Спас Русев ли стои зад Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Спас Русев ли стои зад Левски?

Мнениеот AN71 » 21 ное 2015 23:20

Кировец написа:
W84me написа:
Кировец написа:Аз спирам да пиша по въпроса с провинцията. Няма да споря.
Темата е друга. КОЙ аджеба стои зад Левски?
Не е Русев - има няколко сигурни - Тотомилионера, Адвоката на Пеевски и БизнесмЯна от Пловдив.

Не е Русев, сигурен си? :mrgreen:

Сигурен съм за Пеевски.

А знаеш ли човек кога е сигурен? Ще ти кажа само когато се е насрал явно ти е замирисало за това си сигурен. :) :lol: :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 ное 2015 06:15

Оу, преди Бойко Борисов ни беше таен собственик на отбора, после Пеевски, сега Русев.. да се надяваме, че няма някой нашенец да спечели 300 милиона от някоя мегалотария, защото ще намерят убедителни доказателства и за него.

Аз не мога да потвърдя или отрека теориите за това, че някой ни е собственик. Но вече става смешно как се носят от 9 дерета вода да докажат, че зад Левски стои мегамилионер с връзки във властта. Да, може и така да е, но има ли някой тук, който има доказателства, който разполага с достоверен източник? Не, няма. И докато не излезе официално потвърдена информация подобни твърдения може да размахва човек, който може да ги докаже. Останалото е ала бала. Или болката на някои фенове, болка от факта, че 1 милиардер се оказа, че иска Кремиковци а не тях, един комбинатор все щеше да им кара милиони а ги натика в кучи гъз и то два пъти, а сега си имат благодетел, който ги взима и прави силен отбор вече 2-3 пъти и все нещо му пречи та работата се разсъхва.

Това, че си имате проблеми явно ви кара да търсите "доказателства", че нашите проблеми намаляват благодарение на властите. Всъщност вие направо се надявате накрая наистина да се окаже, че има нещо такова. Бихте го използвали като оправдание за това, че ръкопляскахте докато препикаваха вашия отбор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 ное 2015 08:09

Не е Спас Русев това е ясно на всички. както и на всички е ясно, че Дебелян се опитва да ви помогне като кара фирми които смята за своя собственост да ви дават по някой и друг милион. В това като цяло няма нищо и не виждам какво толкова ви е срам да го признаете. В кра на краищата тези фирми са спечелили тези пари по общо взето чстен начин платили са данъците за тези пари и с остатъка могат да правят каквото си искат.

така де парите не са от рекет и наркотици както беше във Велбъж едно време и при вас преди да се отегли ВИС 2, както беше и при Славия където дори и сега една бивша или настояща мутра управлява и дава парите. Както беше и при червените по времето на Илия Павлов и Васили Божков и двамата доказани мутри.

така че приемете Пеевски , прегърнете се и го накарайте поне стадиона да ви построи, че утре или след 2-3 години ще го бастисат и пак ще трябва да си търсите някой нов спонсор. Едно време и ние две години се чудехме дали да се вземем с наш Цецо и сега вместо готов стадион имаме три недовършени трибуни. Пък ако се бяхме прегърнали на бързо още в началото поне сега стадиона щеше да е готов и да си цъкаме в центъра на Пловдив вместо в Коматево

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 22 ное 2015 09:15

Да ви кажа според мен, Пеевски е поставено лице и ако е вярно всичко за тоя Русев, той нарежда нещата, а не обратното.
Поставил си е Пеевски, прати министър на финансите и т.н. По скоро ми се струва, че той е най - отгоре и тук хората, които той е промотирал действат.

Така ми се струва на мен, без да имам никакви доказателства ествствено.
Хората дето пишат от другите отбори искам да ги призова да си гледат своята чиния. Всички в българия ги държат мафиоти и комунистически бизнесмени и
никой не може нищо да направи за да промени това.

цска например си ги повълиха като по учебник и какво стана... нищо. Буря в чаша вода. Локо сф същата работа.
ФЕновете можем само да се надяваме притежателя на клуба да има добрата воля да го развива. Това е истината!!
Всичко друго са фенски глупости, митове и легенди

Левски до край
Изображение

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 22 ное 2015 09:22

samobotev написа:Не е Спас Русев това е ясно на всички. както и на всички е ясно, че Дебелян се опитва да ви помогне като кара фирми които смята за своя собственост да ви дават по някой и друг милион. В това като цяло няма нищо и не виждам какво толкова ви е срам да го признаете. В кра на краищата тези фирми са спечелили тези пари по общо взето чстен начин платили са данъците за тези пари и с остатъка могат да правят каквото си искат.

така де парите не са от рекет и наркотици както беше във Велбъж едно време и при вас преди да се отегли ВИС 2, както беше и при Славия където дори и сега една бивша или настояща мутра управлява и дава парите. Както беше и при червените по времето на Илия Павлов и Васили Божков и двамата доказани мутри.

така че приемете Пеевски , прегърнете се и го накарайте поне стадиона да ви построи, че утре или след 2-3 години ще го бастисат и пак ще трябва да си търсите някой нов спонсор. Едно време и ние две години се чудехме дали да се вземем с наш Цецо и сега вместо готов стадион имаме три недовършени трибуни. Пък ако се бяхме прегърнали на бързо още в началото поне сега стадиона щеше да е готов и да си цъкаме в центъра на Пловдив вместо в Коматево

Този коментар мога да го приема и съм съгласен с него. Той само доказва това, което и аз написах, с малко по различен сюжет.
Изображение

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 22 ное 2015 11:57

Абе аре стига с тия червеените, не ми пука за тях, кво все ми пишете за всички останали. Въпроса е какво става пеи нас, не искам да се мерим, оставете ги те да си злобеят, стига сте се принизявали на техния фолклор.... баси тъпия коментар
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 ное 2015 16:08

Grandoman написа:Абе аре стига с тия червеените, не ми пука за тях, кво все ми пишете за всички останали. Въпроса е какво става при нас, не искам да се мерим, оставете ги те да си злобеят, стига сте се принизявали на техния фолклор.... баси тъпия коментар

......също така не е лошо да се спазва добрия тон в темата :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 22 ное 2015 19:55

Този по-скоро би могъл да е начело.
Отзад е Наджи Шенсой. :o
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 ное 2015 12:55

Цесекарите неразбраха ли,че Ганчев няма да издържа ЦСКА. Ще издържа Литекс, но с друго име :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 ное 2015 12:54

Grandoman написа:Незнам защо няма пусната тема за това, но очевидно парите в Левски не са от Пеевски, а от Спас Русев.
Нещата явно са доста по - дебели от "дебелия''....
Този не знам какъв е, но явно е един от кукловодите след комунизма, което означава, че след ОС ще е много интересно в клуба.....

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/koj-e-spas-rusev-kupuvachyt-na-btk-6045859

Мисля, че тоя ще ни изстреля ако реши!!

Е, какъв да е, забогатял в началото на 90-те, има ли нужда повече да обясняваме ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”