Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

liv_fc
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот liv_fc » 12 ное 2015 09:09

Ето ви една интересна статистика, която показва важността на Хендерсън -
Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 ное 2015 11:36

http://www.gol.bg/liverpool/2015-11-11/ ... -na-pazara
Ей това ако стане ,вече ще е показване на амбиции у янките . Най накрая ,след 5 години ,ще обявят амбиции за титла . Взеха и скъп треньор . Сега остава и да не си продават и класните играчи и може и да стане работата..

Статистиките за Данчо Фифата не ме интересуват .За мен той е долен връзкар ,който се буташе ,буташе неизменно в титулярите и накрая малко от малко го научиха да играе футбол . Колко смешни мачове и класирания сме имали с него ? Много .
Надеждата ми беше в Емре Джан .Видях някакви качества в него и си мислех ,че ще е идеален за халф ,който ще измести Данчо .Но Емре ме разочарова към тоя момент .Той просто не става за халф към тоя момент .Ок ,млад е ,най вероятно ще расте ,но към тоя момент е пълен смях .
Яко дръпнал ръчната и не може да подава топката .Когато няма никой около него я дава ,но когато някой малко го натисне и го постави под напрежение ,той просто не може да подава топката..или я подава на техен човек или му я взимат.
Основно заради него загубихме последния мач . И заради него се контузи Сако . Мислех ,че Клоп е по умен мениджър . Не виждаше ли слабите игри на турчина ?? Многото загубени топки ,от които за наш късмет не можеше да се възполза противника ? Един път късмет ,втори път късмет еееее ..то се очакваше че най накрая ще се счупи стомната .
Сега има доста мачове в сгъстен цикъл . Ловрен ще е заместника на Сако .Той играе добре от идването на Клоп и вярвам ,че ще се справи . Но Ловрен не може да играе всеки мач ,ще трябва да почива от време на време . Клоп може да върне отзад Джан да замества Ловрен . За халф е бавен ,но централен защитник се надявам да е маааалко по добре ...въпреки ,че в наказателното ни поле има поне 5 подаръци за гол ,заради лошо изчистване .
Ебати ташака тоя Джан ,почвам вече да се чудя къде мога да му намеря място на терена ,подобно на Фифата . Много ме разочарова .
Надявам се Клоп да вземе най накрая един грамотен халф през лятото ,който да играе заедно с Милнър пред защитата .

Много ме радват слуховете за нов вратар,които чета почти всеки ден . Надявам се Клоп да е видял колко слаб шаран имаме на вратата и да го разкара по най бързия начин от Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 12 ное 2015 11:51

suareshampion написа:Ебати ташака тоя Джан ,почвам вече да се чудя къде мога да му намеря място на терена ,подобно на Фифата . Много ме разочарова .

Ако може да ми открехнеш от какъв трън му търсиш точно пък ти място на Джан :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 ное 2015 12:48

http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 31341.html?
Ето това е добрата новина . Винаги съм вярвал в Стърдиж ,радвам се че и той не спира да вярва в себе си и да си дава кураж .
Вече ще става много тежко за противниците ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 12 ное 2015 12:59

suareshampion написа:http://www.gol.bg/liverpool/2015-11-11/yurgen-izliza-s-debel-portfeyl-na-pazara
Ей това ако стане ,вече ще е показване на амбиции у янките . Най накрая ,след 5 години ,ще обявят амбиции за титла . Взеха и скъп треньор . Сега остава и да не си продават и класните играчи и може и да стане работата..

Статистиките за Данчо Фифата не ме интересуват .За мен той е долен връзкар ,който се буташе ,буташе неизменно в титулярите и накрая малко от малко го научиха да играе футбол . Колко смешни мачове и класирания сме имали с него ? Много .
Надеждата ми беше в Емре Джан .Видях някакви качества в него и си мислех ,че ще е идеален за халф ,който ще измести Данчо .Но Емре ме разочарова към тоя момент .Той просто не става за халф към тоя момент .Ок ,млад е ,най вероятно ще расте ,но към тоя момент е пълен смях .
Яко дръпнал ръчната и не може да подава топката .Когато няма никой около него я дава ,но когато някой малко го натисне и го постави под напрежение ,той просто не може да подава топката..или я подава на техен човек или му я взимат.
Основно заради него загубихме последния мач . И заради него се контузи Сако . Мислех ,че Клоп е по умен мениджър . Не виждаше ли слабите игри на турчина ?? Многото загубени топки ,от които за наш късмет не можеше да се възполза противника ? Един път късмет ,втори път късмет еееее ..то се очакваше че най накрая ще се счупи стомната .
Сега има доста мачове в сгъстен цикъл . Ловрен ще е заместника на Сако .Той играе добре от идването на Клоп и вярвам ,че ще се справи . Но Ловрен не може да играе всеки мач ,ще трябва да почива от време на време . Клоп може да върне отзад Джан да замества Ловрен . За халф е бавен ,но централен защитник се надявам да е маааалко по добре ...въпреки ,че в наказателното ни поле има поне 5 подаръци за гол ,заради лошо изчистване .
Ебати ташака тоя Джан ,почвам вече да се чудя къде мога да му намеря място на терена ,подобно на Фифата . Много ме разочарова .
Надявам се Клоп да вземе най накрая един грамотен халф през лятото ,който да играе заедно с Милнър пред защитата .

Много ме радват слуховете за нов вратар,които чета почти всеки ден . Надявам се Клоп да е видял колко слаб шаран имаме на вратата и да го разкара по най бързия начин от Ливърпул .
Същото излезе и тук.http://topsport.ibox.bg/news/id_1080814127

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 ное 2015 13:54

liv_fc написа:Ето ви една интересна статистика, която показва важността на Хендерсън -
Изображение

Феновете си знаем важността на Хендерсън. Тая тема е толкова изкоментирана, че няма какво ново да кажа по нея дори . Абсолютен лидер, заслужен капитан . Няма и никакво съмнение, че Клоп ще разчита на него и ще бъде поредният треньор при който ще е неизменен титуляр . Самият му характер да се бори и доказва е ясно видим от всеки здравомислещ човек. Като го види Клоп с кво желание и воля тренира ще го прецени бързо колко е важен .

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 ное 2015 16:29

suareshampion написа:http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/daniel-sturridge-injury-liverpool-striker-could-return-for-manchester-city-clash-a6731341.html?
Ето това е добрата новина . Винаги съм вярвал в Стърдиж ,радвам се че и той не спира да вярва в себе си и да си дава кураж .
Вече ще става много тежко за противниците ..

Да ще стане тежко....в 2-та мача, които изиграе и дотам...после с "лек проблем" в коляното и пак 2-3 месеца се лекува...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 16:50

Гил голям песимист си станал :) Купи ли си Лего със Стиви ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 ное 2015 17:10

The club have confirmed that the French centre-back will be unavailable for around six to eight weeks, ruling him out of the busy Christmas period.

Тц, кофти работа с Ловрен цяла зима

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 ное 2015 17:43

iliev72 написа:Гил голям песимист си станал :) Купи ли си Лего със Стиви ;)

Не съм песимист....просто това са реалностите със Стъридж...много ще се радвам, ако повече никога не се контузва, но предвид опита му с контузии, не го вярвам :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”