Ще има ли футболен отбор от Ловеч?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

гражданин от село

Re: Ще има ли футболен отбор от Ловеч?

Мнениеот гражданин от село » 23 ное 2015 00:53

bobo_13 написа:Абе ако стане това с ЦСКА-Литекс, то чорбарите ще си продължат с традицията да затриват отбори, за да може да съществуват. Левски се спряха през т.нар Демокрация, ама ЦСКА са на път да затрият 2-ри отбор след комунизма. Първият беше Пирин, които бяха изхвърлени от А групоа заради 500-600К лева дълг, а Пирин чакаха до последно 300-400К от ЦСКА ( за Пиетробон, Делев и още някакви играчи) с които щяха да си покрият на 70% дълговете и щяха да си останат в А група, а не да се случват цирковете при тях след това.

Стига писа глупости бе,смешник!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 23 ное 2015 01:15

гражданин от село написа:
bobo_13 написа:Абе ако стане това с ЦСКА-Литекс, то чорбарите ще си продължат с традицията да затриват отбори, за да може да съществуват. Левски се спряха през т.нар Демокрация, ама ЦСКА са на път да затрият 2-ри отбор след комунизма. Първият беше Пирин, които бяха изхвърлени от А групоа заради 500-600К лева дълг, а Пирин чакаха до последно 300-400К от ЦСКА ( за Пиетробон, Делев и още някакви играчи) с които щяха да си покрият на 70% дълговете и щяха да си останат в А група, а не да се случват цирковете при тях след това.

Стига писа глупости бе,смешник!

??? Кое е глупост?

http://www.segabg.com/article.php?id=472801

Така дължимата сума от ЦСКА става 900 000 евро, а с тези пари в "Пирин" се надяват да осигурят бюджета за година напред. В противен случай благоевградският клуб ще бъде изправен пред финансови трудности.

Да не говорим, че Митьо Селския чакаше към 700 000 лева за Саидходжа и Минев от ЦСКА, с които искаше да плаща дългове, за да не бъде изхвърлен Ботев от А група.....http://sport.plovdiv24.bg/143325.html

Не съм чул ЦСКА да е платила тия дългове нито на Пирин, нито н Ботев.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 23 ное 2015 01:48

bobo_13 написа:Не съм чул ЦСКА да е платила тия дългове нито на Пирин, нито н Ботев.

"Платила"? :roll:
Ти нищо и никога не си чула. Така явно ти е по-лесно!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 23 ное 2015 01:56

W84me написа:Аз се чудя какво ще стане с досегашните мачове между двата отбора? 8:0 загуба ли ще е или победа? И за кого? :shock:

А с вашите победи от преди 40г. не се ли чудите какво ще стане? :roll:
А за юбилейните 6 загуби кога ще си го върнете?
Не бойте се, ще имате право на реванш, защото ЦСКА няма да изчезне! :)
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 23 ное 2015 03:13

Червените фенове постоянно мъркат че все им се пречело да има силен ЦСКА :roll:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 ное 2015 05:55

v.r.s. написа:
Дидо написа:
v.r.s. написа:Ще ми бъде интересно как ще стане подобно нещо, при положение, че Литекс не е софийски отбор, а по наредба сливане или как и да се наречете по друг начин, може да има само между отбори от една област. Ако се спазват наредбите на БфС това няма как да се случи.

Ами ще ми обясниш ли как се случи с Кюстендил и Пловдив

Да, ще ти обясня. Тогава наредбата го позволяваше и след сливанията на Берое с Олимпик, , Хебър с Искър София и Локомотив с Велбъжд, БФС промени наредбата за да не може да има подобни сливания, като позволи това да може да става единствено ако отборите са от една област.
Литекс може да се преименува както си иска, но ще трябва да играе в Ловеч, без да променя местонахождението си. Примерно може да се казва ЦСКА-Литекс Ловеч и да ако иска може да заяви и играе на Народна Армия, но си остава отбор на Ловеч.

Много правилно си го обяснил. Като го прочетох се сетих за отбора играл преди години в А група Черноморец Бургас- София. Нещо такова ще стане и тук.
Не знам за феновете кое е по важно , да играеш в А група , или да запазиш отбора и да изчакаш няколко години и пак да си там.
Аз лично НИКОГА няма да приема такова нещо ,ако стане напред във времето с Левски.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 23 ное 2015 06:31

MaX написа:Жалко за някой гостуващи агитки които чакаха гостуване в Ловеч да си правят шоуто 8-) поне от тази гледна точка аз съм доволен.

Да прав си, сигурно :mrgreen: . Това означава, че живота в града ви замира още малко. Без гостуващи фенове, по-малко пари в града. Без отбор, по-малко работни места, не гледай само футболисти, в отбора има поне 20-30 човека, от градинар/озеленител/ до секретарка. Един приличен стадион за България, ще опустее. Една от приличните футболни школи приключва.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 ное 2015 07:36

bobo_13 написа:
MaX написа:[offtopic]
bobo_13 написа:Явно е чукал намного врати преди Осъм защото и за Етър имаше мерак ама тогава с бензиностанциите в града беше силен Хилендара и не го пуснаха.

Колкото до Ловеч, ще се върне Осъм и при добро стечение на обстоятелствата ще сте в Б група.

Ама аз до колкото разбирам сливане/обединяване с ЦСКА не може според всички закони на БФС и УЕФА. Вариантът е Литекс да се премести в София и то след края на сезона; да си смени името и така. Така,че това ще е Литекс ама с дрехите на ЦСКА :) Представяте ли си ЦСКА начело с Величко и Стойчо
[/offtopic]

Осъм не. Ловеч да. Така по прилича на футболен а не на хандбален отбор. 1996 преди да го вземе така се казваше. Така както между 1999 и 2001. Младите фенове не помним този отбор с това име.

Сори, ама за мен си е Осъм, защото тогава започнах да гледам футбол и Осъм си бяха все в Б група заедно с Чумерна Елена, Червено знаме Павликени и т..н. Осъм Ловеч с един напълно непохватен двуметров вратар Вутов.......даже имам спомен за някакъв мач за купата, когато в търново му вкарахме 3-4 гола, даже го прехвърлиха веднъж и ние много се смяхме.....после го помн и като ЛЕКС :)
Иначе много съм се радвал после като тровихте живота на Левски и ЦСКА, съжалявам, че сао в ЕКТ не успяхте да оставите следа, а имахте доста добри играчи минали през клуба.

Хубави спомени има много! Поне тях никой не може да ни ги вземе! Вутов вярно си беше непохватен в началото на кариерата си. На мен едни от изобщо първите спомени свързани с футбол на живо са ми от един мач Ловеч-Локо Пд, преди да съм знаел кой е ГГ. Тогава беше първото влизане на ловешкия отбор в А група. С Локо Пд се борихме да не изпаднем, а мачът беше супер решителен. Тях ги устройваше и равен, докато на нас ни трябваше задължителна победа. И тогава Вутов го прехвърлиха от центъра и Локо поведоха. После изравнихме, но не беше достатъчно. Иначе Витята после стана много стабилен вратар. Яд ме е само, че в националния не получи шанс, но тогава имаше и доста стабилна конкуренция в лицето на Иванков, Георги Петков, Здравко Здравков. Вутов е човек, който заслужава само уважение.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 ное 2015 07:37

Литекс ще си го има според мен . Единственото , което може да стане е ЦСКА да им ползва лиценза за А група , а Литекс да отидат в по-долните групи.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 23 ное 2015 07:47

Бог да ги прости Литекс.Вашия благодетел дето му целувахте рязаната пишка,сега ще е и вашия гробокопач.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Литекс”