MCMXIII написа:Никакъв мач... Първите голмайстори много радват. Адмирации за Ш04 че играят с много младоци. Дано Алаба не контузен!
Абе те хубаво играят с младоци, ама много навряни отзад, разчитат на някой от малките да пробяга 40-50м и да я вкара

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MCMXIII написа:Никакъв мач... Първите голмайстори много радват. Адмирации за Ш04 че играят с много младоци. Дано Алаба не контузен!
MCMXIII написа:Има и по- богати отбори дето паркират рейсове. При това двуетажни![]()
Аз имам симпатии към Шалке 04, но си прав. Даже Хофе бяха по- смели.
MCMXIII написа:Ба... Видал нека си плюска. Просто Пеп да пуща Роде/Кимих и всичко ще е наредТа, Видал нещо не блести като за 40 млн. €
bilyaletdinov написа:MCMXIII написа:Ба... Видал нека си плюска. Просто Пеп да пуща Роде/Кимих и всичко ще е наредТа, Видал нещо не блести като за 40 млн. €
В момента единственото, с което изпъква Видал е коремчетоБеше ми любимец при нас и знам, че може много повече, но нещо я е подкарал през просто
Кимих е класа, а вие като цяло тоя сеозн си обновихте отбора и намерихте заместници на всички основни играчи.
bilyaletdinov написа:И с какво се отличи Хьойберг в мача освен, че контузи АлабаНито Хьойберг, нито Роде някога ще станат нещо повече от играчи за пълнеж в отбори като Хановер и Айнтрахт. Това, че Видал е в слаба физическа форма не го прави слаб играч. В последните години е в топ 3 на позицията си. Малко са по-добрите box to box играчи от него. Ти верно ли каза, че Рибери и Робен не са основни играчи на Байерн
![]()
Основните играчи на Байерн са Нойер , Алаба , Мюлер , Левандовски и Робен . С някои уговорки Лам и Рибери . За съжаление аз техни адекватни заместници не виждам
MCMXIII написа:Боата също си заслужи, да е основен играч. Много го подценяват тоз цръньо.
По мое скромно мнение, Кимих е следващият Швайнщайгер/Кроос. Роде е гуем. Тръча като луд и както каза Замер: "Понякога трябва да му напомниш, да се поспре." Хьойберг ми е слабост и се радвам, че не се щадеше снощи. Все пак влезе гадно към "ничията топка".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта