Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Над 140 жертви след терористични атаки в Париж

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 14 ное 2015 09:40

Кръстоносните походи са били ислямисти ли бе :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Взривове в Париж...с много жертви

Мнениеот Alexx » 14 ное 2015 09:41

james написа:
Alexx написа:
MoNteSo написа:Просто е време целия тоя континент под Гърция и Италия да се изравни с кота нула барабар и с Турция. Бомби имат всички велики сили, да спрат да се правят на ударени и без това зора им е да намалят световното население да го направят чрез Африка. От там нищо добро не е дошло!

Като например цялото човечество е дошло от Африка? Какво е направил обикновения африканец,че трябва да умре?

Нямам нищо против Африканците , но ти мислиш ли ,че тези момчета бяха необикновенни :?: А забеляза ли ,че терористите вече имат конкретни цели , че вече се целят в места където са младите европейци , а не където им падне , това май напомня на война , а не на терористичен акт.

Така е, но повечето терористични организации процъфтяват с благословията на западни и руски тайни служби. С предтекста,че тези организации се борят за някаква кауза. Например Ал Кайда бе създадена от ЦРУ с цел да се бори с СССР в Афганистан, сега ИД се подкрепяше с цел да се свали диктатора в Сирия.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 ное 2015 09:46

paceto написа:Стига с това трета световна война, защото няма нищо такова. Тези терористи нито имат държава нито нищо подобно, за да се говори за трета световна война. Такава война се води между държави, а в момента не виждам кой нормален ще застане да защитава Ислямска държава, че да се говори за световна война.

Това е война срещу терористи настанили се в определени земи и не са никаква официална държава колкото и на самите тях да им се иска да са такава. Трябва няколко страни да застанат в защита на ИД и да се бият срещу САЩ, Русия, Англия, Франция и т.н., а аз толкова глупави държави не виждам, нито имат ресурс да се справят с великите сили.

В сражение от класически тип, няма кой да се противопостави на изброените от теб държави, но в тактика на терор са много уязвими.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 14 ное 2015 09:47

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Кръстоносните походи са били ислямисти ли бе :)

Били са същите фанатици. Ама много хора пропускат,че е съществували и още съществуват и християнски фундаменталисти!

james написа:
Гонзо написа:Комунизма или анархизма е правилния строй тогава. Ей като наизлязат капацитети след такива ужасни неща ми става жал за такива хора. За хората, които се притесняват от 3-та световна война ще ги помоля да се ограмотят. Потърсете кога война става световна. Коя държава ще застане зад ИДИЛ според вас?

Малоумний разбирачо ,
на Хан Тервел едва ли му е била необходима диплома от Сорбоната за да разбере ,че тези боклуци са едно голямо зло и ги е спрял, докато не идват малоумните Латини , които разбиват щита на Европа и допускат източната измет да ни налази. Но ти това няма от къде да го знаеш в учебниците пише за османско присъствие , а не за терор.

По времето на кан Тервел, християнството е като исляма днес.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 14 ное 2015 09:47

james написа:Но ти това няма от къде да го знаеш в учебниците пише за османско присъствие , а не за терор.

Моля те бъди така добър да ми покажеш един единствен учебник, в който пише присъствие. Един. Тая глупост си я плюете в устата откакто преди двайсетина години един министър-идиот СЕ ОПИТА БЕЗУСПЕШНО да я прокара. Никой историк не използва този термин, вземи се образовай малко преди да говориш глупости.

Колкото и да не съм фен на какъвто и да било национализъм обаче, трябва да призная, че в мен в момента има подобни чувства. С безпилотни самолетчета-играчки няма да стане. Война не се води в дистанционно управление, колкото и да сме напреднали технически. Тия животни трябва чисто и просто да бъдат изтребени, и руснаците и американците имат визможностите да го направят. Време е да спрат да се правят на доброто и лошото световно ченге, и да предприемат сериозни мерки срещу чалмосаната паплач.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 ное 2015 09:56

Alexx написа:
MoNteSo написа:Просто е време целия тоя континент под Гърция и Италия да се изравни с кота нула барабар и с Турция. Бомби имат всички велики сили, да спрат да се правят на ударени и без това зора им е да намалят световното население да го направят чрез Африка. От там нищо добро не е дошло!

Като например цялото човечество е дошло от Африка? Какво е направил обикновения африканец,че трябва да умре?

