***cska*** написа:Тъкала Донка престилки,
от гъзо и фърчали костилки.
Два пъти Донка такнала,
три пъти Донка пръднала.
П.С. Българско народно творчество...
Аре малко по темата да си пишем с теб , а сладурле ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
***cska*** написа:Тъкала Донка престилки,
от гъзо и фърчали костилки.
Два пъти Донка такнала,
три пъти Донка пръднала.
П.С. Българско народно творчество...
GA_ veliki написа:demon777 написа:GA_ veliki написа:demon777 написа:Е имали 100 фена в софия ходят по 100 човека по стадионите вие в ловеч искате 15000
А критерия за продуктивна школа е грандовете да излезът срещу младоците на Литекс и да бъдат направени за смях
Далеч си от истината, но не ме учудваВсе пак си чорбе =празни думи и припознаване
От коя истина съм далеч? от тая че на синия стадион има ехо като в празна баня ли?
Вче съм убеден,че си далеч от всичко, даже от "армията"![]()
demon777 написа:Е имали 100 фена в софия ходят по 100 човека по стадионите вие в ловеч искате 15000
А критерия за продуктивна школа е грандовете да излезът срещу младоците на Литекс и да бъдат направени за смях
Old_death написа:CSKA 78 написа:Teo написа:Аз съм сигурен, че всички фен клубове които са към фен клуб Сектор Г са против
Само "Офанзива" са против! Имам информация от човек бил на срещата! И Офанзива са обещали да бойкотират срещите на ЦСКА! Но това да ни е лошото!
Против беше не " Офанзива " , а само Емо тъпото .
Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Zeeyo написа:Беладоната направо ви разпра задниците на всичките разбирачи. Срам.![]()
![]()
Добре, че си неразбиращ, та ти е цял задника!
Селчо, виж какво ти пишат непредубедените хора ! Или и това момче ми е друга регистрация ? Же суи офанзив !
Донке, любовните ви преживявания на "непредубедените" не ме интересуват.Много добре знаеш, че след някой и друг месец ще изчезнеш от тук безвъзвратно.
Селчу, Господ здраве да ми дава ....гледай ти да не изчезнеш оттук завинаги !
Beladona написа:demon777 написа:Е имали 100 фена в софия ходят по 100 човека по стадионите вие в ловеч искате 15000
Абе, Генчо ( от гений ) преди що идваха по 5000 в Ловеч , защото всичко мрази Гришата там и неговата школа прословута !!!
demon777 написа:[
Е ти всеки ден си на армията оглеждай се ще ме видиш
Не съм ултрас не ходя в Г сектор.
Нормален редови фен съм си.
GA_ veliki написа:demon777 написа:[
Нормален фен иска припознаване с Литекс, стига бе.Много ниско стъпало, припознайте Барселона примерно
гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Beladona написа:гражданин от село написа:Zeeyo написа:Беладоната направо ви разпра задниците на всичките разбирачи. Срам.![]()
![]()
Добре, че си неразбиращ, та ти е цял задника!
Селчо, виж какво ти пишат непредубедените хора ! Или и това момче ми е друга регистрация ? Же суи офанзив !
Донке, любовните ви преживявания на "непредубедените" не ме интересуват.Много добре знаеш, че след някой и друг месец ще изчезнеш от тук безвъзвратно.
Селчу, Господ здраве да ми дава ....гледай ти да не изчезнеш оттук завинаги !
Доне, моме непорочно, май започнаха да сдават багажа нервичките ти.
demon777 написа:GA_ veliki написа:demon777 написа:[
Нормален фен иска припознаване с Литекс, стига бе.Много ниско стъпало, припознайте Барселона примерно
Барса ли.... по скоро арсенал
Питай ги навити ли са
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта