ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот PFC Litex » 20 ное 2015 22:19

Кировец написа:
PFC Litex написа:
Кировец написа:Подуенците са уредени отвсякъде както виждате. Дори Киро Гела се е надупил и мълчи като риба - ще трябва да се утеши с факта, че е близо до ЛЕ.
ЦСКА е аут от голямата игра. Разбиха ни. Това е положението. Държавата и БФС, хората които ги спонсорират смазаха червената идентичност с добре овладени приоми.
Скоро възраждане няма да има. Каквото било - било. Живеем в България.
Ганчев не може да се мери с тази машина.
И обединение с Литекс няма да има - никой няма да му позволи. Това не е Левски и не говорим за баскетбол - само там се опрощават дългове и се намират спонсори. Окото на КОЙ е вперено към Армията - земята там е скъпоценна и безценна.

Тази земя в парка си има собственик, така че тя пък е на много задна линия.
Как пък все другите са ви виновни, а ЦСКА са били изрядни във всичко.

Ти верваш ли си кат пишеш за собственика на тая земя, а? Ти в коя държава живееш? Земята си имала собственик - голяма утеха...

А няма ли?Дори най-пустия чукар си има собственик.
Последна промяна от PFC Litex на 20 ное 2015 22:20, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 ное 2015 22:20

icko65 написа:
djd написа:Разбира се, че наказанието е за участие при първо класиране за ЕКТ в следващите 2 сезона (2016/17 и 2017/18). Наказанието се изтърпява или ако се класираме за ЕКТ, или ако изтече периода без да се класираме. Какво толкова сложно има в този превод?

Няма първо-къде пише първо.Ако два пъти се класирате и двата пъти няма да играете през следващите два сезона.

Ици не ни мислете нас-ние два, вие 22-това трябва да те притеснява,така мисля де... 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 ное 2015 22:21

Кировец написа:
djd написа:Разбира се, че наказанието е за участие при първо класиране за ЕКТ в следващите 2 сезона (2016/17 и 2017/18). Наказанието се изтърпява или ако се класираме за ЕКТ, или ако изтече периода без да се класираме. Какво толкова сложно има в този превод?

Аре стига с тая Европа. Кво го водите тоя безмислен спор не мога да разбера?

Зависи как ще продължи клубът нататък.
В момента ЕКТ са ни като на гол тупан чифте пищови, но в следващите два сезона може и да не са.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 ное 2015 22:26

icko65 написа:

Няма първо-къде пише първо.Ако два пъти се класирате и двата пъти няма да играете през следващите два сезона.

the next UEFA club competition - следващият ЕКТ, за който клубът се класира в следващите два сезона.
Не е за което и да е класиране, а за следващото, т.е. първия път, в който се класираме през следващите два сезона.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 20 ное 2015 23:04

icko65 написа:

Ице, най-големият трол някога поствал мнение в интернет форум си призна грешката и се извини, а ти все още упорстваш, твърдоглавието НЕ е благодетел. Всъщност няма никакво значение дали наказанието е за едно, сто или хиляди триста седемседет и пет участия, слънцето ще замръзне доста преди ПФК ЦСКА АД да покрие лицензионните изисквания за участие в ЕКТ, цялото накзание е "про форма" и става само за чесане на езици, както и не отменя факта, че ако някога някакси дружеството бъде оздравено или някой негов "спортен" наследник тръгне да участва е евротурнири тази глоба ще трябва да се плаща (заедно с останалите "спортни" задължения към лицензирани от ФИФА и УЕФА контрагенти), но предполагам за сегашния собственик е много по-интересно дали ще има някакви дисциплинарни наказания при преименуване на евентуален участник в ЕКТ от другия сезон ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 ное 2015 23:23

Red joker написа:
Beladona написа:
гражданин от село написа:Пак да попитам каква е разликата, ако А окръжно ЦСКА си направи Черепа и ако си направя аз?

Аз ще съм разликата

Дони,забелязал съм ,че в определени периоди на денонощието си особено еуфоричен(като в момента)обикаляш земното кълбо ,а в други си като препикано мушкато-на какви стимуланти си бре ,кочо :lol:

На Жълт кантарион . Твоят идол възродител нали знаеш на какво е ? Като каза , че ще оздравява ЦСКА , на какво ли е бил ?! Че на трибунката, дето му сковаха забрави какво е обещавал .

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 ное 2015 23:29

Red joker написа:
GA_ veliki написа:
Кировец написа:Подуенците са уредени отвсякъде както виждате. Дори Киро Гела се е надупил и мълчи като риба - ще трябва да се утеши с факта, че е близо до ЛЕ.
ЦСКА е аут от голямата игра. Разбиха ни. Това е положението. Държавата и БФС, хората които ги спонсорират смазаха червената идентичност с добре овладени приоми.
Скоро възраждане няма да има. Каквото било - било. Живеем в България.
Ганчев не може да се мери с тази машина.
И обединение с Литекс няма да има - никой няма да му позволи. Това не е Левски и не говорим за баскетбол - само там се опрощават дългове и се намират спонсори. Окото на КОЙ е вперено към Армията - земята там е скъпоценна и безценна.

Е, какво каза ГГ:
"Не ми трябват бази.Ще ви построя нови" :lol: :lol: Какво ти пука за базите?Нали ще си имате нови :lol:

Нали знаеш,че тая в „Красна поляна “ е негова и на Ицо -демек наша :twisted:

Кой Ицо бре ? Каква красна поляна ? Това май си останаха намерения ....нещо искаше да врътне и Амбукели , не знам дали успя :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 20 ное 2015 23:46

А ! Спас Русев купил Виваком днес , я вижте това кога го прогнозирах ....преди няколко дни :) после пак някой да ми каже , че Беладоната не познава нищо :) хахаха ! Така и ще позная кой ще е собственик на ЦСКА скоро ! Але,але ! :)

Къде си бе , Жоки ? Я виж , че пак познах ....не е лошо да минеш и ти на жълт кантарион като мен ! :)

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 21 ное 2015 00:00

Beladona написа:А ! Спас Русев купил Виваком днес , я вижте това кога го прогнозирах ....преди няколко дни :) после пак някой да ми каже , че Беладоната не познава нищо :) хахаха ! Така и ще позная кой ще е собственик на ЦСКА скоро ! Але,але ! :)

Къде си бе , Жоки ? Я виж , че пак познах ....не е лошо да минеш и ти на жълт кантарион като мен ! :)

Я, я кажи си прогнозата за собственика на цска че съм изтървал нещо.....

А я да питам на 5-6 декември има ли мач на цска и с ако да с кого в официалния сайт не намирам дългосрочна прогрма
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 ное 2015 00:01

А ! В топспорт пише това , което пиша и аз отдавна , а то е ,
Че Великият Стоичков не може да диша лъжовното джудже !
Айде вече да проглеждате по-бързичко ! Нашата икона Стоичков сърба попарата на Лъжовния и не ще да го види , само няколко заблудени момченца останахте по форумите ....айде тая новина да ви приключва и вас ! :)

Върни се в “Архив”