Плевнелиев: "Тероризма може да бъде победен с толерантност"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Плевнелиев: "Тероризма може да бъде победен с толерантно
България има изключително прекрасен президент!
Believe in her, if you are able...
Плевнята е една марионетка и нищо учудващо за мен не е казал.С такива като него наистина терориэъм няма как да се бори.Слушам във Франция а и в другите държави знаели за клетки млетки на терористите.Ами ние нужда от статистика нямаме бе господа умници.Като ги знаете -
трепете ги на момента.Без много обяснения.Както те го правят но с мирни и невъоръжени хора.Кво е това безумие?Ще трепе някой семейството ми пък аз ще се правя на толерантен.Тотално всички изтрещяха в тоя свят.
трепете ги на момента.Без много обяснения.Както те го правят но с мирни и невъоръжени хора.Кво е това безумие?Ще трепе някой семейството ми пък аз ще се правя на толерантен.Тотално всички изтрещяха в тоя свят.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Alkonost написа:България има изключително прекрасен президент!
На такъв народ такъв президент.Факт.
Точно заради тая толерантност в Европа стават тея атаки тея цигани взривяват и избиват хора тоя ми говори за толерантност пълен дебил
- Drunken_Master
- Контакти:

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
THE G.A.M.E
На гу'сина, изживяващ се като Президент, трябва с държавен указ да му се забрани, да се изказва по-международни казуси и въпроси.
Alkonost написа:България има изключително прекрасен президент!
Но президента не е случил на държава!
Друго си е , ако беше на Холандия , например.

sin4ec написа:iliev72 написа:Вие да сте чули някой път изказване на Роско в което да има нещо мъжко ?! Щото аз не съм !!!
Заеви го, дете изгуби, не е сега момента...
Ай стига бе, от 2 месеца ли е неадекватен или от 4 години?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
А бе , Ушанки прости , не разбрахте ли , че до сега читав президент не сме имали, както и читаво правителство от 70 години насам ? Както и читав Съветски и постсъветски управник на Педеристан..... Не ви ли светна , че нещата са свързани????

АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
Този калъф луд ли е, ненормален ли е?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Представям си колко и с какво е зависим, та да се изцепва по този начин с подадени му думи ТОЧНО В ТОЗИ момент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До сега по-скоро го съжалявах, но оттук насетне ме отвращава!!!
Представям си колко и с какво е зависим, та да се изцепва по този начин с подадени му думи ТОЧНО В ТОЗИ момент!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
До сега по-скоро го съжалявах, но оттук насетне ме отвращава!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра