ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 22 ное 2015 22:56

CSKA 78 написа:
Beladona написа:Ангелко77 те оприличи доста точно , аз некви аналогии със снукър използвам , но това е прекалено изтънчено за теб ...

Да бе, знаем за теб! На 4-ти километър си много известен, и си богат! Ходиш да гледаш Ел Класико на живо! :lol: :) :mrgreen:

Че си ходим и на истинскто Ел Класико , ама ти не можеш да се сетиш кое е :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 ное 2015 22:57

Red joker написа:
Beladona написа:
гражданин от село написа:Я ни светнете незнаещите кой е този Пацо и с какво се е "прославил"? :?

Градев, рудко ....сега съм пацо :) Гришата като метне пешкира , че ви го преметнем , ей генийчета ! :)

А бе от тяхната дружинка си ама все тая...Не...иначе мъ кефиш от време на време,не ти е чак толкова кофти лудостта :mrgreen:

Те са добри момчета , но не са моето ниво :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 ное 2015 22:58

Колеги, оставете Донка на мира, че ей сега ще се разреве! Днес беше много лош ден за нейната мека топлина! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 22 ное 2015 23:02, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 ное 2015 23:05

CSKA 78 написа:Колеги оставете Донка на мира, че ей сега ще се разреве! Днес беше много лош ден за нейната мека топлина! :lol: :mrgreen:

Кондьо, напротив ! Днес е най- щастливият ми ден ! Цирковете продължават , ще си умирам от смях с вас дълго време , днес съм - же суи офанзив ! Даже Кашо , ако чете, да направи едно гифче по темата Же суи Офанзив ! :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 ное 2015 23:09

Най щастливият ден, когато ти ще си далеч от мен...! Знаеш ли я тази песен, Азисчо беладоний! ? :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 ное 2015 23:11

Beladona написа:
гражданин от село написа:
Beladona написа:
гражданин от село написа:Лудостта му е като мекатоплина. :mrgreen:

Без доза лудост , няма гениалност ....ама кво ви отварям само ! Абе , шушумиги, аз трябва да ви събирам пари, че ми четете постовете . Кво ви бавя ?! Я да ви правим пей пер рийд !

Може и по свирка да ни правиш, ама не знам кой ще ти се навие. ;)

Нещо нервичките ли си изпускаш, Селчук ? :)

Много са си ми гот нервичките, ама като си такъв майстор правач и разбирач не вярвам такава дреболия да не ти се отдава.Или Черепухата те е резервирал доживотно? :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 ное 2015 23:18

Beladona написа:
гражданин от село написа:Доне, как беше във ВИП-а на Бернабеу?Ти и в самолета на отиване и връщане и на стадиона не спря да пишеш във форума. :lol:

Селчук , отдавна декларирах ,че не съм там .

Предполагам, че с Путин и Обама сте решавали бъдещето на света.Не може да има друга причина да пропуснеш Ел Класико във ВИП-а на Бернабеу. :roll:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 ное 2015 23:21

Днес беше първият ден от остатъка до края на Донка във форума! Краят вече се вижда и въобще не е далече! Донка, скоро ще си тръгне и във форума ще има банкет! Жалко, че желанието и` да има отбор в А окръжна няма да се сбъдне! Божков също няма да дойде! Какво да се прави? С'est la vie! :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 ное 2015 23:25

Beladona написа:
Beladona написа:
Beladona написа:
гражданин от село написа:Лудостта му е като мекатоплина. :mrgreen:

Без доза лудост , няма гениалност ....ама кво ви отварям само ! Абе , шушумиги, аз трябва да ви събирам пари, че ми четете постовете . Кво ви бавя ?! Я да ви правим пей пер рийд !

Може и по свирка да ни правиш, ама не знам кой ще ти се навие. ;)

Нещо нервичките ли си изпускаш, Селчук ? :)

Много са си ми гот нервичките, ама като си такъв майстор правач и разбирач не вярвам такава дреболия да не ти се отдава.Или Черепухата те е резервирал доживотно? :mrgreen:

Селчук , изпростяването е сигурен признак,че ти е нервно :)

Точно пък ти да говориш за изпростяване! :shock:

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 ное 2015 23:30

CSKA 78 написа:Днес беше първият ден от остатъка до края на Донка във форума! Краят вече се вижда и въобще не е далече! Донка, скоро ще си тръгне и във форума ще има банкет! Жалко, че желанието и` да има отбор в А окръжна няма да се сбъдне! Божков също няма да дойде! Какво да се прави? С'est la vie! :mrgreen:

Хахахах ! Кондьо , сметки без кръчмар ....

Върни се в “Архив”