Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 21:51

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Само като видях гнусния текст в дясно, ми се доповръща. Продължавай да защитаваш бясно уроди като Иран и Хизбула, само защото вождът ти Путин е приятел с тях, ти отдавна си ясен.

Уроди като Иран? :lol:
Моето момче, в Европа освен Гърция и Италия няма друга страна, която да може да се мери с историята на Иран.

Иран е дивашка и уродлива държава

Да я убием. Да извикаме кавалерията и 6-ти флот на най-недивашката и неуродлива нация и да я смелим. Кво ше правим сеймсе милиона бежанци +- 5 които ше опатка Кавалерията, ше мислим по-късно. Тя Европата е близичко.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 21:53

THE G.A.M.E написа:
1982 написа:Иран е дивашка и уродлива държава, а ти ги браниш бясно, защото са съюзник на Русия, това на всеки му е ясно.

Мда, след като управляващите фактори са си ислямисти ( при това от крайните, самият им аятолах не-веднъж е заплашвал не само Израел, но и християните ) ... Трудно може да се каже, че Иран е нормална Държава.

Обаче голяма част от населението не са толкова крайни.
Но те нямат думата... Страната е узурпирана от ислямистка клика и за съжаление не се вижда краят на това управление.

Ибаси, и ти ли му се върза на тоя Трол за Иран? Ми ний къф съюзник си имаме от Класа, а? СА му викат. Ма си е наше копеле, дет викаше Франклин Делано Рузвелт за Сомоса.

Изображение

Е, ся на, картинки...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 ное 2015 21:58

fcb_bg написа:Ибаси, и ти ли му се върза на тоя Трол за Иран? Ми ний къф съюзник си имаме от Класа, а? СА му викат. Ма си е наше копеле, дет викаше Франклин Делано Рузвелт за Сомоса.

Че аз иранците си ги храча отдавна. :lol:

По-точно съвременната им държавност, която определено се държи неадекватно.
Ако имаха силите, досега отдавна щяха да са пробвали да унищожат Израел... А такъв опит с лекота би довел до Трета Св. Война.

Инак аз С.А. никога не съм ги оправдавал.
Същите като Иран са, к'во да ги мисля ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 21:59

fcb_bg написа:
1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Само като видях гнусния текст в дясно, ми се доповръща. Продължавай да защитаваш бясно уроди като Иран и Хизбула, само защото вождът ти Путин е приятел с тях, ти отдавна си ясен.

Уроди като Иран? :lol:
Моето момче, в Европа освен Гърция и Италия няма друга страна, която да може да се мери с историята на Иран.

Иран е дивашка и уродлива държава

Да я убием. Да извикаме кавалерията и 6-ти флот на най-недивашката и неуродлива нация и да я смелим. Кво ше правим сеймсе милиона бежанци +- 5 които ше опатка Кавалерията, ше мислим по-късно. Тя Европата е близичко.

И ти ли, русначе, и ти ли ще браниш бясно урода Иран ??! Само защото са съюзник на любимата Русия, сте готови всичките гнусотии там да приемете.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 ное 2015 22:04

Путин: МОЙ ДЪЛГ Е ДА ИЗПРАТЯ ТЕРОРИСТИТЕ НА БОГА!

Бог може и да изпраща терористите, но мой дълг е да му ги върна обратно.

Това каза руският президент Владимир Путин по повод последните терористични нападения, включително и официалното потвърждение, че руският самолет в Египет е свален от бомба поставена в багажното отделение на машината.

Думите на Путин бяха предадени от водещата на „Russia Today“ Реми Малуф, която туитна казаното от руския държавен глава в нейния профил в Туитър.

източник: БГНЕС
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 22:06

Ех, каква прекрасна държава е Иран .....

Зверство! Затвор и бой с камшик за ирански младежи заради видеоклип

19.09.2014

Затвор и бой с камшик - това е наказанието е за ирански младежи, дръзнали да си направят клип по песента "Happy". Престъплението - жени без фереджета и мъже танцуват по улици и покриви в Техеран, пише Нова телевизия.

За 6 месеца клипът е гледан над 1 милион пъти в Youtube. Според законите в Ислямската република мъжете нямат право да танцуват с жени, за които не са женени, a дамите нямат право да са с открити лица.

Повечето участници в клипа получиха половингодишни условни присъди. Единият от мъжете е осъден на 1 година зад решетките. Към присъдите се добавят и 91 удара с камшик. Арестът на младежите предизвика критики от организации за защита на гражданските права. Авторът на песента Фарел Уилямс също защити младежите и критикува ислямските власти.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 22:06

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Ибаси, и ти ли му се върза на тоя Трол за Иран? Ми ний къф съюзник си имаме от Класа, а? СА му викат. Ма си е наше копеле, дет викаше Франклин Делано Рузвелт за Сомоса.

Че аз иранците си ги храча отдавна. :lol:

По-точно съвременната им държавност, която определено се държи неадекватно.
Ако имаха силите, досега отдавна щяха да са пробвали да унищожат Израел... А такъв опит с лекота би довел до Трета Св. Война.

Инак аз С.А. никога не съм ги оправдавал.
Същите като Иран са, к'во да ги мисля ? :roll:

Абе оставете си ги хората на майка си в гъза да си живеят според своите си разбирания. И те не ни харесват педалските паради и Плейбоя от 60г насам с коври на корицата, както и дрогата и алкохола, ама не им дреме и не ни учат че тъй не е редно.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 22:10

fcb_bg написа:Абе оставете си ги хората на майка си в гъза да си живеят според своите си разбирания. И те не ни харесват педалските паради и Плейбоя от 60г насам с коври на корицата, както и дрогата и алкохола, ама не им дреме и не ни учат че тъй не е редно.

Айде, бе, ти проучване ли направи сред иранския народ, че си толкова запознат ??!

Аз лично не съм никак убеден, че целият ирански народ желае да живее под тоя тежък фанатично-религиозен ботуш. Ама хората просто нямат думата.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 22:12

1982 написа:И ти ли, русначе, и ти ли ще браниш бясно урода Иран ??! Само защото са съюзник на любимата Русия, сте готови всичките гнусотии там да приемете.

Русначе вече ми пишеш за 5-ти път. Нещо като обида ли го караш, да знам? Аз от урода Иран лошо не съм видял, ти? Ама от СА виждам бая "сириец" наоколо. Виждам и в една държава на хиляди година как подхранват главорези. Я земи се ориентирай с плюенето.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 22:16

1982 написа:
fcb_bg написа:Абе оставете си ги хората на майка си в гъза да си живеят според своите си разбирания. И те не ни харесват педалските паради и Плейбоя от 60г насам с коври на корицата, както и дрогата и алкохола, ама не им дреме и не ни учат че тъй не е редно.

Айде, бе, ти проучване ли направи сред иранския народ, че си толкова запознат ??!

Аз лично не съм никак убеден, че целият ирански народ желае да живее под тоя тежък фанатично-религиозен ботуш. Ама хората просто нямат думата.

http://pentagontours.osd.mil/contact.jsp

Пиши им за гнета над целият ирански народ и как жадуват за демокрацията на реднеците, барем да се забързат да ни докарат пейсе милиона бежанци.

Ама преди тва само да те питам, ти видя ли некъде из казионните медии да пише нещо добро за Иран? Нема и да видиш, само помия требва да има.

Върни се в “Свободна зона”