"В"група XIV кръг:Балкан (Варвара) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: "В"група XIV кръг:Балкан (Варвара) - ЦСКА (София)

Мнениеот Red joker » 17 ное 2015 14:07

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Каша, кой ще тръгне да рита момчетата при положение, че отстрани зяпат 3-4 хиляди верни?

Бранеков?!? Колко бяхте верните?!

Бранеков? Какво за него - от началото на мача се чудеше как да се контузи...и успя!

Сам се е контузил, за да си съсипе евентуално кариерата, колкото и време да му остава до краят и?! И ти първо пишеш май!

Абе, Кашо, ся кат ти казвам. Тоя човек летеше от единия край в другия - мяташе се кат магаре на тая сгория. Тва сам си го изпроси. Беше неадекватен - летящ Вожд виждал ли си. Кво толкова прегоря аз така и не мога да си обясня. Трябва да бъде глобен дори за безобразното си поведение. Докара си контузия - това са разходи по лечение.

Пич, измери си температурата :!: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 ное 2015 14:11

Кашчей написа:
Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:Общо взето в отбора личи отегчение и подценяване на противниците :( Нормално е до някъде ,в предвид очевадната разлика в класите,дори и в сравнение с тези ,които са най-близко до нас в класирането :!: Маржа е убийствено голям и просто за играчите няма тръпка,това е ;) Аз лично ,вече почвам да се отегчавам от гледането на безпредметни мачове,в които единствено е неизвестно цифровото изражение на победата :( ...а какво ли ще стане,ако се сбъдне мИчтата на някои заблудени фенове,отбора да играе в „А“ окръжна :o

Ако отидете в А областна, колко ли от тези играчи, които играят само защото вярват, че само една година ще са аматьори, ще останат в ЦСКА. Да, сигурно пак ще биете яко, но да изкараш 18 годишни момчета срещу сбирщина си е направо геройство.

Да, като гледам Локото си е живо геройство :lol:

Локото не са харизма и без тях има футбол у нас, докато без вас..трябва да си пазите младите надежди от контузии, а в областните групи нещата са много изкривени откъм спортсменство. Имам колега, играл на такова ниво преди години, с чупен на две места едновременно крак-и пищял, и подбедрица-да не дава Господ никому!

Такива неща са се случвали и в професионалния футбол :idea: :!: Примери -бол :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 ное 2015 14:29

Кировец написа:
Red joker написа:Общо взето в отбора личи отегчение и подценяване на противниците :( Нормално е до някъде ,в предвид очевадната разлика в класите,дори и в сравнение с тези ,които са най-близко до нас в класирането :!: Маржа е убийствено голям и просто за играчите няма тръпка,това е Аз лично ,вече почвам да се отегчавам от гледането на безпредметни мачове,в които единствено е неизвестно цифровото изражение на победата :( ...а какво ли ще стане,ако се сбъдне мИчтата на някои заблудени фенове,отбора да играе в „А“ окръжна :o

Аз предпочитам А окръжна пред това да няма ЦСКА или Литекс или който и да е да си смени името.

Точно тогава няма да има ЦСКА,не го ли разбра :!: :?: Някои живеят с криворазбрано чувство за чест и достойнство,вкопчени в разни имагинерни стойности :idea: Кажи като си толкова ербап,каква ще е приемствеността на твоя отбор от „А“ окръжна и да кажеме ,фалиралият ,като си толкова голем отворко,каква ще е връзката,некой ше ви даде базите и „Армията“ ли-знаеш кога :!: ;) :?: Предпочитам ,ако се стигне до там,да не дава Господ,сливане,обединяване или преливане,както искате го наричайте,с друг клуб от по-висшо ниво от колкото чисто ново дружество,от „А“ окръжна и мачове по селата и махалите около София!Тоя ,твоя модел го подкрепят враговете на ЦСКА и разнали футболни маргинали,из между нашите фенове,предимно такива,които са пораснали или са се родили след 1990 г. и не знаят какво са велики мачове и велики победи на ЦСКА,както хора ,които ходят на мачове не заради футбола,а да си извикат и изкарат негативната енергия и им е все едно с кой играе ЦСКА !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 ное 2015 23:22

Red joker написа:
Кировец написа:
Red joker написа:Общо взето в отбора личи отегчение и подценяване на противниците :( Нормално е до някъде ,в предвид очевадната разлика в класите,дори и в сравнение с тези ,които са най-близко до нас в класирането :!: Маржа е убийствено голям и просто за играчите няма тръпка,това е Аз лично ,вече почвам да се отегчавам от гледането на безпредметни мачове,в които единствено е неизвестно цифровото изражение на победата :( ...а какво ли ще стане,ако се сбъдне мИчтата на някои заблудени фенове,отбора да играе в „А“ окръжна :o

Аз предпочитам А окръжна пред това да няма ЦСКА или Литекс или който и да е да си смени името.

Точно тогава няма да има ЦСКА,не го ли разбра :!: :?: Някои живеят с криворазбрано чувство за чест и достойнство,вкопчени в разни имагинерни стойности :idea: Кажи като си толкова ербап,каква ще е приемствеността на твоя отбор от „А“ окръжна и да кажеме ,фалиралият ,като си толкова голем отворко,каква ще е връзката,некой ше ви даде базите и „Армията“ ли-знаеш кога :!: ;) :?: Предпочитам ,ако се стигне до там,да не дава Господ,сливане,обединяване или преливане,както искате го наричайте,с друг клуб от по-висшо ниво от колкото чисто ново дружество,от „А“ окръжна и мачове по селата и махалите около София!Тоя ,твоя модел го подкрепят враговете на ЦСКА и разнали футболни маргинали,из между нашите фенове,предимно такива,които са пораснали или са се родили след 1990 г. и не знаят какво са велики мачове и велики победи на ЦСКА,както хора ,които ходят на мачове не заради футбола,а да си извикат и изкарат негативната енергия и им е все едно с кой играе ЦСКА !

Добре бе, ти отворко, как ще гарантираш, че некой ще даде базите на Литекс от Ловеч щото искал да става ЦСКА?! Кво ми говориш празни приказки и задаваш безмислени въпроси, ти от кой свят си? Къде си чул в Европа клуб от аматьорите директно да се включи пак в професионалистите чрез друг отбор? Кви са тия глупости и ми говориш за температура? Тая игра си има правила бе, умен! И въобще не ми отговаряй!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 ное 2015 09:34

Кировец написа:
Red joker написа:
Кировец написа:

Добре бе, ти отворко, как ще гарантираш, че некой ще даде базите на Литекс от Ловеч щото искал да става ЦСКА?! Кво ми говориш празни приказки и задаваш безмислени въпроси, ти от кой свят си? Къде си чул в Европа клуб от аматьорите директно да се включи пак в професионалистите чрез друг отбор? Кви са тия глупости и ми говориш за температура? Тая игра си има правила бе, умен! И въобще не ми отговаряй!

Тъпо парче си,друго не мога да ти кажа!

Върни се в “ЦСКА”