Сега Тумбак Венци ще трябва да играе "правилно" в следващия кръг.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
glarus_ds написа:PFC Litex написа:glarus_ds написа:тия пък с това лежане станаха за смях... .това не е футбол...
Целта оправдава средствата, грозно или не спечелиха точки, изобщо не трябва да се съди противника за неговата тактика, винаги трябва да си гледаме собствените отбори.
Шансой изнесе лекция по тактика на треньорите на Литекс, Левски и Лудогорец.
Прав си, но ако има бавене на време, то трябва да се отрази в продължението. Нещо, което аз не видях
glarus_ds написа:demon777 написа:glarus_ds написа:demon777 написа:Само ни елате за купата.
С тая ваша игра срещу най-слаб отбор в А група /2рия сте вие тоест пак сте втори/ тройката не ви мърда от всякъде
Ако не нареждаха жребия, можеше и да сме се паднали до сега....
Е да не го нареждам аз.
Лошото е че Литекс ще ви бият и няма се видим на стадиона
Явно за това ни забиха на Литекс и то в Ловеч, щото явно само там може да загубимама каквото е, такова, не можем нищо да променим...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Hearts_on_Fire написа:Наджи Шенсой - ех, тоз пирински герой, на Левски сметките обърка той!![]()
Сега Тумбак Венци ще трябва да играе "правилно" в следващия кръг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Player написа:Подарихме на Локомотив Пд и на Пирин сефтетата им. Явно паузата и мач срещу последния отпусна всички, от което се опасявах и следва логична загуба срещу много борбен отбор.
demon777 написа:glarus_ds написа:demon777 написа:glarus_ds написа:demon777 написа:Само ни елате за купата.
С тая ваша игра срещу най-слаб отбор в А група /2рия сте вие тоест пак сте втори/ тройката не ви мърда от всякъде
Ако не нареждаха жребия, можеше и да сме се паднали до сега....
Е да не го нареждам аз.
Лошото е че Литекс ще ви бият и няма се видим на стадиона
Явно за това ни забиха на Литекс и то в Ловеч, щото явно само там може да загубимама каквото е, такова, не можем нищо да променим...
Е днес не ти ли стана ясно че навсякъде може да загубите
PFC Litex написа:Мистри написа:PFC Litex написа:Големия печеливш след този кръг е Лудогорец, а големия Левски.
Я пак?
Пропуснал съм думата ГУБЕЩ и аз не зная защо:
Големия печеливш е Лудогорец, а големия губещ е Левски.
modor написа:Честита победа на Пирин.Има и такива мачове. Не бива да изпадаме в някакви крайности. Големи аплодисменти за публиката на Левски!
W84me написа:Мислете трезво, мачовете са платени, първенството е режисирано поне в ранната му част, никога няма да оставят някой отбор да се отскубне напред.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 29 госта