ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот demon777 » 22 ное 2015 19:15

Teo написа:
Drunken_Master написа:Разцеплението между феновете е факт !

Никакъв мач в Перник... пълен бойкот! Всеки които иска преименуван Литекс в ЦСКА, пребоядисано оранжево в червено и оранжева емблема да ходи в Литекс и да става техен фен. Там да си пребоядисат стадиона, екипите и емблемата и да си направят ЦСКА! Такива хора са нежелани на Армията! Ние ще мислим какво да правим. :idea:

Армията не е ваша това че ви е позволено да я посещавате срещу билет е все едно да идеш на кино и да проявяваш претенции с каква машина да се прожектира филма
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 ное 2015 19:15

demon777 написа:
PorcoRosso написа:Извинете за лаишкия въпрос, ама при сливане активите и пасивите на дружеството не се ли поемаха от мелеза? :?

Никой не чете.
НЯМА сливане а преимениване на Литекс в ЦСКА
Пасивите остават в ЦСКА фалира се и тея дето имат да вземат ще има да вземат

Че си и вярваш :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 ное 2015 19:16

Няма разцепление! Ето клип, на който се вижда ясно какво е решението на феновете на ЦСКА!
http://mobile.sportal.bg/news.php?id=577475
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 ное 2015 19:16

Ок, Офанзива са против , а Анималс ЗА ли са , че ми е интересно ? :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 ное 2015 19:17

demon777 написа:
Teo написа:
Drunken_Master написа:Разцеплението между феновете е факт !

Никакъв мач в Перник... пълен бойкот! Всеки които иска преименуван Литекс в ЦСКА, пребоядисано оранжево в червено и оранжева емблема да ходи в Литекс и да става техен фен. Там да си пребоядисат стадиона, екипите и емблемата и да си направят ЦСКА! Такива хора са нежелани на Армията! Ние ще мислим какво да правим. :idea:

Армията не е ваша това че ви е позволено да я посещавате срещу билет е все едно да идеш на кино и да проявяваш претенции с каква машина да се прожектира филма

Аре да видим на кой е Армията? Гнома от микре не може да претендира и за една клонка около стадиона! Никой няма да му даде базите на него и на Литекс.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 22 ное 2015 19:19

CSKA 78 написа:Няма разцепление! Ето клип, на който се вижда ясно какво е решението на феновете на ЦСКА!
http://mobile.sportal.bg/news.php?id=577475

Бе мани тези идиотщини бе! Колко са тези "фенове", че решението да е тяхно? Били взели решение...ама как го взеха, кои го взеха...събраха се да се видят за 10 минути и вече решение взели.
Няма да стане вашата, така да знаете! :evil:
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 ное 2015 19:20

CSKA 78 написа:
Teo написа:Аз съм сигурен, че всички фен клубове които са към фен клуб Сектор Г са против :idea:

Само "Офанзива" са против! Имам информация от човек бил на срещата! И Офанзива са обещали да бойкотират срещите на ЦСКА! Но това да ни е лошото!

И как разбра, че е само офанзива? Аз нямам приятел цесекар, който да е съгласен на вариант Литекс! Като някой са за ново дружество, другите са на моето мнение, че съществува само едно дружество, сегашното. Да разбирам, че няма да ви липсваме? :) Ако се осъществи тоя уродляк ще сте най-смешното клубче в света! А лично ще ви гавря доволно, докато ми е кеф ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 22 ное 2015 19:20

Beladona написа:Ок, Офанзива са против , а Анималс ЗА ли са , че ми е интересно ? :)

От клипа по горе се вижда че Анималс не са против
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 22 ное 2015 19:21

шивача написа:
CSKA 78 написа:
Teo написа:Аз съм сигурен, че всички фен клубове които са към фен клуб Сектор Г са против :idea:

Само "Офанзива" са против! Имам информация от човек бил на срещата! И Офанзива са обещали да бойкотират срещите на ЦСКА! Но това да ни е лошото!

И как разбра, че е само офанзива? Аз нямам приятел цесекар, който да е съгласен на вариант Литекс! Като някой са за ново дружество, другите са на моето мнение, че съществува само едно дружество, сегашното. Да разбирам, че няма да ви липсваме? :) Ако се осъществи тоя уродляк ще сте най-смешното клубче в света! А лично ще ви гавря доволно, докато ми е кеф ;)

+1
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 22 ное 2015 19:23

Ако ще се прекръства си го кръстете Барса, Реал, Челси, както си искате... само не използвайте ЦСКА! ОК!
Последна промяна от ugly bug на 22 ное 2015 19:24, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Архив”