"Актавис" става спонсор на Локомотив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

favaca8888
Контакти:

Re: "Актавис" става спонсор на Локомотив

Мнениеот favaca8888 » 20 ное 2015 19:19

bobo_13 написа:Аз разбирам, че стават спонсор на ДЮШ, а не на представителния отбор......

Така ли ва, мозък?!
Ами без школа няма и представителен отбор.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 20 ное 2015 20:58

Скорошно завръщане там където Ви е мястото. Локо и неговите Фенове са достойни за уважение. Като пичове и мъжкари си приехте съдбата,а не като едни други комунистически изчадия,които и до сега не спират да мрънкат,хленчат и да търсят световна конспирация. Те и затова ще умрат,а Г.Г. ще си довлече селския отбор в София и ще ги прекръсти. Локото избра трудния,но достоен път и винаги отбора и неговите Фенове ще бъдат уважавани. РЕСПЕКТ!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 20 ное 2015 21:04

[quote="FLANKER"]Локомотив ,ще се върне там, където му е мястото!
пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число! ;)[/quot

1.Нима тази фирма зарязва "Марек" и обръща гръб на своите работници? Подло!
2."Локомотив София" си заслужава завръщането и по-доброто бъдеще най-малкото защото без мрънкане прие положението и започна дългия път към себедоказването.
3.Хайде без "ЦСКА". Нямаме полза от този отбор вече.Не е ли ясно?! Освен това те продължават да бъдат непочтени като искат да са по-избрани от останалите.Нека вървят по дяволите.Така е най-добре за футбола ни.Футбол,който се е родил и развивал и без "ЦСКА".Всички звезди ,които те уж са "дали" на футбола , в по-голямата си част са от други футболни школи и са били вече готови футболисти там- "Пирин","Берое","Черно море","Тракия","Дунав","Шумен","Димитровград","Етър"....спомняте си надявам се имената на хората дошли от тези отбори,без пари,просто защото такава е била конюнктурата.

Потребителски аватар
1913SS
Контакти:

Мнениеот 1913SS » 21 ное 2015 05:14

action66 написа:
FLANKER написа:Локомотив ,ще се върне там, където му е мястото!
пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число! ;)[/quot

1.Нима тази фирма зарязва "Марек" и обръща гръб на своите работници? Подло!
2."Локомотив София" си заслужава завръщането и по-доброто бъдеще най-малкото защото без мрънкане прие положението и започна дългия път към себедоказването.
3.Хайде без "ЦСКА". Нямаме полза от този отбор вече.Не е ли ясно?! Освен това те продължават да бъдат непочтени като искат да са по-избрани от останалите.Нека вървят по дяволите.Така е най-добре за футбола ни.Футбол,който се е родил и развивал и без "ЦСКА".Всички звезди ,които те уж са "дали" на футбола , в по-голямата си част са от други футболни школи и са били вече готови футболисти там- "Пирин","Берое","Черно море","Тракия","Дунав","Шумен","Димитровград","Етър"....спомняте си надявам се имената на хората дошли от тези отбори,без пари,просто защото такава е била конюнктурата.

Абсолютно съм съгласен с теб. ЦСКА е символ на убиване на български отбори не ни трябва. Локомотив София е отбор, който винаги съм уважавал. Успех Ви, желая в завръщането на А група.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 21 ное 2015 11:23

пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число! ;)

То ако не беше ЦСКА, Локомотив нямаше да е на това дередже, но врътките на Ганчев и Гигов докараха нещата дотук.

plehanov
Контакти:

Мнениеот plehanov » 21 ное 2015 11:48

Че какво ни е на дереджето? Хиляда пъти сме казвали,че ако това е цената да се отървем от оня изрод с раковото образувание на бузата сме готови да я платим. Това, че изгоряхме покрай ЦСКА само ускори една предизвестена смърт.
Пък и повярвайте кефа да гледаш момчета играещи само за емблемата, с бира в ръка е нечовешки :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 ное 2015 17:49

damyanov1963 написа:
пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число! ;)

Честито, Фланкер! И аз се надявам, че то без големите съперници нивото на А група е все едно на тези от В, или А окръжна.
Успех!

+1914!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 21 ное 2015 18:24

plehanov написа:Че какво ни е на дереджето? Хиляда пъти сме казвали,че ако това е цената да се отървем от оня изрод с раковото образувание на бузата сме готови да я платим. Това, че изгоряхме покрай ЦСКА само ускори една предизвестена смърт.
Пък и повярвайте кефа да гледаш момчета играещи само за емблемата, с бира в ръка е нечовешки :)

Последното ти изречение, кърти. И е самата истина! :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Локо София”