Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?
Българино, преди месец и половина се взе решение държавата да ни взема с около 2% повече от заплатата, но ти дори не си разбрал, а какво да си говорим за протести. За новите акцизи също няма да водим дискусия, та камо ли да протестиураме, защото и за тях не сте чували.
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.
-
- Контакти:
"Бакшишите" не са категория за която ще се загрижа, но считам за чудовищно една случайно попаднала на поста "Председател на бюджетната комисия в НС" личност, да дава квалификации за труда на хората единствено от гледна точка на това, колко "кожи ще им съдере държавата" По повод някакви пари, с които ще се облагат таксиджиите, тази особа заяви, че ако един таксиметров шофьор не може да изкара 500 лева, които тя иска да прибере, да вземе да си смени професията. Това е цинизъм в действие, защото всеки дръзнал да упражнява някаква професия, извън гарантираните от бюджета заплати, може с месеци да не получи и един лев, а е длъжен да плаща. И то много да плаща, защото бюджетниците станаха 3/4 от хората в държавата, а сферата на реалната икономика в България е почти "бутикова". Много от работещите на бюджетни заплати през целия си трудов път, не внасят един лев за пенсия, а получават 20 заплати на куп, най-високи пенсии и то след най-малък трудов стаж. Аз, не оспорвам труда на полицая и не приемам да се противопоставят едни групи българи на други групи българи. Време е обаче, тези които олицетворяват държавата да разберат, че няма как при загиваща икономика, намаляващо население и намаляване на работещите в сферата на производството, да се продължава с издържането на чудовищна по мащаби, държавна и общинска администрация, съд, прокуратура, полиция и др. в състав и с права, които да се противопоставят на всички останали, като последните са длъжни да ги изхранват, макар самата държава да не създава грам нормални и свободни условия за бизнес.
Ако не знаеш преди 1989 нямаше професия общински съветник , но вече я има и някои хора с това изкарват прехраната си вече 25г.
Дори малкото останали фирми които имат добри печалби Боко гледа да ги цоца за Левски без да се замисли , че заради неговите тъпотии намаляват на хора премии , заплати , бонуси.
Дори малкото останали фирми които имат добри печалби Боко гледа да ги цоца за Левски без да се замисли , че заради неговите тъпотии намаляват на хора премии , заплати , бонуси.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Повишението на цените на винетките с цели 30 лева е живо безобразие !
Пътищата ни са в ужасно състояние. Не е нормално при такива пътища да плащаме такива пари за винетки.
Правителството се изложи много. Още по-подло беше това, че изчакаха да минат изборите и тогава обявиха редица увеличения и други неприемливи свои решения.
Пътищата ни са в ужасно състояние. Не е нормално при такива пътища да плащаме такива пари за винетки.
Правителството се изложи много. Още по-подло беше това, че изчакаха да минат изборите и тогава обявиха редица увеличения и други неприемливи свои решения.
- damyanov1963
tores94 написа:Повишението на цените на винетките с цели 30 лева е живо безобразие !
Колега, така е в цял свят. Имам роднини в Италия, които казват същото. Преди изборите говорят едно, след това правят точно обратното. Сега в Италия сложили данък на водата, дето ползват язовирите. "Още малко, ще ни сложат данък и на въздуха, който дишаме". Така ми каза оня ден по скайпа братовчед ми.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- obi4am_pirin
- Контакти:
На оружие братя
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Вярвам че 90% от униформените полицай в България са ниско мотивирани, ниско интелигентни, ниско квалифицирани и тъпи. Не тъпи. Прости. Има 10% който са първите едно, две или три но не са прости.
Полицай в България? Аз не уважавам полицията. Няма как да ги уважавам след като те не ме уважат. Няма как да ги уважавам след като ме ограбват повече от 10 пъти за 20 години и нито веднъж не са хванали крадеца. Вероятно защото той крадеца дели с тях или са много прости. Един от тези пъти аз го хванх. Хванах го и го пребих от бой. След 6 месеца го гледам същият този на улицата. КАто ме видя свърна и избяга с 100 в обратната посока. А аз седя и не вярвам на очите си. Тука вече пръст имат онези дебелите и мазни съдии и прокурори. И те в тази игра играят. Ей мамицата ви. Ще ви пребия всичките мамицата ви дебела и мазна.
