Форумни изцепки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Форумни изцепки

Мнениеот diplomat » 12 окт 2015 22:50

CTAHKO написа:
diplomat написа:В днешно време само циганите се возят на такива. Сам си прави изводите какви са твоите прилики с това българско малцинство.

Това за пореден път показва деградацията на нашето общество и че циганите са най-умните люде в тази държава 8-) А ти виждал ли си циганин в учебна кола, за да има право да кара какъвто и да е автомобил :?: Аз НЕ :!:

П.П. Москвич могат да си позволят да карат само циганските барони :!: Останалите мангали от простолюдието карат БМВ, Ауди и тем подобни шиптърски коли 8-)

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 16 окт 2015 16:23

shumkar_44 написа:Би било добре да се помисли над модел тип "амфибия". Преставям си как прелестен "Москвич" 408 пори вълните край Несебър, под звуците на "Люлякови нощи".

Направо си го представих как акостира на Cacao. :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 окт 2015 22:22

aleksandrov77 написа:Искам публично и официално да заявя пред всички форумни потребители, че ако Зенит спечели тази година Шампионска Лига, ще си сменя името от Александър на Зенит и вместо Александър Александров , ще се казвам Зенит Александров! 8-)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 23 окт 2015 23:05

suareshampion написа:Ся кво да ви правя деца мои ,с човек повече Клоп не можа да бие тия паляци и хем измори титулярите за неделя ,хем не спечели мача ? :lol:
Спокойно ,аз не съм такъв ограничен хейтър като вас и няма да плюя по новия треньор на Ливърпул ,за разлика от вас ,които започнахте да плюете Брендън Роджърс още от първия му ден в клуба . Аз разбирам от футбол за разлика от вас .И не съм злобен ,завистлив и комплексиран.
Аз винаги съм бил в началото търпелив и това е нормалното поведение .Бях твърдо зад Далглиш ,после зад Брендън и сега съм твърдо зад Клоп. С предните треньори ,беше същото положението.
Трябва да знаете ,че ние треньорите не сме магьосници и не играем ние на терена . Клоп може да промени някои неща ,но има неща които не търпят промяна ,особено на по завършените и опитни играчи . Той няма как да промени футболния интелект на дадения играч . Примерно Шкъртел както беше хаотичен и често взимаше грешни решения при Брендън ,така взима и сега при Клоп . Това няма как да се промени .Той станал на 30 години ,създал си собствен стил ,навици ,начин на мислене ..иди го променяй . И както виждам дойдохте на мойта за тоя слаб словак а преди ме плюехте ,за това че не го искам в Ливърпул .
Клоп определено вкара импулс ,заиграха по агресивно ,борят се за всяка топка ,тичат повече ..но те като си нямат креативни и голови качества и господ да дойде ,трудно ще промени тоя факт. Но леко полеко ще се получат нещата .Ще се завърне уникалния Стъридж,Коутиньо също е класа ,Милнър е машина ..Бентеке и Фирмино ще влязат във форма ,ще се купи някой друг нов и ще стане .Трябва да стане ..

Завърна се :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 окт 2015 13:59

shumkar_44 написа:От толкова страници дискусия се убедих, че няма по-силен, смислен и трогателен шедьовър от "Гладиатор". Отделил съм повече сълзи на този филм, от колкото урина в живота си - това го завявам напълно отговорно.

:shock: :lol: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 28 окт 2015 16:28

boabbb написа:
shumkar_44 написа:От толкова страници дискусия се убедих, че няма по-силен, смислен и трогателен шедьовър от "Гладиатор". Отделил съм повече сълзи на този филм, от колкото урина в живота си - това го завявам напълно отговорно.

:shock: :lol: :lol: :mrgreen:

Легендарен :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
[center]Изображение[/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 ное 2015 20:38

suareshampion написа:Само аз мога да го оправя тоя отбор ,никой друг.
Как може такива глупости да правиш бе Юргене ? Еба ми майката днес . Как може да не видиш ,че дадени играчи са ти дупки вече 7ми мач ?

НЕ МОГАААААААААААААААААААААААААААААААА
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Изверг

Мнениеот Изверг » 17 ное 2015 19:18

dreben23 написа:Ще препоръчам на всички истински цесекари да спрат да посещават този форум, докато модовете не го прочистят от внедрените "армейци". :lol: :lol: Ще се изненадате много след време, затова не общувайте тук за армейските неща, защото реално ги обсъждате с лошите. Така са успели да ви заблудят, че ви е*ават по всекакви параграфи. :mrgreen:

Ще се окаже накрая, че само аз, удоджи и още някой модератор сме истински армейци, останалото агенти под прикритие. :lol: Внимавайте какво обсъждате тука с лошите! И после се чудим що не върви нищо при нас, щото всички са къртици. [offtopic]Шматки под прикритие бих казал, щото стилът им е един и същ и ги издава. :)[/offtopic]

:lol: :lol:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 ное 2015 17:34

:lol: :lol: :lol:
Teo написа:Да се стигне до оздравителна програма след това ще му мислим. Аз нямам проблем да дам 1000 лева за ЦСКА. Даже бих дал повече, имам ги парите. :idea: ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 ное 2015 20:18

delqnski47 написа:А група е пълна трагедия.95% от отборите в нея са на ниво Б,която е някаква производна на В.Не знам защо изобщо я коментираме тука. :roll:

:shock: голям е Делянски :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”