Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот GA_ veliki » 18 ное 2015 18:57

Абе чудно ми е нещо.Бомбят, стрелят, унищожават.Хайтек ,+ километри, обединения, настъпления идил е смазана.
ОХ .До крак всичко ли ще е изтребено?Защото, не знам колко народ са там, но като избягат все ще идат някъде и ще се покрият и после?Ал кайда като нама държава?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 ное 2015 18:58

1982 написа:"Меси гьона" и другите му профили, не забравяй, че момчето има различни самоличности тук. :lol: :lol:

То, половината русофили тук, пишат от по няколко ника. :mrgreen: :mrgreen:

Нека :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 ное 2015 20:36

GA_ veliki написа:Абе чудно ми е нещо.Бомбят, стрелят, унищожават.Хайтек ,+ километри, обединения, настъпления идил е смазана.
ОХ .До крак всичко ли ще е изтребено?Защото, не знам колко народ са там, но като избягат все ще идат някъде и ще се покрият и после?Ал кайда като нама държава?

Не, почнаха да се изнизват. Облечени като жени и с червилце. Европа трябва да затвори границите, защото ще се намърдат тук.
Но не си наясно с военния аспект на операцията. За 45 дена ВКС унищожиха опорните и командни пунктове, комуникациите и дадоха на СА оперативен простор за действие. Всеки град и село се прочистват бавно и внимателно. В момента ударите са по камионите, с които изнасят петрол, както и по добивните инсталации. Останат ли без финансиране и снабдяване, сухопътните сили на Ирак, Сирия и кюрдите ще ги довършат. ИДИЛ имаха доста време на спокойствие да изградят сериозна защитна система , а както споменават руските военни спецове, там са пипали истински професионалисти и не са жалени пари. Мащабът на съоръженията е впечатляващ-на места дълбочината на дефанзивните линии е 20-30 км. Без намесата по въздух за споменатите сили би било невъзможно да ги пробият.
Сега е друго. Ударите ще продължат до пълно разрушаване на съоръженията, след което ще има генерална атака. Подкрепен от щурмови бомбардировачи и хеликоптери. Целта е не просто настъпление, а обкръжение, от което няма излизане. Умните от ИДИЛ вече се изнасят, с тази "държава" е свършено, всичко е въпрос на време.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 18 ное 2015 21:28

sin4ec написа:
GA_ veliki написа:Абе чудно ми е нещо.Бомбят, стрелят, унищожават.Хайтек ,+ километри, обединения, настъпления идил е смазана.

Не, почнаха да се изнизват. Облечени като жени и с червилце. Европа трябва да затвори границите, защото ще се намърдат тук.
Но не си наясно с военния аспект на операцията. За 45 дена ВКС унищожиха опорните и командни пунктове, комуникациите и дадоха на СА оперативен простор за действие. Всеки град и село се прочистват бавно и внимателно. В момента ударите са по камионите, с които изнасят петрол, както и по добивните инсталации. Останат ли без финансиране и снабдяване, сухопътните сили на Ирак, Сирия и кюрдите ще ги довършат. ИДИЛ имаха доста време на спокойствие да изградят сериозна защитна система , а както споменават руските военни спецове, там са пипали истински професионалисти и не са жалени пари. Мащабът на съоръженията е впечатляващ-на места дълбочината на дефанзивните линии е 20-30 км. Без намесата по въздух за споменатите сили би било невъзможно да ги пробият.
Сега е друго. Ударите ще продължат до пълно разрушаване на съоръженията, след което ще има генерална атака. Подкрепен от щурмови бомбардировачи и хеликоптери. Целта е не просто настъпление, а обкръжение, от което няма излизане. Умните от ИДИЛ вече се изнасят, с тази "държава" е свършено, всичко е въпрос на време.

И какво като нямат "държава"?Ще изчезнат ли?
"Люлека ми замириса"

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 21:30

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Спрял съм, да, понеже пак те хванах как пускаш някакви внушения, без въобще да си сигурен дали са верни. Също както с оная новина на една пристрастна палестинска медия.

Внушенията си ги създаваш ти, аз просто подчертах един текст, ти почна да ми обясняваш нещо и да правиш някакви предположения, параноя нещо? :roll:

То тоа е плачевен случай. Вече се е объркал от кой от многото си профили да пише. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: Много са смешни янкофилчетата, ама много. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 18 ное 2015 21:47

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 21:48

GA_ veliki написа:
sin4ec написа:

И какво като нямат "държава"?Ще изчезнат ли?

Терористите никога не са имали нужда от собствена държава, те винаги си намират държави-приемници.

Много е наивно как много хора си въобразяват, че ИДИЛ може да бъде унищожена, като бъде изгонена от Сирия и Ирак. Разбира се, и "изгонена" е доста условно понятие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 ное 2015 22:05

GA_ veliki написа:И какво като нямат "държава"?Ще изчезнат ли?

Не. Но остават без приходи, без територия, много от тях ще бъдат намазани със свинска мас и обесени. За нула време двама от великите им екзекутори бяха елиминирани( ах, жалко-трябваше да ги хванат живи). Ореолът им пада, и си остават едни неудачници, които се дразнят, че хората по света живеят живота си, а те са се осрали с мазните си немити коси и бради и смърдят на лой и лайна. Ще живеят със страха, че Спецназа ще ги залови и сложи в ямите, където да вегетират и живи да се разлагат. И не без основание. Големи герои да колят беззащитни хора, но Спецназа ще им реже ташаците и ще ги посипва със сол и подправки...ще ги ебат за закуска, обяд и вечеря. Животът им ще се превърне в ад. Отрепки, смърдящи на лайна!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2015 22:24

sin4ec написа:
GA_ veliki написа:И какво като нямат "държава"?Ще изчезнат ли?

Не. Но остават без приходи, без територия, много от тях ще бъдат намазани със свинска мас и обесени. За нула време двама от великите им екзекутори бяха елиминирани( ах, жалко-трябваше да ги хванат живи). Ореолът им пада, и си остават едни неудачници, които се дразнят, че хората по света живеят живота си, а те са се осрали с мазните си немити коси и бради и смърдят на лой и лайна. Ще живеят със страха, че Спецназа ще ги залови и сложи в ямите, където да вегетират и живи да се разлагат. И не без основание. Големи герои да колят беззащитни хора, но Спецназа ще им реже ташаците и ще ги посипва със сол и подправки...ще ги ебат за закуска, обяд и вечеря. Животът им ще се превърне в ад. Отрепки, смърдящи на лайна!

В живота празно пространство няма.Ако не ликвидираш причината непрекъснато ще мутират,като вирусите.

Върни се в “Свободна зона”