Corwin написа:Някой знае ли дали скоро ще има ново публикуване на информация за погасени задължения към НАП?
Яснота ще има след събранието , но според непотвърдени..."слухове", целта е 2016 да сме на нула.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Corwin написа:Някой знае ли дали скоро ще има ново публикуване на информация за погасени задължения към НАП?

wilge написа:Тоя директор има ли акъл? Въпросният Гном или Нгом преди два месеца е бил на проби във ФК Чемнитзер, 3- та немска лига и е отхвърлен. Сега не е одобрен от последния в класирането...Спомням си, преди време взехме един отхвърлен от делиорманци и го запомнихме само с това, че не се къпеше. Ако с такива ще гоним титлата или Европа... по- добре без директор.

W84me написа:twize написа:За този ли става въпрос:Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Юношата на ПСЖ изкара пробен период и в Пирин, но в крайна сметка не бе ангажиран от "орлетата". Таранът ще тренира на Герена до четвъртък, след което треньорският щаб ще преценява.
22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион
Не знам какво да си мисля за тази информация ...
Че е само на 22 и може да излезе нещо от него?
CSKA 78 написа:W84me написа:twize написа:За този ли става въпрос:Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Юношата на ПСЖ изкара пробен период и в Пирин, но в крайна сметка не бе ангажиран от "орлетата". Таранът ще тренира на Герена до четвъртък, след което треньорският щаб ще преценява.
22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион
Не знам какво да си мисля за тази информация ...
Че е само на 22 и може да излезе нещо от него?
M...да, както бях написал, парите за селекция при вас няма да са много!
Nuke написа:И кво, това го доказва по някакъв начин ли? Айде ела пак да спамиш след края на зимния трансферен прозорец.
CSKA 78 написа:Nuke написа:И кво, това го доказва по някакъв начин ли? Айде ела пак да спамиш след края на зимния трансферен прозорец.
Всяко нещо, което не ти харесва минава в графата спам, а? Интересно ми е, този футболист, който не е одобрен от Пирин, които са потенциален изпадащ отбор, та този футболист вие го взимате на проби! Доказателство за какво е това? Може би, че имате много пари за селекция!?![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
CSKA 78 написа:Nuke написа:И кво, това го доказва по някакъв начин ли? Айде ела пак да спамиш след края на зимния трансферен прозорец.
Всяко нещо, което не ти харесва минава в графата спам, а? Интересно ми е, този футболист, който не е одобрен от Пирин, които са потенциален изпадащ отбор, та този футболист вие го взимате на проби! Доказателство за какво е това? Може би, че имате много пари за селекция!?![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:И кой казва, че го взимаме за титулярен нападач? Млад, мургав и с прилична физика може да свърши добра работа по строежа на сектора. Знаеш ли колко неща има за носене, извозване, товарене, хм?![]()
CSKA 78 написа:TristaNNN написа:И кой казва, че го взимаме за титулярен нападач? Млад, мургав и с прилична физика може да свърши добра работа по строежа на сектора. Знаеш ли колко неща има за носене, извозване, товарене, хм?![]()
Много хубаво си го измислил, но като гледам това момче не е дошло, за да носи! Ще е голям майтап, ако вашите ръководители му предложат договор, като нападател!
Всъщност май точно от такъв имате нужда, и затова мургавият е на проби!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: honda, jusi, Martinez1948, TristaNNN и 26 госта