Гаджева след ареста на Сидеров: Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят.
Като гледам тук има 3-4 атакистчета, я кажете ще излезнат ли боленчо и десито живи от ареста?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гаджева след ареста на Сидеров: Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят.
toristo написа:Гаджева след ареста на Сидеров: Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като гледам тук има 3-4 атакистчета, я кажете ще излезнат ли боленчо и десито живи от ареста?![]()
![]()
irradeum написа:toristo написа:Гаджева след ареста на Сидеров: Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като гледам тук има 3-4 атакистчета, я кажете ще излезнат ли боленчо и десито живи от ареста?![]()
![]()
Питай Фланкера! Той сигурно е безутешен - плаче и подсмърча
FLANKER написа:irradeum написа:toristo написа:Гаджева след ареста на Сидеров: Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Греда![]()
Плача и подсмърчам само за близките си.
irradeum написа:FLANKER написа:irradeum написа:toristo написа:Гаджева след ареста на Сидеров: Не знам утре дали Волен и Десислав ще излязат живи оттам, където ги водят.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Греда![]()
Плача и подсмърчам само за близките си.
Сори!...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта