Над 150 жертви след терористични атаки в Париж

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Re: Взривове в Париж...с много жертви

Мнениеот Болен Левскар » 14 ное 2015 01:39

MoNteSo написа:Хитлер се е опитал да колонизира част от страните, за да заграби природните богатства. Законови или каквито и да било мярки срещу мюсюлманите никога не е имал. Един куп доброволнически мюсюлмански отряди е имало в СС. Се тая, афектиран съм, защото ме е много яд. На всички беше ясно какво ще се случи, но ги допуснахме да влязат. Аре при политиците ясно. Или са пионки, или са заставени да изпълняват тия самоубийствени указания. Ма ние защо спим......

И мен ме е яд, и аз искам да натисна някакво копче и да се изпарят всичките радикализирани, комплексирани, малоумни, болни мозъци. Но няма как! А и дали те са главните виновници? Дали те дърпат конците? Или са просто пионки? Сложно е, добри и лоши са оплетени като спагети. Така е в България, така е в Европа, така е в целия свят.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 ное 2015 01:40

MoNteSo написа:BFM TV: Терористите в концертната зала са викали, че отмъщават за Сирия

Там воюват руснаците и американците и то с въздушни удари,какво искат мюсюлманите от Европа?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 14 ное 2015 01:42

В същото време, заложници в залата "Батаклан", в която се е провеждал концерт на американската група Eagles of Death metal, са постнали туитове, в които призовават полицията да нахлуе в сградата и да избие терористите, защото те ги обезглавявали един по един.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 14 ное 2015 01:43

Ама много се разпалихте нещщо. Ай сиктир ве. Тука щяли да натискат копчета, да заличават религии, да убиват да не знам си какво. И в този случай какво по-точно ви различава от тея терористи ? Смешници.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 ное 2015 01:46

GOLEADOR написа:
MoNteSo написа:BFM TV: Терористите в концертната зала са викали, че отмъщават за Сирия

Там воюват руснаците и американците и то с въздушни удари,какво искат мюсюлманите от Европа?

Французите са много активни в Сирия. Бомбандират си редовно. И тук е вината на ЕС, че вместо всички да обединят усилията си и да се изправят срещу ИД заедно, то разчитаме на отделни държави да проявяват някаква инициатива..
Последна промяна от dunavfc на 14 ное 2015 01:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 14 ное 2015 01:47

Болен Левскар написа:
MoNteSo написа:Хитлер се е опитал да колонизира част от страните, за да заграби природните богатства. Законови или каквито и да било мярки срещу мюсюлманите никога не е имал. Един куп доброволнически мюсюлмански отряди е имало в СС. Се тая, афектиран съм, защото ме е много яд. На всички беше ясно какво ще се случи, но ги допуснахме да влязат. Аре при политиците ясно. Или са пионки, или са заставени да изпълняват тия самоубийствени указания. Ма ние защо спим......

И мен ме е яд, и аз искам да натисна някакво копче и да се изпарят всичките радикализирани, комплексирани, малоумни, болни мозъци. Но няма как! А и дали те са главните виновници? Дали те дърпат конците? Или са просто пионки? Сложно е, добри и лоши са оплетени като спагети. Така е в България, така е в Европа, така е в целия свят.

В конкретния случай нещата са ясни. Всичко се финансира освен от САЩ и Израел, така и от Саудитска Арабия. В Йемен терористите вече се задъхват. Бият се основно наемници на заплати от Риад. Ислямска държава, Ал-Нусра всички сериозни формирования на терористите се финансират от Саудитите. Руските и сирийските служби малко след началото на ударите на руснаците в Сирия бяха засекли разговори от пунктове на ИД в Сирия с Риад с молба за изпращане на оръжие. Властите в Саудитска Арабия отказаха да приемат бежанци, въпреки че при тях те би трябвало да се интегрират в пъти по-лесно и по-бързо, въобще не споменавам, че разстоянието спрямо Европа е много по малко. Вместо това саудитския принц предложи да финансира изграждането на над 200 джамии само в рамките на Германия за новодошлите. Всичко говори, че това преселение е точно както атаките тази вечер - координирано. Ок ясно, че не всичките 500 000 емигранти са терористи. Има много жени и деца. Има бегълци от войната, има хора които искат да живеят в по-подредени страни. Но огромна част са точно такива - терористи. И щом могат да си правят каквото искат в една от най-големите столици в Европа - Париж, не ми се мисли какво може да извършат в България, където нямаме нито армия, нито служби, а полицията е абдикирала и ламтяща за пари.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 ное 2015 01:52

Бас хващам,че в България 20 човека с калашници могат да окупират Пловдив примерно. Даже ако се разделят ще вземат и София.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 ное 2015 01:52

Haris написа:http://www.vesti.ru/onair/

Мерси за линка,но ако Диков бе още директор в Канал3,сега щяхме да гледаме него,а не да се чудим от коя чужда медия да черпим информация за случващото се.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 ное 2015 01:53

https://www.reddit.com/live/vwwmdb26t78v

Ужас точно като 11/9
Последна промяна от way на 14 ное 2015 01:54, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”