Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 19 ное 2015 00:00

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Лаик.

Лаик съм, да, всеки, който не плюе по цял ден САЩ и не величае Русия, е лаик.

Вие сте безнадежден случай, Георги Бенковски е престъпник, Иран е прекрасна държава и хората там живеят щастливо, но злите американци пускат лъжи за тях ...... начетох се на какво ли не в тоя форум.

Виж се къв си тъп бе - обвиняваш и ровиш Иран постоянно, САМО защото Хизбула се бият за руснаците срещу ИД. Грам не си обвинил друг, даже никаква връзка не си дал кой е отсреща, кой им купува петрола, артефактите, робините, децата дори... даже Израел не ги натиска иранците и сключи сделка с руснаците, само ти ровиш Иран кви били. ИД ли са ти по-готини бе, чалма скапана? Иранец атентатор търсят ли в Париж и Белгия? САЩ бият ли Хизбула в Сирия? Във Виена определяха 5 часа кой е там терорист и кой не. Писна ми на хуя от малоумните ти приказки и малоумното ти дълбаене за няма нищо. Маса народ се гневи и иска главорезите да пукнат, само ти си тоя дет си на контра и ровиш тъпия Иран къв бил.

,
Не съм тъп, руско изчадие, аз никъде не защитавам бясно която и да е ислямска измет, вие сте тези, които фанатично браните тук ислямските уроди Хизбула и Иран, понеже са съюзници на любимата ви Русия.

Пиша го ясно, от мен - един голям kур за ИДИЛ, Иран, Хизбула, Ал Кайда и всякакви такива фанатизирани ислямисти, дето ебават майката на сума невинни, никога, ама никога няма да ме видиш да браня подобни изчадия, аз не съм русофил, че да ми говори Кремъл кои са добрите ислямисти и кои лошите.

Има ли по-голямо зло в момента от Хизбула? Има. Питах дали търсят някой от Хизбула в Париж, не ми каза. Не търсят. Крило на Ал Кайда от умерените ССА ли е? Е. САЩ писнаха ли за тях? Писнаха.
Хизбула си знаят руския *** и играят според свирката. Знаят го от Бейрут 86-та с 4-та отвлечнеи руски държавни служители и какво последва. Щатите тогава ядоха големия *** и се изнесоха насрани, руснаците не отстъпиха. Това е за Хизбула.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 ное 2015 00:03

HoUs4oOL написа:Да, определено 1 към 1 е със Северна Корея. :lol:

Ми, да ти кажа, няма голяма разлика, и в двете държави се живее под тежък ботуш и гнет. Просто при едните е религиозен гнетът, при другите уж идеологически. Но съществена разлика няма.

Щастлив съм, че не съм се родил в подобна "държава", не знам как бих живял просто. В България може и да е тежко, но си е истински рай, сравнение с тея концлагери.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 ное 2015 00:07

petko.h.markov написа:Ти си съветски и комунист.Сигурно и за този руснак ще излязат подобни данни след време.Ленин също е бил руснак.
А сега се радваш на хубавото време в България вместо да мръзнеш вече в Русия,но това не те спира да ругаеш нашия.

Комунист не, бъркаш се. Липсва ми само сигурното време и улиците от онова време. не искам утре пак да прочета как някой мангал е убил баба за 5 лева, защото и моята баба( не ми е баба всъщност но я имам за такава и й казвам така) е жива. Поне е в забутано странджанско село, където манго е рядкост.
Щеше ли да ме претегляш по различен начин, ако не бях казал че съм руснак? Ругая това, което голяма част от българите също ругаят. Какъв е проблема?
Или ти не си доволен, че децата ти са далече от този абсурд?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 ное 2015 00:08

1982 написа:Ми, да ти кажа, няма голяма разлика, и в двете държави се живее под тежък ботуш и гнет. Просто при едните е религиозен гнетът, при другите уж идеологически. Но съществена разлика няма.

Щастлив съм, че не съм се родил в подобна "държава", не знам как бих живял просто. В България може и да е тежко, но си е истински рай, сравнение с тея концлагери.

Ами има огромна разлика, особено в икономическото състояние на двете страни.
И много интересно как така иранците живеят под ботуш и гнет, а са около 100 години пред България и технологично, а явно и като интелектуален ресурс, съдейки по графиките, които публикувах?
Как е възможно това, в държава, където хората са подтиснати и нещастни, а са й наложени и отвратителни санкции?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 19 ное 2015 00:09

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Тихо, тихо, да не ти цитирам какво направи Брайвик в една напреднала демократична европейска държава и каква му беше присъдата. Чак и филм ще снимат за него, книига ще пише в панделата.
Колко ше лежи всъщност? 21г? Ебаси майтапа.

