ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:14

Beladona написа:А ! В топспорт пише това , което пиша и аз отдавна , а то е ,
Че Великият Стоичков не може да диша лъжовното джудже !
Айде вече да проглеждате по-бързичко ! Нашата икона Стоичков сърба попарата на Лъжовния и не ще да го види , само няколко заблудени момченца останахте по форумите ....айде тая новина да ви приключва и вас ! :)

Това го пише в жълтия парцал на единият от господарите на гейарена,недей да пържиш,беладонке :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:14

Red joker написа:
Кировец написа:Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.
Айде да видим кой ще е от Божково ЦСКА със стадион Българска Армия и Ганчево ЦСКА със стадион, школа и масирана реклама, ако щете и безплатен вход в покрайнините на София!?!

Ти па как така ги разпредели кой къде ще играе :lol: :!: :?:

Ами как така Ганчев взе решение, че ЦСКА няма нужда от тая земя и тоя стадион? Аз ли на публичната конференция казах колко съм богат и как имало много земя около София?
Изцепката на Ганчев сложи край на всякакви надежди за това ЦСКА да има стадион на перфектното място без да е обвързан с държавата, която не инвестира, а чака наемателя да си изгради жилището. Имаме 25 години - после не се знае.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:15

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кировец написа:Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.
Айде да видим кой ще е от Божково ЦСКА със стадион Българска Армия и Ганчево ЦСКА със стадион, школа и масирана реклама, ако щете и безплатен вход в покрайнините на София!?!

Едни купуват лицензи, местят и преименуват отбори, а други само разпределят нещата след тях :mrgreen:

Хитрец си ти,Коша :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:17

Кировец написа:
Red joker написа:

Ами как така Ганчев взе решение, че ЦСКА няма нужда от тая земя и тоя стадион? Аз ли на публичната конференция казах колко съм богат и как имало много земя около София?
Изцепката на Ганчев сложи край на всякакви надежди за това ЦСКА да има стадион на перфектното място без да е обвързан с държавата, която не инвестира, а чака наемателя да си изгради жилището. Имаме 25 години - после не се знае.

Каза го за Панчарево,явно не си го разбрал,а и не се знае за каккво точно го каза,не го мислете за толкова тъп ;) :!:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:19

Казал го за Панчарево, ама не се знаело за какво го казва?!
После на мене ми държиш сметка за мнението ми около ситуацията...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:24

На това му се вика "сляпа вяра". Всъщност цялата истерия около Ганчев цари поради факта, че от как е на сцената на богаташите повтаря като латерна какъв ЦСКА-р е, а реално не е направил нищо запомнящо се към този момент. Дори се оплете в мрежа от лъжи.
Защо не пое щафетата от Божков или от първия сезон на Томов?
Имам чувството, че ако днес Левски беше на нашето място той щеше да говори същото - колко голям клуб е за България и как той ще го спаси и издържа - просто ще докара Литекс в Подуене...Все пак Петрол е спонсор на ВК Левски.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:26

Кировец написа:Казал го за Панчарево, ама не се знаело за какво го казва?!
После на мене ми държиш сметка за мнението ми около ситуацията...

Не бе,каква сметка ти държа,всеки има право на свободен изказ,просто не изразяваш правилно фактите,а дали го е казал случайно или не...ше се види в скоро време ,надявам се ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 ное 2015 18:34

Кировец е прав за стадиона. Няма как припознат Литекс-ЦСКА да дойде и да вземе Армията, пред ново дружество на ЦСКА от окръжната... държавата ще го даде на тоя от окръжната ;) Там има допирни точки, докато Литекс няма допирни точки дори и с едно камъче на Армията, даже клонка :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:35

Кировец написа:На това му се вика "сляпа вяра". Всъщност цялата истерия около Ганчев цари поради факта, че от как е на сцената на богаташите повтаря като латерна какъв ЦСКА-р е, а реално не е направил нищо запомнящо се към този момент. Дори се оплете в мрежа от лъжи.
Защо не пое щафетата от Божков или от първия сезон на Томов?
Имам чувството, че ако днес Левски беше на нашето място той щеше да говори същото - колко голям клуб е за България и как той ще го спаси и издържа - просто ще докара Литекс в Подуене...Все пак Петрол е спонсор на ВК Левски.

Не знам дали си спомняш,но той искаше да вземе ЦСКА още на времето от Любо Пенев,но тогава нещо не се разбраха и Любо даде Клуба на Черепа :(

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:36

Teo написа:Кировец е прав за стадиона. Няма как припознат Литекс-ЦСКА да дойде и да вземе Армията, пред ново дружество на ЦСКА от окръжната... държавата ще го даде на тоя от окръжната ;) Там има допирни точки, докато Литекс няма допирни точки дори и с едно камъче на Армията, даже клонка :lol:

Я кажи къде са допирните точки,че нещо не се сещам :(

Върни се в “Архив”