Има ли сили Левски за титлата?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Има ли сили Левски за титлата?

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2015 16:23

CSKA 78 написа:М...да, от всички аргументи, най-много харесах този-"Алоооууу, ние сме Левски, Левски от София"! :lol:
Хубаво е да имаш вяра, то и ние имахме миналата година, но дай да видим как ще се развият нещата! Да не се окаже, че щото сте "Левски" не е достатъчно! ;)

ПП За другите аргументи няма да споря, само времето ще покаже кой е бил прав! ;) Въпреки, че 90%(даже и отгоре) от аргументите ти, се дължат на вяра в клуба, отколкото на разум и факти!

ППП Продажбата на билети и артикули много трудно може да се приеме за приход, тъй като за един сезон я изкарате от тях 150-200 хил.лева(печалба), я не! Тези пари няма да стигнат за заплати само на администрацията, за една година! Виж с парите от ТВ правата може да платите годишната заплата на един футболист, дори двама, като Бедоя да речем! 8-)

Каква вяра бе човек, обясни ти се, че през този спортно-състезателен сезон приоритетите ни са други - погасяване на заълженията, или поне на голяма част от тях, особено тези към НАП и тези, заради които има риск някой да ни дерне някой бивш играч/треньор в УЕФА, та да станем и ние за срам на майка България, досущ като един друг отбор. Втори по важност приоритет е завършването на сектор А, а титлата просто би била сладък бонус и повод за синя радост. Какво неясно има, та пак ми правиш препратки към аматьорското отборче? И те били имали вяра миналата година, вика. Ами хубаво, ама ние, за разлика от вас, си знаем проблемите и стоим здраво стъпили на земята, което, пак за разлика от вас, ни прави реалисти, а не мечтатели. Както виждаш няма дори тема "Пътят към титлата", това трябва да ти говори достатъчно. И недей да правиш сметки без кръчмар, особено на нашия отбор, защото парите от ТВ правата зависят от доста неща, включително класиране, така че на този етап не може да се определи какво сума ще получим от там.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 20:34

Мислех да отговоря, но колегата Тристан го е направил блестящо. :)
Нямам какво да добавя, освен дребния факт, че определено публика и отбор се забавляваме и липсва всякакво напрежение и нереални очаквания. Живеем с момента и не се напрягаме излишно. Мда!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 16 ное 2015 12:44

Има има, стига да разкарат Диаби. В сравнение с него Илиян Симеонов-Чушката ми прилича на Фалкао.Единствено Ниого Демба Нирен му е конкуренция.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 28 ное 2015 10:17

Не можете да минете рязаните по организация за титлата. Пак ще са те !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 30 ное 2015 11:41

И вие ще им помагате, нали?

Върни се в “Левски”