Никакво уважение нямам към тези хора. Полиция, съд, прокурори. Всеки държавен служител гледа да те прецака, да ти вземе 20 лв. Мамка ви! Ние ви храним а вие ми грабите. Полицията???? Спрете някой униформен и го попитайте нещо. Да ви покаже как да стигнете до някоя улица или да ви каже до колко часа можете да се разхождате на вън през лятото ако сте под 18 години. Ще видите колко ще се затрудни да ви отговори. Не защото е лош човек. Полицаят не е лош човек. той просто е ужасно тъпо парче. Тъпак. за по интересно можете да го попитате на Английски.
Много са ни прости полицаите. Освен това нищо не работят. Не че не искат. Не могат. Щото са много прости. Е имна едни 10% който не са прости ама те играят големи игри и не им се занимава с обикновените хора. В България да си прост полицай който бавно пресича Цариградско в час пик е превилегия. Да са живи и здрави. И по-малко прости.
Полицай в България? Аз не уважавам полицията. Няма как да ги уважавам след като те не ме уважат. Няма как да ги уважавам след като ме ограбват повече от 10 пъти за 20 години и нито веднъж не са хванали крадеца. Вероятно защото той крадеца дели с тях или са много прости. Един от тези пъти аз го хванх. Хванах го и го пребих от бой. След 6 месеца го гледам същият този на улицата. КАто ме видя свърна и избяга с 100 в обратната посока. А аз седя и не вярвам на очите си. Тука вече пръст имат онези дебелите и мазни съдии и прокурори. И те в тази игра играят. Ей мамицата ви. Ще ви пребия всичките мамицата ви дебела и мазна.
Никакво уважение нямам към тези хора. Полиция, съд, прокурори. Всеки държавен служител гледа да те прецака, да ти вземе 20 лв. Мамка ви! Ние ви храним а вие ми грабите. Полицията???? Спрете някой униформен и го попитайте нещо. Да ви покаже как да стигнете до някоя улица или да ви каже до колко часа можете да се разхождате на вън през лятото ако сте под 18 години. Ще видите колко ще се затрудни да ви отговори. Не защото е лош човек. Полицаят не е лош човек. той просто е ужасно тъпо парче. Тъпак. за по интересно можете да го попитате на Английски.
Много са ни прости полицаите. Освен това нищо не работят. Не че не искат. Не могат. Щото са много прости. Е имна едни 10% който не са прости ама те играят големи игри и не им се занимава с обикновените хора. В България да си прост полицай който бавно пресича Цариградско в час пик е превилегия. Да са живи и здрави. И по-малко прости.
-
- Контакти:
fcb_bg написа:Ебаси наглите тез, ей !150 лв глоба, ако немаш зимни гуми. Глоба, която е необжалваема, което май си е противоконституционно. От 1-ви ноември да сме със зимните. И защо бе да еба ваша мама, тръгнали сте да надминавате комунистите!!!!Вие ли ще ми кажете дали трябва да карам на 15-20 градуса по Целзий със зимни гуми бе, само защото календара показва 12.11. майка вви да еба малоумна и да не мога да обжалвам глобата?!
![]()
![]()
Тез не знам докъде смятат да я докарат...
Прав си! Тези депутати за някои лев в джоба си,могат да приемат и целогодишно със зимни гуми.Така направиха със светлините,карам със слънчеви очила
и включени фарове.
ЕМИЛ написа:Залагаме на мачове в нета за да си докараме допълнителни доходи .
Те отдавна ги удариха - още са затворени.
petko.h.markov написа:fcb_bg написа:Ебаси наглите тез, ей !150 лв глоба, ако немаш зимни гуми. Глоба, която е необжалваема, което май си е противоконституционно. От 1-ви ноември да сме със зимните. И защо бе да еба ваша мама, тръгнали сте да надминавате комунистите!!!!Вие ли ще ми кажете дали трябва да карам на 15-20 градуса по Целзий със зимни гуми бе, само защото календара показва 12.11. майка вви да еба малоумна и да не мога да обжалвам глобата?!
![]()
![]()
Тез не знам докъде смятат да я докарат...
Прав си! Тези депутати за някои лев в джоба си,могат да приемат и целогодишно със зимни гуми.Така направиха със светлините,карам със слънчеви очила
и включени фарове.
Значи, такова понятие като зимни гуми няма. Има гуми за сняг, гуми за дъжд и гуми за сухо. Гумите за сняг, които педеругите приемат за зимни, не издържат на асфалт и се износват много бързо на твърда настилка. Гумите за дъжд, са много близки до гумите за сухо и там нема проблем. Сега, въпроса е, като си сложа гуми за сняг при 20 градуса и сух асфалт, какво ще се случи? Ще се износят за Бог да прости. В България вече няма зима, ама вие идиотите си купувайте зимни гуми!
... и после внезапно си направих секуро.