Арестуваха Волен Сидеров ! Той обяви безсрочна гладна стачка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Re: Арестуваха Волен Сидеров ! Той обяви безсрочна гладна ст

Мнениеот botevist_75 » 17 ное 2015 17:34

Модератор ЛокоПД написа:
Plovdivskia Grand написа:Не съм адвокат на арестувания Сидеров,само да питам.....какво става примерно с Христо Бисеров :oops: :oops: :oops: ?

Ами да :lol: Ами къде е Цецо Василев,примерно :oops: Колкото до Волен,той отдавна кара на алкохол и разни прахообразни субстанции /срещу които уж се бори/...Така че,липсата на храна няма да му се отрази толкова пагубно.

Ех този Цветан Василев бе,за каквото и да стане дума все той е в устата на някои фенове :) Може и в сънищата им да е.Лошо няма, в 21 век живеем все пак :mrgreen:
Явно той е виновен за абсолютно всичко.Ето и в темата за Волен цъфна.
И правилните въпроси се задават : "Къде е Цецо Василев?". Ами в Белград е.
Ама неправилни въпроси не се задават.Например : В момента може да оказваме натиск на Сърбия по всякакви начини.Вето на приемането им в ЕС,заплахи за съд,натиск от Брюксел и т.н за да го върнат.Ама ми прави впечатление, че краля-слънце много,много не бърза и не натиска да го връщат.Защо ли?
Ето тези въпроси никога няма да бъдат зададени от феновете на някои отбори.Нормално когато някой ти е осигурил финансово благоденствие и тода зависи от присъствието му във властта,да не задаваш неправилни въпроси.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 ное 2015 17:34

Plovdivskia Grand написа:"Ел Локо",Волен Сидеров /според теб наркоман и алкохолик/на 59 години става баща :lol: :lol: :lol: .Каквото е правил да си носи последствията.Това с него е толкова пошъл театър,че повече няма накъде.Въпросът ми е- защо уличени политици като Бисеров/ДПС/,Масларова/БСП/.Цветанов/ГЕРБ/и сие не са в затвора :oops: ?

А дали е той...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 17 ное 2015 17:36

tores94 написа:[center]Изображение[/center]

"Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви гладна стачка и от този момент няма нито да се храни, нито да пие.

Ега види Свети Петър на живо :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 ное 2015 17:41

locke написа:
tores94 написа:[center]Изображение[/center]

"Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви гладна стачка и от този момент няма нито да се храни, нито да пие.

Ега види Свети Петър на живо :lol:

Другите, ега видят дяволът на живо....
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 17 ное 2015 17:41

Волен е един обикновен хитрец,много талантлив,който винаги намира свободна ниша в политическото пространство и затова печели.
Писал съм за неговото житие и битие тук,на който му се занимава да погледне.
Със сигурност не е луд. Със сигурност не е и "човек на Путин". Путин е стар евреин/не в генетичния смисъл ;) /. Той никога няма да хвърля пари за обречна кауза.
Ако Путин иска да има партия в България,тя ще е оглавявана от "нормален и харизматичен лидер",добре финансиран,чиято партия щеше да спечели изборите или да е поне втора.По верни може да са приказките за ДПС са "хората на Путин", отколкото Волен.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 ное 2015 17:43

diplomat написа:
FLANKER написа:Това беше ясно.

Гладна стачка ще правите ли, колега? Гледам, че с автобуси са ви ("симпатизантите" на Атака) карали днес към Софето. Нещо за платени студентчета, соросоидчета и педерастчета ми говорехте, а вие какви сте тогава? :?:

Аз сега се прибирам от работа .Не мога да ти отговоря.
пп.Това с автобусите се организира по общини.Не е редно да ме питаш мен...
пп.2. Аз доволно си хапнах сега :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 ное 2015 17:49

botevist_75 написа:Волен е един обикновен хитрец,много талантлив,който винаги намира свободна ниша в политическото пространство и затова печели.
Писал съм за неговото житие и битие тук,на който му се занимава да погледне.
Със сигурност не е луд. Със сигурност не е и "човек на Путин". Путин е стар евреин/не в генетичния смисъл ;) /. Той никога няма да хвърля пари за обречна кауза.
Ако Путин иска да има партия в България,тя ще е оглавявана от "нормален и харизматичен лидер",добре финансиран,чиято партия щеше да спечели изборите или да е поне втора.По верни може да са приказките за ДПС са "хората на Путин", отколкото Волен.

Сигурно си прав(за ДПС,едва ли)Но!

Ако се стигне до затвор и закриване на Алфа, тогава вече ще имаме класическа форма на политическа репресия. Прекалено се разду случаят, но това е много показателно за свободата на словото в условията на българския "демократичен" режим. Имам много раболепни приятели, които целуват задника на управляващите, за да получават мижава заплатка, на държавна работа са, няма идеалисти. От друга страна, не мога да ги обвинявам толкова много, така са открили начин да оцеляват, мисля, че в друга среда вероятно по друг начин биха развили своите личностни и морални качества. Тъй като в нашата мила родина сигурността не е обезпечена, обществото ни е по-примитивно, лумпенизирано, овчедушно.
Между другото, едната репортерка попитала днес Чуколов дали си е взел паста за зъби - за съжаление, журналистите в България са толкова жалки, че вече дори не е смешно. В държавата ни има далеч по-големи проблеми от тази хиперболизирана истерия, с която вниманието на обществото бива отвличано. Истинските престъпници са на свобода.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2015 18:05

Аз съм съгласен, че се вдига прекалено много шум покрай Сидеров.
Ама това нямаше да се налага, ако си го бяха осъдили още, след като стреля по-хора на "Тракия-та".
Или поне, след като вандалства на летище Варна... И то срещу дипломатическо лице на чужда Държава.
За ударите срещу полицаи, журналисти, обикновенни хорица, няма да споменавам.

Така че... Наистина, в този момент може да го направят мъченик.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 ное 2015 18:07

Plovdivskia Grand написа:Не съм адвокат на арестувания Сидеров,само да питам.....какво става примерно с Христо Бисеров :oops: :oops: :oops: ?

Ако си чел разследването на Григор Лилов за Хр.Б., няма да питаш ;)
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 17 ное 2015 18:07

Тия дето се радвате на ареста на Волен, сте абсолютни идиоти и малоумници!

Не ви ли е ясно, че ГЕРБ налагат диктатура и прилагат репресии срещу всеки, който не е съгласен с политиката на правителството и превръщането на страната ни в КОЛОНИЯ на юдео-сатанистки САЩ?!?! Що за тъпанари сте да се развате, все едно са вкарали в ареста политик, участвал в приватизацията, политик, спрял АЕЦ-Козлодуй, политик, дал привилегии на циганите или нещо такова?

Къде е Костов, къде е Цветанов-убиеца, къде е Кунева курвата, която излъга всички за АЕЦ-Козлодуй, къде е Доган? На свобода, гуляещи с вашите пари, а вие тъпанари се радвате, че арестували Волен, понеже с "изключителна дързост" нахлул в някаква сграда, че даже спорил с надрусани студентчета.

А вие наясно ли сте, че премиера Ви-слънце Боко Методиев е "БИВША" мутра и като такъв е извършвал рекети, грабежи и убийства. Но му целувате задника нали, тъпанари?

Върни се в “Свободна зона”