bobo_13 написа:Аз разбирам, че стават спонсор на ДЮШ, а не на представителния отбор......
Така ли ва, мозък?!
Ами без школа няма и представителен отбор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
bobo_13 написа:Аз разбирам, че стават спонсор на ДЮШ, а не на представителния отбор......
action66 написа:FLANKER написа:Локомотив ,ще се върне там, където му е мястото!
пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число![/quot
1.Нима тази фирма зарязва "Марек" и обръща гръб на своите работници? Подло!
2."Локомотив София" си заслужава завръщането и по-доброто бъдеще най-малкото защото без мрънкане прие положението и започна дългия път към себедоказването.
3.Хайде без "ЦСКА". Нямаме полза от този отбор вече.Не е ли ясно?! Освен това те продължават да бъдат непочтени като искат да са по-избрани от останалите.Нека вървят по дяволите.Така е най-добре за футбола ни.Футбол,който се е родил и развивал и без "ЦСКА".Всички звезди ,които те уж са "дали" на футбола , в по-голямата си част са от други футболни школи и са били вече готови футболисти там- "Пирин","Берое","Черно море","Тракия","Дунав","Шумен","Димитровград","Етър"....спомняте си надявам се имената на хората дошли от тези отбори,без пари,просто защото такава е била конюнктурата.
FLANKER написа:Локомотив ,ще се върне там, където му е мястото!
пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число!
damyanov1963 написа:FLANKER написа:Локомотив ,ще се върне там, където му е мястото!
пп.Както и ЦСКА! Буфери мои ,не ми се сърдете,но и ЦСКА е в това число!
Честито, Фланкер! И аз се надявам, че то без големите съперници нивото на А група е все едно на тези от В, или А окръжна.
Успех!
plehanov написа:Че какво ни е на дереджето? Хиляда пъти сме казвали,че ако това е цената да се отървем от оня изрод с раковото образувание на бузата сме готови да я платим. Това, че изгоряхме покрай ЦСКА само ускори една предизвестена смърт.
Пък и повярвайте кефа да гледаш момчета играещи само за емблемата, с бира в ръка е нечовешки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта