Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/248/8468248h.gif[/wrapimg]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:[wrapimg=]http://prikachi.com/images/248/8468248h.gif[/wrapimg]
[offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Камерунски играч тренира с тима на Стойчо Стоев
Нов камерунски нападател тренира с Левски.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Дали намерихме най-после нападател или това са поредните спекулации?
Нов камерунски нападател тренира с Левски.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Дали намерихме най-после нападател или това са поредните спекулации?
За този ли става въпрос:
Не знам какво да си мисля за тази информация ...
Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Юношата на ПСЖ изкара пробен период и в Пирин, но в крайна сметка не бе ангажиран от "орлетата". Таранът ще тренира на Герена до четвъртък, след което треньорският щаб ще преценява.
22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион
twize написа:За този ли става въпрос:Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Юношата на ПСЖ изкара пробен период и в Пирин, но в крайна сметка не бе ангажиран от "орлетата". Таранът ще тренира на Герена до четвъртък, след което треньорският щаб ще преценява.
22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион
Че е само на 22 и може да излезе нещо от него?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:twize написа:За този ли става въпрос:Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Да, млад е и е възможно да излезне перспективен, но да не се е представил на висота в Пирин и от там да са го отпратили?
Не звучи много сериозно. Дано тренера го прецени добре. Опитвам се да бъда оптимист :D
W84me написа:twize написа:За този ли става въпрос:Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Подчертаното малко ме тревожи.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Заклет Левскар
TristaNNN написа:W84me написа:twize написа:За този ли става въпрос:Наставникът на Левски Стойчо Стоев ще изпробва в следващите дни французина Санти Нгом, научи Гонг.
Подчертаното малко ме тревожи.
Ами той и Кристиан Ободо изкара пробен период при аматьорейците, ама после обиколи всички отбори в Серия А.
Да не говорим за Кежман дето го изгониха, като мръсно коте другите аматьори.
Абе - аматьорска му работа.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Някой знае ли дали скоро ще има ново публикуване на информация за погасени задължения към НАП?
Тоя директор има ли акъл? Въпросният Гном или Нгом преди два месеца е бил на проби във ФК Чемнитзер, 3- та немска лига и е отхвърлен. Сега не е одобрен от последния в класирането...Спомням си, преди време взехме един отхвърлен от делиорманци и го запомнихме само с това, че не се къпеше. Ако с такива ще гоним титлата или Европа... по- добре без директор.