ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот honda » 21 ное 2015 17:00

Ако привържениците на ЦСКА имат възможност да избират между В.Божков и Г.Ганчев , въобще не трябва да се колебаят в полза на първия.
Основната причина за напускането на В.Божков на ЦСКА беше ,че не му разрешиха да строи комплекс на мястото на Армията,комплекс на който освен стадион трябваше да има и достатъчно търговски обекти. Тогава това нямаше как да стане. Но сега индикациите са за нещо по-различно. Съвсем случайно "активизирането" на Божков по казуса "ЦСКА" съвпадна с оставката на арх. П.Диков(за който се знае че е категорично против подобен проект,а без негово разрешение няма как да стане)
Още преди 5 години писах,че начинанието на Г.Ганчев да проиезвежда коли в България много меко казано не е много перспективно.(май се оказах прав ;) )
Още преди около 4 години писах,че ако съм на мястото на Г.Ганчев ще си разпродам бизнеса в България и бих отишъл да живея на някое място ,където е хубаво за живеене и властите не задават много въпроси и не се интересуват от миналото на новопявили се "инвеститори". Просто климата в България не е благоприятен за него. След серия от уникални глупости ,които Г.Ганчев направи през пролетта -лятото на миналата година в момента той е персона нон грата за всички "фактори" у нас. едно евентуално обвързване на ЦСКА с Г.Ганчев според мен няма да доведе до особено големи позитиви на клуба,а евентуалните проблеми в бизнеса(такива има предостатъчно)неминуемо ще засегнат и клуба. Не трябва обаче да се подценява и факта ,че Г.Ганчев има много сериозен опит във воденето на ФК. Според мен на него ЦСКА му необходим за нещо като щит за не особено успешно развиващия му се бизнес.

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 ное 2015 17:08

suni написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:Тео, точно затова говорим! Сектор Г има свое мнение, мнозинството от останалите ЦСКА-ри имат друго мнение! Но само секторът крие своето мнение зад някакъв фалшив морал! Както установихме морал в намеренията на сектора няма! Има само цел, която оправдава средствата! В крайна сметка, ще се види мнението на кого ще натежи(аз знам, но ако го споделя това ще унищожи съспенса)! ;) :)

Не ми философствай из форумите , ами дай 2-3 хилки на Янев , че момчето се е заело да издава календар . Ганчев явно и за календар пари не ще да дава , а и трудовата характеристика на Янев започва с правене на календари, както е всеки треньор по света ! :)

ПП е , тва ви е ЦСКА по Ганчевски ! Пълен професионализъм !

Абе бацил,.. ти като какъв се явяваш ? Трактор-Кирчо, Бекали-1982 и Тео ги знаем, те пишат щото ги боли /армейци са/, ама ти къв си бе ?..Е, нема такава наглост... :?
[offtopic]Време е да се разкараш,.. ду.ач.[/offtopic]

Каквото съм написал все е истина , явно пиша , защото обичам Истината ! :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 ное 2015 17:22

honda написа:Ако привържениците на ЦСКА имат възможност да избират между В.Божков и Г.Ганчев , въобще не трябва да се колебаят в полза на първия.
Основната причина за напускането на В.Божков на ЦСКА беше ,че не му разрешиха да строи комплекс на мястото на Армията,комплекс на който освен стадион трябваше да има и достатъчно търговски обекти. Тогава това нямаше как да стане. Но сега индикациите са за нещо по-различно. Съвсем случайно "активизирането" на Божков по казуса "ЦСКА" съвпадна с оставката на арх. П.Диков(за който се знае че е категорично против подобен проект,а без негово разрешение няма как да стане)
Още преди 5 години писах,че начинанието на Г.Ганчев да проиезвежда коли в България много меко казано не е много перспективно.(май се оказах прав ;) )
Още преди около 4 години писах,че ако съм на мястото на Г.Ганчев ще си разпродам бизнеса в България и бих отишъл да живея на някое място ,където е хубаво за живеене и властите не задават много въпроси и не се интересуват от миналото на новопявили се "инвеститори". Просто климата в България не е благоприятен за него. След серия от уникални глупости ,които Г.Ганчев направи през пролетта -лятото на миналата година в момента той е персона нон грата за всички "фактори" у нас. едно евентуално обвързване на ЦСКА с Г.Ганчев според мен няма да доведе до особено големи позитиви на клуба,а евентуалните проблеми в бизнеса(такива има предостатъчно)неминуемо ще засегнат и клуба. Не трябва обаче да се подценява и факта ,че Г.Ганчев има много сериозен опит във воденето на ФК. Според мен на него ЦСКА му необходим за нещо като щит за не особено успешно развиващия му се бизнес.

