7 годишната Дизел-новият герой на Франция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 7 годишната Дизел-новият герой на Франция
Жалко за кучето .Толкова ли не можаха да пуснат в дупката при тия няколко свине да им направят шок и ужас ?
ЕМИЛ написа:Жалко за кучето .Толкова ли не можаха да пуснат в дупката при тия няколко свине да им направят шок и ужас ?
Мда, жалко за кучето. И аз помислих това за свинете. Трябва да преквалифицират тези, които са обучени за търсене на трюфели и да ги насъскат срещу терористите

Респект за кучето. Изпълнило си е дълга. Кучетата са най-преданите животни на човека. За съжаление на ден умират хиляди животни заради хората, храна, ловуване, прегазване с коли и т.н. Такъв е живота. Това животинче поне е умряло достойно.
ПП:не умаловажам живота му, защото и аз имам куче, което и то е точно на 7г. И никак не ми се ще да го загубя.
ПП:не умаловажам живота му, защото и аз имам куче, което и то е точно на 7г. И никак не ми се ще да го загубя.
- paceto
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Жалко за кучето .Толкова ли не можаха да пуснат в дупката при тия няколко свине да им направят шок и ужас ?
Как ще научиш прасе да търси наркотици или взривни материали?

Кучето е обучено за тази цел и затова се пуска на първа линия да види какъв е риска и ако може да повали целта преди да влезе екипа. Колкото и гадно да звучи е по-добре да умре то от колкото да се намъкнат 10 човека от отряда в стаята и да загинат 5 човека поне.
По време на първата световна война кучетата са ги ползвали като камикадзета да влизат в окопите като са им връзвали бомби и ги взривяват като влезнат при врагът.
Представете си какво им е на полициите при такива акции и като знаят, че тези обичат да се взривяват по този начин и то в точният момент. Колкото и да са обучени и защитени с щитове и прочие пак си е страшно да посрещнеш такъв човек и той да се взриви пред теб.
Имам три кучета и всяко едно е по-умно от теб
PFC Litex написа:Player написа:Мамицата им мръсна чалмарска. Това куче струва повече от всичката чалмарска измет във всяко едно отношение. Щеше да е живо, ако тези боклуци не бяха пускани в цивилизацията...
Тези са пуснати в цивилизацията преди 100 години и са второ, трето поколение европейци, това че нещо се е бъгнало в тях и са се радикализира е съвсем друг въпрос.
РИП за кучето, зная какво е да загубиш военно-следово куче.
Преди 100 години със сигурност не са. И това че някой е второ или макс трето поколение, не го прави европеец. На фона на това, че коренните жители тук са от десетки и стотици поколения в Европа, тези 2-3 поколения са си все още чужди. Корените ти, гена, цвета, културата ти, те правят някакъв. Утре ако кацнем на Марс и се роди там дете, марсианец ли ще бъде или землянин роден на Марс? Не може да идват коренни жители на Африка и Азия и хоп вече европейци. Все едно да ти дойде някой на гости и след като преспи една нощ ида се има равен на теб и живущите с теб в дома ти. Няма такива филми.
Player написа:PFC Litex написа:Player написа:Мамицата им мръсна чалмарска. Това куче струва повече от всичката чалмарска измет във всяко едно отношение. Щеше да е живо, ако тези боклуци не бяха пускани в цивилизацията...
Тези са пуснати в цивилизацията преди 100 години и са второ, трето поколение европейци, това че нещо се е бъгнало в тях и са се радикализира е съвсем друг въпрос.
Преди 100 години със сигурност не са. И това че някой е второ или макс трето поколение, не го прави европеец. На фона на това, че коренните жители тук са от десетки и стотици поколения в Европа, тези 2-3 поколения са си все още чужди. Корените ти, гена, цвета, културата ти, те правят някакъв. Утре ако кацнем на Марс и се роди там дете, марсианец ли ще бъде или землянин роден на Марс? Не може да идват коренни жители на Африка и Азия и хоп вече европейци. Все едно да ти дойде някой на гости и след като преспи една нощ ида се има равен на теб и живущите с теб в дома ти. Няма такива филми.
Интересно становище, защото се препокрива едно към едно със спора между София и провинция.

Във фейсбук на хаштаг #RIPDiesel има много матеряли за кучето... снимки с нагръдник на който са му медалите и т.н. Мисля, че е мъжко, но не съм сигурен... ако някой знае да каже. Стана ми много кофти като прочетох за това...
Не се поддавайте на промиването на мозъци. То е патент на западната пропаганда.
Беше разбита само 1 клетка от терористичната мрежа обхванала цяла Европа. Дали наистина е била терористична клетка или просто някаква ислямска банда, която е сметнала за модерно да се прави на такава е друг въпрос.
Няма никакви поводи за успокоение !
Нека оставим настрани фанфарите и "героите", с които сега ще ни залее западната пропаганда. Да гледаме с хладен ум на реалността. Така, както правят руснаците. А, тя реалността не е никак радостна.
Световният елит напълни Европа с ислямисти и България с роми.
Това не вещае нищо добро за бъдещето и на двете !
Дали ще ни взривяват с бомби и трепят с калашници или ще ни избиват ограбвайки и насилвайки ни в домовете ни, няма никаква разлика.
Те съсипаха България и Европа ! Факт !
Беше разбита само 1 клетка от терористичната мрежа обхванала цяла Европа. Дали наистина е била терористична клетка или просто някаква ислямска банда, която е сметнала за модерно да се прави на такава е друг въпрос.
Няма никакви поводи за успокоение !
Нека оставим настрани фанфарите и "героите", с които сега ще ни залее западната пропаганда. Да гледаме с хладен ум на реалността. Така, както правят руснаците. А, тя реалността не е никак радостна.
Световният елит напълни Европа с ислямисти и България с роми.
Това не вещае нищо добро за бъдещето и на двете !
Дали ще ни взривяват с бомби и трепят с калашници или ще ни избиват ограбвайки и насилвайки ни в домовете ни, няма никаква разлика.
Те съсипаха България и Европа ! Факт !
PFC Litex написа:Player написа:Мамицата им мръсна чалмарска. Това куче струва повече от всичката чалмарска измет във всяко едно отношение. Щеше да е живо, ако тези боклуци не бяха пускани в цивилизацията...
Нищо не се е бъгнало, освен в твоята глава, щом мислиш, че арабите и чернилките някога са били НЕрадикални и НЕрасисти спрямо белите. Просто ционистите решиха да им дадат възможност да покажат истинското си лице. Ама то ако си ченге, нищо чудно, че си обучен да мислиш като робот.