ММ1914 написа:Сега, да помислим. Ти залагаш в еврофутбол на 1.85, онлайн залога за същата среща е 2.05, събието го има и на лайв. По твоята логика мачът ще се манипулира, е защо тогава не го играеш на 2.05? 1.85 повече ли е от 2.05, има азиатски хендикап, има корнери има картони, има под и над голове и има и двоен шанс, все пак риска се намалява.
Ако нямаш самоконтрол, хазарта не е за теб, ако не можеш да си позволиш да губиш парите, които залагаш, хазарта пак не е за теб. Поне говоря за ниво на което да изкарваш пари, иначе си пускай с по левче, два за ташак и да си начешеш крастата.
На Световното печелих от Еврофутбол, всичките им коефиценти бяха по-големи, сложих си пари в бет-а и играх корнери, е*ати х*я така се ядосах и не цених парите, мислех ги за точки в игра и ме набутаха яко, много яко и им казах да ходят да се е*ат!Получих сигнал от извънземните, че Германия ще е Световен шампион и се избих, но бет-а ми е*а мамата!
п.с За Виляреал в бет365 дават за победа 1.53, в Еврофутбол е 1.54 - ЕБАХТИ ПО-ГОЛЕМИЯ КОЕФИЦЕНТ ЧЕСТНОООО ВЪРХА СА ОНЛАЙН ТОТО МАНИПУЛАТОРЧЕТА БЕТ МЕТ НА Х*Й, да ходя да бягам да играя онлайн да ме набутат после с виртуалните си пари, не мерси!