Няма такъв избор!Към момента собственици са МиМ или кредиторите!Не знам точно кой!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 ное 2015 17:32

Сънчо, както много добре знаеш, аз Армеец никога не мога да мразя, може да имаме различни мнение относно бъдещи събития които могат да се случат в нашия любим отбор и всеки според неговата му преценка избира в крайна сметка какво е редно да подкрепя и какво не... ние не сме овце, а хора на първо място. Не се карайте за глупости, че последните 6-7 години, така направиха нещата някой ''управници'', че почнахме да се самоизяждаме и като фенове, а това не трябва. Предстоят дни в които ще се види какво ще става, аз съм си избрал страна и ще бъде докрай, както и всеки друг Армеец, ако ще се делиме така да бъде, защото аз отбор дошъл отнякъде си няма да го възприема за моя ЦСКА и ще подкрепя това което за мен е правилно. Обединение приемам, имали сме много, че даже и нашия клуб се създава, чрез такова обединение през 1948, но в крайна сметка това няма да помогне и дълговете ще си останат. С нашето си дружество в момента си играем играта, синдика работи (предполагам) ще се види какво ще става... тепърва сме в много ранен етап. За всички е най-добре да си оздравим дружеството или по някакъв начин с някоя юридическа вратичка да си вкараме ФК ЦСКА, което да замени сегашното дружество и основния пасив които да връщаме, да бъде само към държавата - НАП. При тия два варианта феновете няма да заемат никакви страни и си оставаме изцяло заедно... какво по-хубаво от това, нали? Всякакъв опит за друго посегателство като взимане на лицензи на професионални отбори и сменяне на имена и локализации и опити за припознаваме на такъв тип създания ще бъде пагубно за Цесекарската общност. Всеки ден се надявам да не се стигне до такъв край в които Армейците да избират на ляво или на дясно да тръгнат. Това ще бъде краят ни... разберете го... разцепим ли се веднъж като общност, това ще бъде краят на ЦСКА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 ное 2015 18:04

Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.
Айде да видим кой ще е от Божково ЦСКА със стадион Българска Армия и Ганчево ЦСКА със стадион, школа и масирана реклама, ако щете и безплатен вход в покрайнините на София!?!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 ное 2015 18:06

Не разбирам много, но не стигнахте ли до това положение от постоянни "врътки" и "схеми"? Защо някои от вас пак се натискат ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:07

honda написа:Ако привържениците на ЦСКА имат възможност да избират между В.Божков и Г.Ганчев , въобще не трябва да се колебаят в полза на първия.

Значи ,викаш Диков е бил проблема и сега като го няма този господин Никой, за Черепа няма пречки,а :lol: Тоя дребен мошеник Диков е фактор,колкото и даскал Фандъкова,не си мисли ,че сме някакви ,чак пък толкова големи лапни-шарани,та да се вържеме на подобна глупост ;) :!: Относно ГГ,по твоята логика в България, бизнесмените трябва да ги запишат в Червената книга :lol: Единият от вашите господари постъпва точно така между другото-принуждава тези ,предимно крупни бизнесмени,които не му плащат рекет да напускат Родината :x Типично по подУЯнски :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:09

Кировец написа:Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.
Айде да видим кой ще е от Божково ЦСКА със стадион Българска Армия и Ганчево ЦСКА със стадион, школа и масирана реклама, ако щете и безплатен вход в покрайнините на София!?!

Ти па как така ги разпредели кой къде ще играе :lol: :!: :?:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 ное 2015 18:12

suni написа:,,Калоян Стоянов-Цимбика сега е шеф в "Титан" - Стара Загора, а преди беше управител на стадион "Българска армия"

Изображение

Наточил се е ,като на женен циганин брат му :lol: Де.е.ба и боклуците скапани :evil:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 ное 2015 18:13

Red joker написа:
Кировец написа:Не съм съгласен. Повечето от феновете на ЦСКА със сигурност ще се отрекат от урод със стадион в покрайнините пред евентуално ЦСКА с ново дружество и стадион Българска Армия.

Ти па как така ги разпредели кой къде ще играе :lol: :!: :?:

Едни купуват лицензи, местят и преименуват отбори, а други само разпределят нещата след тях :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”