Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30| 1-4 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30|

Мнениеот sunscres92 » 21 ное 2015 23:06

Avrameca написа:
sunscres92 написа:Това не го очаквах :) Феноменална игра, притеснявах се че ще играем леко стресирани след загубата от Палас, но явно Клоп е направил нещо феноменално между мачовете. Един от най-силните мачове, които съм гледал на Ливърпул, a след тази победа разликата до Топ 4, а и първото място съвсем не е голяма.

Фирмино и Коутиньо обаче разкатаха отборана на Сити, макар и че беше резервната - не виждам място на Бентеке в стартовия състав, още повече и след връщането на Стъридж - това трябва да е стила на Ливърпул.

И въпреки всичко за мен Милнър и Лалана бяха скандални.

Не знам какво не му хареса не Лалана днес ?
Иначе за Милнър сме на едно мнение , тича като финикиец и това е ...

Просто ми идва леко инертен и неефективен - бори се - опитва всичко, но за мен не е човек, ако този отбор иска да печели нещо.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 21 ное 2015 23:16

sunscres92 написа:
Avrameca написа:
sunscres92 написа:Това не го очаквах :) Феноменална игра, притеснявах се че ще играем леко стресирани след загубата от Палас, но явно Клоп е направил нещо феноменално между мачовете. Един от най-силните мачове, които съм гледал на Ливърпул, a след тази победа разликата до Топ 4, а и първото място съвсем не е голяма.

Фирмино и Коутиньо обаче разкатаха отборана на Сити, макар и че беше резервната - не виждам място на Бентеке в стартовия състав, още повече и след връщането на Стъридж - това трябва да е стила на Ливърпул.

И въпреки всичко за мен Милнър и Лалана бяха скандални.

Не знам какво не му хареса не Лалана днес ?
Иначе за Милнър сме на едно мнение , тича като финикиец и това е ...

Просто ми идва леко инертен и неефективен - бори се - опитва всичко, но за мен не е човек, ако този отбор иска да печели нещо.

Като цяло ми идва малко мързелив но днес беше перфектен както и всички други.Явно Клоп му е показал , че с мързел няма да има бъдеще в Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bobonik
Контакти:

Мнениеот bobonik » 21 ное 2015 23:18

Честита победа на всички. Добро впечатление ми направи и този мач Лалана, ясно се вижда, че при Клоп му се вдигна нивото. Невероятни Фирмино и Коутиньо... Ако продължаваме със същия дух, без проблем ще се борим за място в топ 3.
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 21 ное 2015 23:25

Последно да обобщя ще е важно да надградим над тази победа и да не витаем в облаците с мисли за титла и т.н.
Класиране в ТОП4 ще си е голям успех.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 ное 2015 23:29

Оставете го Лалана на мира . Клопо харесва такива играчи . Пример - Гроскройц в Дортмунд . Другото което ми направи впечатление - Сако ви е най-добрия централен защитник , но Шкъртел и Ловрен са най-добрата добрата двойка централни защитици от всички варианти в които е излизал отбора през последните години . Може би само двойката Шкъртел - Агер беше на същото ниво .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 ное 2015 23:30

Avrameca написа:Последно да обобщя ще е важно да надградим над тази победа и да не витаем в облаците с мисли за титла и т.н.
Класиране в ТОП4 ще си е голям успех.

Именно ... Клопо трябва да изгради постоянство на първо време , а другото ще си дойде с времето .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 22 ное 2015 00:36

Liiiiiiiverpoooooooooolllllll, Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiverpoooooooooooooooooooooooool, Liiiiiiiiiiiiiiiiverpooooooooooooool !!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :)
КЛОПИ ПРЕЗИДЕНТ! КЛОПИ ПРЕЗИДЕНТ! КЛОПИ ПРЕЗИДЕНТ!
Каква промяна, а? А чичо Брендьо сега пасе овце по тучните ирландси пасища? МАЧКАЙ КЛОПО, ЗАТВАРЯЙ УСТИТЕ НА БОЛНИТЕ ХЕЙТЪРИ, А?
Зашо дявол го взел не дойде тоз човек още преди три години, две титли да имахме вече... С тез майстори на дърворезбата Милнър и Лиляна той прави чудеса, а какво щеше да е със Канибалчето, със Стиви ...Абе друго си е да имаш ТРЕНьОР до тъч линията, а не дебел ирлански морж.
МАЧКАЙ ЛИВЪРЕ, МАЧКАЙ СИНИТЕ ПЕДЕРУГИ !!!!!!
КЛОПИ ПРЕЗИДЕНТ!
YNWA

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 22 ное 2015 01:03

Голяма победа,браво на момчетата и на Клоп.Бразилците мачкат,а тепърва ще се завърне Стъридж с който ставаме още по-опасни в атака.Ето такъв Ливърпул искам да виждам,Ливърпул на Юрген Клоп!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 ное 2015 02:45

Още в предните мачове нашите положенията ставаха все повече и повече от мач,на мач,но днесиграчите бяха повече от изумителни.Това е играта в предни позиции,която изповядваше Клоп в Дортмунд и бях сигурен,че рано или късно ще ги научи да играят така-по-добре рано естествено :lol: Невероятен е начина,по-който Клоп им промени мисленето за толкова кратко време и ето,че когато статиченият Бентеке е на пейката и не трябва да я кюскат към него,нещата придобиват съвсем друг вид. При 1вия,2рия и 3тия гол това можеше и да са удари преди един месец,но сега са пасове към човека който е в по-чиста позиция,нещо на което Клоп мнг държи-дай я на другия,после той ще ти върне жеста.И от това печели не само отбора,но и самите играчи.Естествено,ще е по-трудно при затворени отбори на Анфийлд,където няма да има такива пространства,но и там с времето ще почнем да бием с разлика и всичко ще си дойде на мястото.Велик Клоп,нямам думи :) :) :)

Върни се в “Ливърпул”