Според шибаната логика на тъпия идиот, на когото си губиш времето да отговаряш, тогава трябва и половин Азия да се изравни с кота нула - той дори не знае кои територии се контролират от ИД, кой финансира ИД и т.н., и т.н... 8-)
П.П. А ако се върнем малко по-назад в историята - Карлос Чакала, фракцията „Червена армия” на Баадер - Майнхоф, „Аксион директ” във Франция, „Сендеро Луминосо”, Кадафи, Агджа, Бекир Челенк, Фатик, Акрам ....Че Гевара, палестинските терористи, кубинците в Ангола ... и се замислим кой ги обучаваше и чии терористи бяха, ще трябва да затрием целия свят... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 ное 2015 09:59

dafquezz написа:...Колкото и да не съм фен на какъвто и да било национализъм обаче, трябва да призная, че в мен в момента има подобни чувства. С безпилотни самолетчета-играчки няма да стане. Война не се води в дистанционно управление, колкото и да сме напреднали технически. Тия животни трябва чисто и просто да бъдат изтребени, и руснаците и американците имат възможностите да го направят. Време е да спрат да се правят на доброто и лошото световно ченге, и да предприемат сериозни мерки срещу чалмосаната паплач.

Да бе, Путин и Обама (да не говорим за обикновените руснаци и американци) умират от желание да нагазят в калта на един нов Афганистан или Виетнам... 8-)
П.П. А иначе си прав - с дронове, самолети и хеликоптери (руснаците имат общо около 50 машини там) няма как да стане - боя не се прави с пръдня... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 ное 2015 10:01

Alexx написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Кръстоносните походи са били ислямисти ли бе :)

Били са същите фанатици. Ама много хора пропускат,че е съществували и още съществуват и християнски фундаменталисти!

james написа:
Гонзо написа:Комунизма или анархизма е правилния строй тогава. Ей като наизлязат капацитети след такива ужасни неща ми става жал за такива хора. За хората, които се притесняват от 3-та световна война ще ги помоля да се ограмотят. Потърсете кога война става световна. Коя държава ще застане зад ИДИЛ според вас?

Малоумний разбирачо ,
на Хан Тервел едва ли му е била необходима диплома от Сорбоната за да разбере ,че тези боклуци са едно голямо зло и ги е спрял, докато не идват малоумните Латини , които разбиват щита на Европа и допускат източната измет да ни налази. Но ти това няма от къде да го знаеш в учебниците пише за османско присъствие , а не за терор.

По времето на кан Тервел, християнството е като исляма днес.

Примера ми беше свързан с това ,че по времето на хановете (кановете , което ти е по-приятно и двете имат еднакво значение), общесвеният строй е бил твърде различен от днешния и видимо по-справедлив , форумният идиот Гонзо ме нарече комунисто анархист за това че смятам изкривения либерализъм в Европа за ненормален.

intelektualen

Re: Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Мнениеот intelektualen » 14 ное 2015 10:02

Европейските лидери не си дават сметката , че приемайки още и още бежанци, накрая от красива Европа ще остане само спомен, защото тези араби те нямат елементарни трудови навици,нямат елементарна битова култура и са изостали от нас европейците със столетия , разбира се сред тези бежанци има и свестни хора , но те са малък процент, повечето са яки и здрави мъже. Сред тях има и терористи.С тези араби няма как да се съжителства , защото европейската и арабската култура са два коренно различни свята.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 14 ное 2015 10:04

dafquezz написа:
james написа:Но ти това няма от къде да го знаеш в учебниците пише за османско присъствие , а не за терор.

Моля те бъди така добър да ми покажеш един единствен учебник, в който пише присъствие. Един. Тая глупост си я плюете в устата откакто преди двайсетина години един министър-идиот СЕ ОПИТА БЕЗУСПЕШНО да я прокара. Никой историк не използва този термин, вземи се образовай малко преди да говориш глупости.

Колкото и да не съм фен на какъвто и да било национализъм обаче, трябва да призная, че в мен в момента има подобни чувства. С безпилотни самолетчета-играчки няма да стане. Война не се води в дистанционно управление, колкото и да сме напреднали технически. Тия животни трябва чисто и просто да бъдат изтребени, и руснаците и американците имат визможностите да го направят. Време е да спрат да се правят на доброто и лошото световно ченге, и да предприемат сериозни мерки срещу чалмосаната паплач.

Изваждаш конкретни думи от едно цяло мнение ,това е некоректно за това не бих ти отговорил.

Върни се в “Свободна зона”