thisisthelife написа:След първото полувреме какво може да се каже, което вече не е казано? Бурабия и Кулибали за пореден път са потресаващо слаби и вредни за отбора. Няма абсолютно никаква идея как да се организира атака. Стига се до центъра и от там боц напред. Къде отиде играта ни по земя? Къде отидоха разиграванията? Къде останаха извеждащите подавания? Каква е тази пародия на футбол, която показват нашите? За 45 минути не видях нищо, ама абсолютно нищо смислено и градивно откъм атака. Венков и Паланков се мъчат да направят нещо, а останалите седят на едно място и се чудят какво да правят. И какво от това, нали контрираме противника с могъщия нападател Живко Петков!
И след втория гол на Ботев,положението бе същото.Добра игра след почивката до 1:2 и толкова.И забележете,как вкараха победния гол.На контра не успяха,чак когато се прибрахме тогава,защото защитниците ни гледаха отблизо.Идва Ботев който е с 1-1-5 като гост и те прави на мармалад.Ами ПИСНА МИ.Затова мисля,че Кольо трябва да си ходи.Виаги ще съм му благодарен за двете купи и емоциите покрай тях,но е време да си ходи.
Заслужена победа на канарчетата.