sin4ec написа:Фланкер, аз резултатите от разследването ги постнах още рано сутринта, но никой не обърна внимание.
Русия няма нужда някой да е #Аз съм Москва, лицемерно и безсмислено. Москва не вярва на сълзи. Там са свикнали на изпитания и трудности, които ние не можем и да си представим. Там са разбрали отдавна, че трябва да се справят сами. И че най-добрите им приятели са техните флот и армия. На 9 май там никой не рони сълзи. На 9 май там с гордост носят снимката на своя дядо, прадядо, баба...защото знаят, че тези дядовци и баби не само са разгромили нашественика и са го навряли едикъдеси. Това е било лесната част. Но те са се върнали в своите изгорени селца, сравнени със земята градове, с изпепелени поля, отровени кладенци, разрушени гари, мостове, жп линии, и са ги създали наново САМИ.
Преди време " предрекох ", че новите ВС РФ, с новото им виждане, концепция и въоръжение имат нужда от бойно кръщение. Днес, след включването на подводните и въздушни стратегически ракетоносци, то напълно е факт.
То е и демонстрация, и намек за позабравилите историята. Втори 22 юни няма да има. Втора Директива 21 няма да има.
А ето как изглежда днес един разрушен град, където се е разиграла най-жестоката битка на ВСВ . Под красивата зелена тревичка малко да копнеш, и излизат гилзи и олово. Който чете, нека разбира...
Че няма да има втори 22 юни е така ..Но някои много трябва да внимават да няма втори 9 май!