Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Путин за турският посланик: Предайте на вашия президент,

Мнениеот petko.h.markov » 15 ное 2015 19:10

Мистри написа:
petko.h.markov написа:
Около 5 мин.

А напиши нещо свързано.

Мистри на 15 Ное 2015 18:41
На мен например в момента ми е смешен френския посланник, който се рови в нашата история ,без да е подготвен.
Изречението "Този човек и другия", повторено няколко пъти е направо жалко.Поне да знаеше ,че този човек е Леге/Леже/, а другият е Позитано.
petko.h.markov на 15 Ное 2015 18:53
Много рано си вдигнал 200,изтърчал си се.
Ако беше почакал малко щеше да чуеш края от послаНика.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 ное 2015 19:13

v.r.s. написа:
diplomat написа:
v.r.s. написа:
diplomat написа:Кога е станало това, нали има среща на Г-20 в Турция?!?!?! :?: :shock:

Е кога станало, ти пък задаваш сега някакви несъществени въпроси, важно е, че е станало, а не кога и къде.

Като гледам какви простотии се пишат... Хората тотално са загубили ума и дума. :|

Проблема не е, че се пишат тези неща, а в това, че една част от хората ги приемат като сериозна новина, вярват на написаното без да се замислят и го разпространяват и коментират по форумите.
Това говори за загубена способност да се разсъждава и отсяват евентуални факти и измислици, а това наистина е сериозен проблем.

Това е от 3 месеца в нета, ама дали е фейк кой знае. Публикувано е в доста по-реномирани медии от мекица.ком. Позовава се на сайт в който има доста интересни статии от много автори. Вчера Фланкер беше пуснал едно видео с Апачи летящо до колона от Тойоти. Днес попаднах на видео в което се вижда пак Апачито, ама се връща обратно. В същия сайт http://www.veteranstoday.com/2015/11/15/us-apache-helicopter-herding-isis-toyotas/.

П.С. И не очаквай големите разкрития и най-кирливите ризи да ти ги съобщи СНН. Истината е набутана в най-завряния ъгъл.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 ное 2015 19:18

petko.h.markov написа:
Мистри написа:
petko.h.markov написа:
Около 5 мин.

А напиши нещо свързано.

На мен например в момента ми е смешен френския посланник, който се рови в нашата история ,без да е подготвен.
Изречението "Този човек и другия", повторено няколко пъти е направо жалко.Поне да знаеше ,че този човек е Леге/Леже/, а другият е Позитано.

Бе я се разкарай. :lol:

Да слушам 10 минути глупости, докато някой му прошепне в слушалката имената?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 ное 2015 19:36

Спомнете си първо за ТОЗИ човек,Изображение
а после ми философствайте за путин, к*урин, обама, абдо, далайлама и тероризъм.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 ное 2015 19:39

Мистри написа:Спомнете си първо за ТОЗИ човек,Изображение

Да, спомням си, че го ЗАПАЛИХА на центъра на Варна.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 ное 2015 19:39

Мистри написа:
petko.h.markov написа:
Мистри написа:
petko.h.markov написа:
Около 5 мин.

А напиши нещо свързано.

Бе я се разкарай. :lol:

Да слушам 10 минути глупости, докато някой му прошепне в слушалката имената?

Максимум един дихон.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 ное 2015 19:42

W84me написа:
Мистри написа:Спомнете си първо за ТОЗИ човек,Изображение

Да, спомням си, че го ЗАПАЛИХА на центъра на Варна.

И колко по света написаха:"АЗ СЪМ ВАРНЕНЕЦ"?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 ное 2015 19:48

Мистри написа:

Нула, но това си беше постановка, убиха човека.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 15 ное 2015 19:54

W84me написа:
Мистри написа:

Нула, но това си беше постановка, убиха човека.

Това е ясно.
На всички русофили, русофоби, американофили, -фоби, педиатри, педо*или ,педа..гози, които възхваляват или отричат този или онзи и се правят на "граждани на света", ще кажа-Путин да ви е майка, Обама баща.мащехите си ги имаме тук.А ,че ми писна от плачещи президенти, джуджета президенти, негативи президенти, народи джуджета и негативи.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Darth_Maul
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Darth_Maul » 15 ное 2015 20:04

И тези чупят тъпомера!Щели да се бранят срещу една банда , а Русия се канят да атакуват и атакуват! Вие можете ли да си представите разликата в мащабите между това бандитско формирование и Русия? :)))))) какъв абсурд!

Deutsche Welle: Елиминирайте ги!

Атака срещу Франция. Европа е шокирана. Коварните терористи бяха избрали за своя цел не само клетите случайни жертви, но и всички нас, цивилизованите хора. Цялото човечество, както се изрази американският президент Барак Обама.

В потресение и гняв сме принудени да гледаме отстрани, докато терористите нахлуват с концентрирани акции и безцелно избиват стотици хора. Франция, Европа и светът сега трябва да се изправят като един и да отвърнат на удара. Срещу терористите, които очевидно са радикални ислямисти, трябва да се използват всички средства. Техните кукловоди, идеолозите на тези отвратителни убийци, независимо дали са в Сирия, в Ирак или другаде, трябва да бъдат издирени колкото е възможно по-бързо и да бъдат елиминирани. Защото така наречената „Ислямска държава” очевидно е обявила война не само на Франция, но и на всички свободолюбиви хора по света.

ЕС, САЩ и Русия да смачкат "Ислямската държава"

В името на изконните френски ценности свобода, братство и равенство сега цял свят трябва да се надигне срещу терора. В неделя в турския курортен град Анталия започва срещата на 20-те икономически най-развити държави, която предлага отлична възможност за това. САЩ, Русия, че дори войски на НАТО от Европа трябва заедно да навлязат в Сирия и в Ирак и да ликвидират терористичната банда, наречена „Ислямска държава” – колкото е възможно по-бързо. След атентатите в Париж през януари тази година станахме свидетели на вълнуващата демонстрация на солидарност, в която се включиха мнозина международни политици. Красив жест, спор няма, но това не е достатъчно. Безскрупулните убийци очевидно разбират единствено езика на насилието.

Замразете всички други конфликти!

Всички други конфликти по света сега трябва да бъдат замразени. Защото следващият терористичен акт може да удари произволна държава. Вчера в Русия също беше обявена повишена тревога заради опасността от тероризъм. В Турция миналия месец имаше голямо терористично нападение. Да не забравяме Мадрид-2004 и Лондон- 2005. В момента никой не знае къде из Европа и по света и колко точно „спящи” терористични клетки поддържат ислямистите. Световната общност трябва да престане да се занимава със съдбата на сирийския властник Асад и най-напред да прекърши гръбнака на ужасяващата „Ислямска държава”.

Двойна криза

Ето, че към бежанската криза в Европа се добавя втора криза – терористичната. Заплахата е голяма и непредвидима. Тъкмо в този решителен миг Европа трябва да покаже, че може да бъде едно цяло, че може да действа като едно цяло. Сигурността на гражданките и гражданите се намира под сериозна заплаха. Тъй че лидерите на Европа, на САЩ и на Русия са длъжни в един глас да заявят: Ще се браним!

Върни се в “Свободна зона”