ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 20 ное 2015 21:52

Подуенците са уредени отвсякъде както виждате. Дори Киро Гела се е надупил и мълчи като риба - ще трябва да се утеши с факта, че е близо до ЛЕ.
ЦСКА е аут от голямата игра. Разбиха ни. Това е положението. Държавата и БФС, хората които ги спонсорират смазаха червената идентичност с добре овладени приоми.
Скоро възраждане няма да има. Каквото било - било. Живеем в България.
Ганчев не може да се мери с тази машина.
И обединение с Литекс няма да има - никой няма да му позволи. Това не е Левски и не говорим за баскетбол - само там се опрощават дългове и се намират спонсори. Окото на КОЙ е вперено към Армията - земята там е скъпоценна и безценна.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 ное 2015 21:53

Кашчей написа:
седемнамалко написа:
Кашчей написа:
седемнамалко написа:
PFC Litex написа:
гражданин от село написа:Едни твърдят, че е за следващите 2 сезона други, че е за две класирания, така и не стана ясно.Тодоров каза, че са обжалвали това решение, така че ще видим какво ще стане.

УЕФА са непреклонни още повече, че ич не ги брига за някакъв отбор от България.
Според мен е за две класирания, но явно някъде са се загубили в превода.
CSKA 78 написа:Твърдото фенско ядро на Литекс не наброява повече от 200-300 души! Същото се отнася и за Лц! Това са отбори локализирани в градове, в които хората не се интересуват толкова от футбол!

Как разбра, кой, колко се интересува от футбол в различни крайща на България ми е много интересно.
Същото може да бъде казано и за София, там от футбол се интересуват не повече от 20 000 човека (общо за всички отбори) то кой ли в България го вълнува вече футбола.

Документът го има сканиран на спортал-а (на английски), чети и си превеждай, наказанието е "неучастие в турнирите, при класиране в някой от следващите два сезона".

"To exclude CSKA from participating in the next UEFA club competition (единствено число) for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons".

Едно участие при класиране в следващите два сезона.

А ти как искаш да го напишат-при класирания в следващите два сезона, или при класиране в следващите два сезона? Отборът се класира, а не се класират!

Безсмъртний, знам, че обичаш да се правиш на интересен, но избягвай да се изказваш за неща, за които си нямаш представа (в случая - английски език). В единствено число е думата competition, а не глагола класират се, който и в единствено и в множенствено число си е все qualify, ако ставаше дума за повече от едно участие, щеше да бъде "UEFA club competitions". Със здраве!

Съгласен съм, че не съм прав. Просто ми се стори странно да накажеш някого за две години, но само за едно участие в тези две години. Просто не го разбирам, като аргумент, и затова оспорих, за което се извинявам!

Прав си ...Аз го превеждам че са наказани с лишаване от участие при евентуално/всяко следващо/ класиране в следващите 2 сезона.Значи ако е 1 класиране и тая година вземат купата и се класират и през втория сезон тогава ще имат право да участват??Никъде не пише -едно участие!Било в ед.ч.-естествено!Но не значи 1 участие.Тоз голям разбирач на английския.
Последна промяна от icko65 на 20 ное 2015 22:02, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 ное 2015 21:54

Beladona написа:
гражданин от село написа:Пак да попитам каква е разликата, ако А окръжно ЦСКА си направи Черепа и ако си направя аз?

Аз ще съм разликата

Дони,забелязал съм ,че в определени периоди на денонощието си особено еуфоричен(като в момента)обикаляш земното кълбо ,а в други си като препикано мушкато-на какви стимуланти си бре ,кочо :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 ное 2015 21:58

Кировец написа:Подуенците са уредени отвсякъде както виждате. Дори Киро Гела се е надупил и мълчи като риба - ще трябва да се утеши с факта, че е близо до ЛЕ.
ЦСКА е аут от голямата игра. Разбиха ни. Това е положението. Държавата и БФС, хората които ги спонсорират смазаха червената идентичност с добре овладени приоми.
И обединение с Литекс няма да има - никой няма да му позволи. Това не е Левски и не говорим за баскетбол - само там се опрощават дългове и се намират спонсори. Окото на КОЙ е вперено към Армията - земята там е скъпоценна и безценна.

Тази земя в парка си има собственик, така че тя пък е на много задна линия.
Как пък все другите са ви виновни, а ЦСКА са били изрядни във всичко.
Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 ное 2015 22:00

Кировец написа:Подуенците са уредени отвсякъде както виждате. Дори Киро Гела се е надупил и мълчи като риба - ще трябва да се утеши с факта, че е близо до ЛЕ.

Е, какво каза ГГ:
"Не ми трябват бази.Ще ви построя нови" :lol: :lol: Какво ти пука за базите?Нали ще си имате нови :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 ное 2015 22:05

PFC Litex написа:

Тази земя в парка си има собственик, така че тя пък е на много задна линия.
Как пък все другите са ви виновни, а ЦСКА са били изрядни във всичко.

Ти верваш ли си кат пишеш за собственика на тая земя, а? Ти в коя държава живееш? Земята си имала собственик - голяма утеха...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 ное 2015 22:07

Разбира се, че наказанието е за участие при първо класиране за ЕКТ в следващите 2 сезона (2016/17 и 2017/18). Наказанието се изтърпява или ако се класираме за ЕКТ, или ако изтече периода без да се класираме. Какво толкова сложно има в този превод?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 ное 2015 22:10

djd написа:Разбира се, че наказанието е за участие при първо класиране за ЕКТ в следващите 2 сезона (2016/17 и 2017/18). Наказанието се изтърпява или ако се класираме за ЕКТ, или ако изтече периода без да се класираме. Какво толкова сложно има в този превод?

Аре стига с тая Европа. Кво го водите тоя безмислен спор не мога да разбера?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 20 ное 2015 22:15

GA_ veliki написа:

Е, какво каза ГГ:
"Не ми трябват бази.Ще ви построя нови" :lol: :lol: Какво ти пука за базите?Нали ще си имате нови :lol:

Нали знаеш,че тая в „Красна поляна “ е негова и на Ицо -демек наша :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 ное 2015 22:16

djd написа:Разбира се, че наказанието е за участие при първо класиране за ЕКТ в следващите 2 сезона (2016/17 и 2017/18). Наказанието се изтърпява или ако се класираме за ЕКТ, или ако изтече периода без да се класираме. Какво толкова сложно има в този превод?

Няма първо-къде пише първо.Ако два пъти се класирате и двата пъти няма да играете през следващите два сезона.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”