Не знам с каква болна цел споменаваш Норвегия, но това е една от най-благоустроените страни в света, с много висок стандарт на живот. И наистина щастливо живеещи хора.

А болни мозъци като Брайвик има навсякъде, дори и в най-напредналите общества. Уви.

Ти говориш за обществото и реакцията на властите, забрави ли? Ако е нормално един да разстреля 80 и да е жив, **** съм ти и норвегията и съюза ивсичките путки майни, дето погребват с малоумната си толерантност континента.

А нормално ли е,един грузинец да умори 30млн.украинци заради дъмпинг на световния пазар и после да бъде"бащата на народите"

Виж, не съм аз човека който ще отговаря за миналото преди 1 век. А и съм руснак, не грузинец. В момента лидер на Русия е руснак, и съм горд от действията му.

Ти си съветски и комунист.Сигурно и за този руснак ще излязат подобни данни след време.Ленин също е бил руснак.
А сега се радваш на хубавото време в България вместо да мръзнеш вече в Русия,но това не те спира да ругаеш нашия.

Това вече не е хубаво време.
Щеше да е хубаво,ако беше септември... ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 ное 2015 00:12

fcb_bg написа:Има ли по-голямо зло в момента от Хизбула? Има. Питах дали търсят някой от Хизбула в Париж, не ми каза. Не търсят. Крило на Ал Кайда от умерените ССА ли е? Е. САЩ писнаха ли за тях? Писнаха.
Хизбула си знаят руския *** и играят според свирката. Знаят го от Бейрут 86-та с 4-та отвлечнеи руски държавни служители и какво последва. Щатите тогава ядоха големия *** и се изнесоха насрани, руснаците не отстъпиха. Това е за Хизбула.

Е, от Хизбула не търсят никой в Париж, ама в Тел Авив сигурно търсят.

И стига с това евтино величаене на Русия, Хизбула в момента е с тях, защото имат общи интереси, а не защото ги е страх от Русия. Утре, ако си омешат капите, без проблем ще застанат и срещу Русия.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 ное 2015 00:13

FLANKER написа:Щеше да е хубаво,ако беше септември... ;)

Абе може още 10 градуса по топло да стане, но и така съм съгласен.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Според вас започнала ли е ІІІ-та Световна?

Мнениеот damyanov1963 » 19 ное 2015 00:17

Колеги, предлагам да оставим за малко футболните и клубните пристрастия и да дискутираме най-болната тема в момента.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 ное 2015 00:17

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ми, да ти кажа, няма голяма разлика, и в двете държави се живее под тежък ботуш и гнет. Просто при едните е религиозен гнетът, при другите уж идеологически. Но съществена разлика няма.

Ами има огромна разлика, особено в икономическото състояние на двете страни.
И много интересно как така иранците живеят под ботуш и гнет, а са около 100 години пред България и технологично, а явно и като интелектуален ресурс, съдейки по графиките, които публикувах?
Как е възможно това, в държава, където хората са подтиснати и нещастни, а са й наложени и отвратителни санкции?

Само като прочетох, че иранците интелектуално са над нас и ..... абе, ти как ги правиш тея изводи, живял ли си в Иран, че ще ми обясняваш кой какъв интелект имал ??! Четеш някакви пропагандни сайтчета и клипчета и се надъхваш колко яко било в Иран.

Всичко, което пишеш за Иран, са някакви нелепици. Не коментирам колко сателита имали, а как живеят хората там, по-точно - под гнета на една фанатична религиозна секта.

То и Северна Корея има балистични междуконтинентални ракети, а ние нямаме, какво, сигурно там животът е по-добър от България заради това ли ?!?!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 19 ное 2015 00:17

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:Ти си съветски и комунист.Сигурно и за този руснак ще излязат подобни данни след време.Ленин също е бил руснак.

Комунист не, бъркаш се. Липсва ми само сигурното време и улиците от онова време. не искам утре пак да прочета как някой мангал е убил баба за 5 лева, защото и моята баба( не ми е баба всъщност но я имам за такава и й казвам така) е жива. Поне е в забутано странджанско село, където манго е рядкост.
Щеше ли да ме претегляш по различен начин, ако не бях казал че съм руснак? Ругая това, което голяма част от българите също ругаят. Какъв е проблема?
Или ти не си доволен, че децата ти са далече от този абсурд?

Да не би у вас всичко да наред?Дали нямате наркомани,крадци,убийци,пияници?Но скачаш като ужилен ако прочетеш лоша дума.Същото е и за нас.Ние достатъчно
си псуваме политиците.Твоето лично на мен ми идва в повече.

Върни се в “Свободна зона”