Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) / Неделя / 16:30

Мнениеот Player » 20 ное 2015 11:38

Много непридвидим мач ще е този. Пирин изобщо не са това, което показва класирането и статистиката през този сезон. Този отбор сигурно е сред отборите с най-много пропуски. Ако имаха малко по-голяма успеваемост, нямаше да са на последно място. Играят си смело и се раздават и трябва всички в Левски да подходят много сериозно към този противник и мач. Не ми харесва че точно този мач идва след паузата.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 ное 2015 18:45

Пирин създава положения, което не е добре. Но пък не ги реализира, което е добре. Но за сметка на това задигнаха по точка от нас, Литекс и Лудогорец.

Все пак мисля, че Левски по принцип е по-добрия и по ефективен отбор. Стига да се влезе здраво в мача ще бием.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 21 ное 2015 00:09

Срещу Левски трудно ще създават положения както и да са . Рано или късно Левски ще превзема центъра и играта ще е наша . Въпросът е ще се реализират нашите голови ситуации. Очаквам Диаби да блесне , той в последно време играе много приятно и като за таран се движи страхотно по терена . Да видим дали ще почне и да завършва атаките , особено центриранията за глава . Надявам се. Бедоя ще играе до Де Нойер най-вероятно , Костадинов мисля че е наказан. Още една причина да вярвам,че центъра ще се овладее лесно . Да видим , успех за Левски
0;2

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 21 ное 2015 12:07

Очаква се на вратата да бъде Боян Йоргачевич, а в защита да играе обичайното каре – Миланов, Карнер, Белаид и Минев.
В полузащитата опциите са сведени до минимум. Тримата в средата се очаква да бъдат Бедоя, Де Ноойер и Ради Цонев. По фланговете ще действат Божидар Краев и Роман Прохазка, а на върха на атаката Диаби е без алтернатива.
Резерва на тарана е младият Илия Димитров, който ще чака своя шанс от резервната скамейка.

Очаквам Краев отново да е основното ни оръжие. Дано се представи добре.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 ное 2015 19:11

Берое и Литекс свършиха 3-3 за нас. Остава утре ние да си свършим работата.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 ное 2015 13:06

Пирин съм ги гледал няколко мача играят доста по-добре от някой от останали те отбори правят много положения но не вкарват това последно място е доста погрешно.Просто не е истина ,че имат само 3 гола това е шокиращо :shock: Ако успеят да вкарват повече мисля ,че няма да изпаднат.
Този мач според мен ще е 0-0 или 0-1.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 22 ное 2015 14:34

Дано няма силен вятър който да пречи на футболистите.Надявам се да вкараме ранен гол и да се успокоим.Иска ми се да видя и Илия Димитров в игра,но не знам Стойчо ще рискува ли.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 ное 2015 15:00

Ivanov_95 написа:Дано няма силен вятър който да пречи на футболистите.Надявам се да вкараме ранен гол и да се успокоим.Иска ми се да видя и Илия Димитров в игра,но не знам Стойчо ще рискува ли.

Подкрепям. Ако Диаби продължи с трагичното представяне пред гола, трябва да видим Димитров най-малкото като резерва.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 ное 2015 16:00

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”