Биг брадър ол старс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Биг брадър ол старс
С каква цел изобщо е отворена в този форум тази тема ? За да се обиждат някакви хора ли ? Предаването си има официална страница във Фейсбук и е най-добре, който желае да коментира нещо за него, да го прави в официалната му страница. Тук освен храчки и псувни друго не виждам.
Хърватската Ваня не ме дразни. Дразни ме другата Ваня ...Червенкова. Тази бизнес дама с вид на Пиги, се изживява като някаква голяма звезда и голям капацитет.
Всъщност е един силно комплексиран и дразнещ човек, който се прави на голяма работа.
Другата баба в шоуто - Соня Колтуклиева също е доста неприятна личност.
На фона на тези две баби, сър Евгени Минчев ми изглежда направо симпатичен !
Всъщност е един силно комплексиран и дразнещ човек, който се прави на голяма работа.
Другата баба в шоуто - Соня Колтуклиева също е доста неприятна личност.
На фона на тези две баби, сър Евгени Минчев ми изглежда направо симпатичен !

dido1302 написа:С каква цел изобщо е отворена в този форум тази тема ? За да се обиждат някакви хора ли ? Предаването си има официална страница във Фейсбук и е най-добре, който желае да коментира нещо за него, да го прави в официалната му страница. Тук освен храчки и псувни друго не виждам.
Не си ли забелязал , че така наречения автор на темата "разбира" от всичко и е супер компетентен. В тази си роля става супер смешен с всеки си опит да "мисли"
- Drunken_Master
- Контакти:
Ахахах тоя Джаферович не беше ли женен за "умното" Жени от Сървайвър...Тая като плувкиня що к*рове е строшила,само тя си знае...Шиеха я,като шевна машина шеф на нашифка...А колко акъл има в нея...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:Ахахах тоя Джаферович не беше ли женен за "умното" Жени от Сървайвър...Тая като плувкиня що к*рове е строшила,само тя си знае...Шиеха я,като шевна машина шеф на нашифка...А колко акъл има в нея...
Коя беше тази,да не е разпоретината с големите увиснали цомби.
- slavia_forever
- Контакти:
5. Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация. Публикувайте темите си с полезна информация, конкретни и целенасочени заглавия. По този начин улеснявате всички в намиране на подходящата тема, както и даването на точен отговор.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”