Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
iliyan написа::lol: Гого да не си гледал Реал
gogovcite написа:iliyan написа::lol: Гого да не си гледал Реал
Уф, мани. И двата ги прпоуснах, но другия не искам да го гледам на повторение.
sunscres92 написа:Avrameca написа:sunscres92 написа:Това не го очаквахФеноменална игра, притеснявах се че ще играем леко стресирани след загубата от Палас, но явно Клоп е направил нещо феноменално между мачовете. Един от най-силните мачове, които съм гледал на Ливърпул, a след тази победа разликата до Топ 4, а и първото място съвсем не е голяма.
Фирмино и Коутиньо обаче разкатаха отборана на Сити, макар и че беше резервната - не виждам място на Бентеке в стартовия състав, още повече и след връщането на Стъридж - това трябва да е стила на Ливърпул.
И въпреки всичко за мен Милнър и Лалана бяха скандални.
Не знам какво не му хареса не Лалана днес ?
Иначе за Милнър сме на едно мнение , тича като финикиец и това е ...
Просто ми идва леко инертен и неефективен - бори се - опитва всичко, но за мен не е човек, ако този отбор иска да печели нещо.
mitko9311 написа:Брутален мач и уникална победа ЕВАЛА НА КЛОП ЗАТВАРЯЙ УСТИ!!! Нека феновете на БР да са със затворени усти дълго време![]()
Много пропуски имаше, но и това ще бъде изчистено с времето. Искам от Бентеке да не изпуска такива положения струва много пари и затова е взет като има 1-2 положения да я вкара
![]()
Надявам се отбора да стане постоянен и да натрупа 2-3 поредни победи, защото този сезон всички отбори са равниЯнуари едно бекче задължително сезона е дълъг, а ние имаме само 2ма и може един халф
suareshampion написа:Аз харесвам Клоп ,така че не виждам защо пишете поредните смехории ? Ако не го харесвах ,ок ,но аз го харесвам .
Ще обесняваш ли след 6 месеца,че винаги си харесвал Джан ,винаги си вярвал в него и винаги си го подкрепял???? Много ясно,че точно това ще обеснявашsuareshampion написа:Алън е по добър халф от Джан в момента
Liverpool_EC написа:suareshampion написа:Аз харесвам Клоп ,така че не виждам защо пишете поредните смехории ? Ако не го харесвах ,ок ,но аз го харесвам .
Откога го харесваш бе,въртеж??? От един месец насам, откакто видя какъв уникален ПСИХОЛОГ,ТАКТИК И МОТИВАТОР е и как тази му разлика с Роджърс се вижда за два месеца в представянето на всеки един играч без Милнър??? А кой пишеше ,допреди 6 месеца,как не ни трябвал Клоп,щото си имаме Роджърс??? Ти и Илиев!!! Има го черно на бяло,псувахте го,че щял да изпадне с Борусия и да стоял по-далеч от Ливърпул,а ти се и кланяше на непобедимата серия от равни на тактическия гений с/у Уимбълдън и Болтън!!!!Така ли беше??? Така бешеАй,като са въртиш,върти се ,ама поне недей да ми наглейш ,че си харесвал Клоп.Ето и сега пишеш поредните глупости
Ще обесняваш ли след 6 месеца,че винаги си харесвал Джан ,винаги си вярвал в него и винаги си го подкрепял???? Много ясно,че точно това ще обеснявашsuareshampion написа:Алън е по добър халф от Джан в момента![]()
![]()
![]()
При Роджърс надиграхме Сити 2 пъти,като гости,но не ги бихмем.Защо? Защото гениялния тактик нямаше грам идея ,как да надхитри противника и да си вземе мача. Бил довел играчитеИ като ги доведе,какво спечелихме с тях?Какво играехме последната една година? Да та чуя?
suareshampion написа:ти се обяснявам .
нека да оставим вече най успешния мениджър на Ливърпул в последните 25 години във ВЛ и да погледнем към настоящия .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта