batmanlevski написа:Арс пак пори мрежите в Холандия , миналата година вкара 30 гола, в Левски 11 мача като титуляр 8 гола , сега пак е номер 1 , кой го изгони, кой не иска да го върне ?
А той дали би се върнал?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
batmanlevski написа:Арс пак пори мрежите в Холандия , миналата година вкара 30 гола, в Левски 11 мача като титуляр 8 гола , сега пак е номер 1 , кой го изгони, кой не иска да го върне ?
GA_ veliki написа:fiesta написа:Гледах и четох коментарите на Стоев и Гонзо след мача. Направи ми приятно впечатление, че и двамата съвсем ясно и разбрано обясниха, че каквото са могли през седмицата, направили са го. Нямаше противоречия между мненията на двамата. Личеше си, че са се постарали. Определено не те са виновни за загубата. В това съм сигурен.
При положение, че не съм гледал мача, не искам да коментирам играта.
Така че в случая Гонзо не е виновен. Тези, които сега го критикуват, да видят пак играта на футболистите на "Левски" в този мач, и тогава да посочват виновник за загубата!
част от работата на треноьора е да мотивира футболистите.Как?Това той си знае..
Мистри написа:
Тя и без тях върви вече шеста година.![]()
Ама май ние, привържениците сме наказани.![]()
Малко му трябва на Левски през зимата.
Само 1 вратар, ляв , десен и централен защитник, две крила и нападател.О, да не забравя!
И Директор.Защото хората и картофи не купуват по разказ или на картинка.
siniq_fen написа:Пичове, не съм гледал мача. Нямам какво да коментирам съответно. ОК, загубили сме от последния. ОК, може би сме играли много слабо. Но питам - какво толкова е станало? След 7 победи в 8 мача беше добре а? Не може да се сърдим или да се отчайваме! Все още сме лидер! Стойчо си го каза - не може да печелим всеки път, а конкурентите да губят мач след мач. Загубили сме една битка, но войната ще продължи още дълго! Всички на мача със Славия и САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betchualeng Arnaikem написа:
А за Пирин.. бориха се и успяха. Да им е честито.
Stahlgewitter написа:Betchualeng Arnaikem написа:
А за Пирин.. бориха се и успяха. Да им е честито.
Къде се бориха?Ритаха топката по-далече от вратата,лежаха като мастии и това е.Ако това е борба,егати и борците са тия.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKArforever и 17 госта