон не мога да си спомня и едно точно центриране да е пуснал към наказателното поле . Крайно тъпо животно е Божидар Краев и се надявам Стоев както се прави на отворен с някой футболисти така и с останалите да му играе тежката дума

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 ное 2015 13:54

Neron написа:Истината е, че Гонзо отново направи изключително слаба селекция и само слабата форма и издънките на другите претенденти за титлата ни държи на върха. Какъв некадърник трябва да си, за да доведеш 4 нападателя и те в края на ноември да имат общо 1 гол? Аз ако съм ще си подам оставката веднага. Само един алчен човек може да седи на поста си след толкова слаба селекция.
Другото, което е, че за пореден път преките противници се дънят (Берое - Литекс 3:3) и ни се открива уникален шанс да сме на 6 точки пред втория, а правим мега слаб мач срещу последния отбор в класирането и естествено точно срещу нас им е единствената победа от 16 кръга.

Селекцията била слаба? Де Ноойер ли е слаб? Костадинов ли е слаб? Миланов ли е слаб? Вие какво очаквате, без пари да вземем Левандовски?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 23 ное 2015 14:43

W84me написа:
Neron написа:Истината е, че Гонзо отново направи изключително слаба селекция и само слабата форма и издънките на другите претенденти за титлата ни държи на върха. Какъв некадърник трябва да си, за да доведеш 4 нападателя и те в края на ноември да имат общо 1 гол? Аз ако съм ще си подам оставката веднага. Само един алчен човек може да седи на поста си след толкова слаба селекция.

Селекцията била слаба? Де Ноойер ли е слаб? Костадинов ли е слаб? Миланов ли е слаб? Вие какво очаквате, без пари да вземем Левандовски?

Махмудов, Китката, О Пепи,Диаби ?
Живко и Владо не ги брой.
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”