Другата събота играем с лидера Лестър.
 Труден мач, имаме да им връщаме от онова 5-3.
 Труден мач, имаме да им връщаме от онова 5-3.Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
 Труден мач, имаме да им връщаме от онова 5-3.
 Труден мач, имаме да им връщаме от онова 5-3.sunscres92 написа:Hohohoho написа:Ван Гаал пак е пренасял нещо в жертва на боговете.
Трябва нещо повече да е правил с боговете, то негово е всеки мач.
 Юнайтед показва класа, въпреки не много атрактивната игра.
  Юнайтед показва класа, въпреки не много атрактивната игра. 
Jackxxx написа:Най-гадното от всикоч е, че клаузата на Де Хеа е 30млн... Реал ще я платят още първият ден от трансферният прозорец лятото.
MuFc1878 написа:Rofles написа:С доста отсъстващи спечелихме 3т, много сладка победа ! Честито !
Най-накрая някой да напише нещо смислено! С толкова проблеми и какво ли още не, само мрънкане, реване, плюене по мениджъра и нищо друго. Ей, братче....писна ми
Затова избягвам да пиша дори при победа!
 ЧЕСТИТА ПОБЕДА, СКАУСЪРИ!!

Догодина пак.
  Догодина пак.  

Klzrdz написа:Честита победа, не успях да гледам мача и все пак важни 3 точки.
 Естествено, диамантът върху изграждащата се корона е Антони Марсиал.
  Естествено, диамантът върху изграждащата се корона е Антони Марсиал.   

[/center]
[/center]Rofles написа:Винаги може и по-добре, днес няма как да не съм доволен - момчетата показаха дух и желание за победа. Отбора е млад, тепърва вярвам, че ще ставаме по-добри, най-вече след като Ван Гаал си тръгне.
 На 1 точка сме зад Лестър и играем с тях другия уикенд - огромна възможност за трайно настаняване на 1то място.
  На 1 точка сме зад Лестър и играем с тях другия уикенд - огромна възможност за трайно настаняване на 1то място.  
diplomat написа:MuFc1878 написа:Rofles написа:С доста отсъстващи спечелихме 3т, много сладка победа ! Честито !
Най-накрая някой да напише нещо смислено! С толкова проблеми и какво ли още не, само мрънкане, реване, плюене по мениджъра и нищо друго. Ей, братче....писна ми
Затова избягвам да пиша дори при победа!

Догодина пак.
  Догодина пак.  
 Защо някои от вас продължават да завиждат, нали ни минахте по титли в Англия, какво повече искате?
 Защо някои от вас продължават да завиждат, нали ни минахте по титли в Англия, какво повече искате?   Жал ми е за такива като вас, наистина.
 Жал ми е за такива като вас, наистина.  
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта