Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 23:06

fcb_bg написа:
1982 написа:
sin4ec написа:1982, лидери на опозицията бяха в Москва и преди, и след началото на ударите. Имаше и договорки. На места те се бият с ИДИЛ заедно с СА. Тука верно те хванаха по бели гащи...

Мен трудно ще ме хванат по бели гащи, защото не аз твърдях някои неща и после посмекчих тона.

Ти нал уж не викаше опозиция, кво стана момък? Или вече ги разбра кои са и можеш да обясниш?
Аз да ти преведа какво точно каза Лавров, щот ти явно не зацепваш - тия "умерените", които се бият срещу СА имат избор или свалят оръжие и идват да си бранят страната и ше вземат участие в изборите или ше си продължават да получават умерено бомби.

Така е, на "умерена" власт и "умерена" опозиция, мой човек. 300 пъти ви го писах тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 ное 2015 23:07

1982 написа:
sin4ec написа:1982, лидери на опозицията бяха в Москва и преди, и след началото на ударите. Имаше и договорки. На места те се бият с ИДИЛ заедно с СА. Тука верно те хванаха по бели гащи...

Мен трудно ще ме хванат по бели гащи, защото не аз твърдях някои неща и после посмекчих тона.

Аз не знам кой какво е твърдял. Но е факт, че след първите удари част от опозицията не само смекчи тона, ами обърна оръдията. Мълчанието на Израил обаче е същественото в случая, а всички вие не споменавате този дребен факт. А той е решаващ. Сериозен пропуск в анализа на нещата. Че Спецназ е там отдавна, е факт. Но много от целите са дадени именно от МОСАД. Замисли се над това... ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2015 23:10

sin4ec написа:
1982 написа:

Аз не знам кой какво е твърдял. Но е факт, че след първите удари част от опозицията не само смекчи тона, ами обърна оръдията. Мълчанието на Израил обаче е същественото в случая, а всички вие не споменавате този дребен факт. А той е решаващ. Сериозен пропуск в анализа на нещата. Че Спецназ е там отдавна, е факт. Но много от целите са дадени именно от МОСАД. Замисли се над това... ;)

Евреите са се разбрали с руснаците 2 неща - да няма удари по Израел от територията на Сирия и Хизбула да не получават оръжие, което да използват пак за същата цел. И са пас.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2015 23:16

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Аз на негово място вкарвам пехота до 1 седмица и започвам да дера по въздух наред конвоите с цистерни. Който ял барела на 10-15 долара - ял. До 2 месеца разчиствам Сирия, прибирам 2000 убити, паралелно се проследяват в чии банки всъщност стоят парите на ИД и го обявявам открито и после питам всички останало що си бъркаха в носа 2г, ами не направиха тъй. и ще чувам насреща си оглушително мълчание.

И накрая ще имаш втори Афганистан. Ще вкараш Русия в една дългогодишна безсмислена война, без никакъв резултат. ;)

Айде бе, ти знаеш ли колко беха афганистанците срещу СССР и колко са т.нар. ИД? Или викаш, Щатите отново ще си зареждат с оръжие поредните любими терористи, а, щом пророкуваш Афганистан 2?

Не е ли малко нагло да го пишеш това, след като десетилетия наред именно СССР продаваше най-много оръжия на арабите. Много от тях и до днес са в ръцете им, къде на редовните армии, къде на разни терористи.

Ами продаваше да. На законни правителства, какъв е проблемът? Не е като да набутва оръжия на талибаните след 2001-ва. напротив - те, както и всички страни които са под тяхно влияние в региона помага на САЩ за Афганистан.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2015 23:18

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

Ти нал уж не викаше опозиция, кво стана момък? Или вече ги разбра кои са и можеш да обясниш?
Аз да ти преведа какво точно каза Лавров, щот ти явно не зацепваш - тия "умерените", които се бият срещу СА имат избор или свалят оръжие и идват да си бранят страната и ше вземат участие в изборите или ше си продължават да получават умерено бомби.

Така е, на "умерена" власт и "умерена" опозиция, мой човек. 300 пъти ви го писах тук.

Законна власт! Това, че бляк мен от уайт хаус вика кой какъв е както му е кеф или Хилари да определя тоз какъв е, оня какъв е, не значи че е правилно и е точно така.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 23:19

fcb_bg написа:Ами продаваше да. На законни правителства, какъв е проблемът? Не е като да набутва оръжия на талибаните след 2001-ва. напротив - те, както и всички страни които са под тяхно влияние в региона помага на САЩ за Афганистан.

Хайде стига с тая мантра за законните правителства, разни диктатори, дошли с кръв и насилие на власт, а не избрани от народа, това ли наричаш "законни правителства" ??!

И САЩ, и СССР си продаваха оръжията и не им пукаше на кого, важното беше да върви алъш-веришът и схемите, не ми обяснявай как едните били готините, а другите злите и гадни.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 23:21

fcb_bg написа:Законна власт! Това, че бляк мен от уайт хаус вика кой какъв е както му е кеф или Хилари да определя тоз какъв е, оня какъв е, не значи че е правилно и е точно така.

Законна 45-годишна несменяема власт ..... хайде, някъде другаде ги пробутвай тези.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2015 23:22

1982 написа:
fcb_bg написа:Ами продаваше да. На законни правителства, какъв е проблемът? Не е като да набутва оръжия на талибаните след 2001-ва. напротив - те, както и всички страни които са под тяхно влияние в региона помага на САЩ за Афганистан.

Хайде стига с тая мантра за законните правителства, разни диктатори, дошли с кръв и насилие на власт, а не избрани от народа, това ли наричаш "законни правителства" ??!

И САЩ, и СССР си продаваха оръжията и не им пукаше на кого, важното беше да върви алъш-веришът и схемите, не ми обяснявай как едните били готините, а другите злите и гадни.

Диктатори, ама онез такива искат да ги управляват, а като няма един който да бие шамари на племената видяхме кво става. Не ми разправяй кой какъв е. Онез нямат нашите представи за живота, няколко века назад са.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2015 23:25

1982 написа:
fcb_bg написа:Законна власт! Това, че бляк мен от уайт хаус вика кой какъв е както му е кеф или Хилари да определя тоз какъв е, оня какъв е, не значи че е правилно и е точно така.

Законна 45-годишна несменяема власт ..... хайде, някъде другаде ги пробутвай тези.

Абе я стига си се правил на американски президент и да казваш къде как да стават нещата. Щото ей от такива разбирачи и мрънкачи 45г ..... дрън-дрън... арабите налазиха Европа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 23:26

fcb_bg написа:
1982 написа:

Диктатори, ама онез такива искат да ги управляват, а като няма един който да бие шамари на племената видяхме кво става. Не ми разправяй кой какъв е. Онез нямат нашите представи за живота, няколко века назад са.

Ама ти социологическо проучване ли прави, та разбра какви искат да ги управляват ??!

Върни се в “Свободна зона”