Кой да бъде новият председател на ОСК "Левски" София?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

toristo
Контакти:

Re: Кой да бъде новият председател на ОСК "Левски" София?

Мнениеот toristo » 11 ное 2015 14:11

Според мен трябват сериозна реформа в ОСК Левски, защото там още си живеят в комунизма.
Видях в сайта им, че само ръководството им е 20 човека... много вождове нещо... ако разгледате имената ще ви стане ясно, че с тези хора няма как да стане. То там няма един мениджър, само хора по заслуги, които едва ли са много трудоспособни
Виждат се и абсурди. Има КХГ "Левски" и КХГ"Левски-Илиана".
Защо клуба на Раева е в ОСК и ползва безплатно базите след като си има оригинален клуб?
Мисля, че човек като Петър Стойчев може да направи необходимите промени. Показа че има кураж докато беше служебен спортен министър.

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 11 ное 2015 16:33

Като знам, че в Управителния Съвет на СК "Левски" са Алексей Петров и Делян Пеевски..... много трудно ще намерите толкова свестен човек, като Хранов. Уважаван от всички, подкрепян от съперници и съмишленици.... а бе, голям човек беше!
Левскар, а не говедо! Дай Боже повече такива хора на високи постове в цялата ни държава.
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 ное 2015 16:34

Лично за мен, това трябва да е някоя инициативан личност, която постоянно ще се бори за просперитета на клубовете. Тити Папазов ми се вижда доста подходящ за поста. Ако трябва да е политик, както по-горе се спомена, то Стефан Софиянски не е лош вариант и го предпочитам пред Марков или Бакърджиев.

На линия
Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 ное 2015 17:18

Хайде без ченгета като марков и без политици. Трябва човек с авторитет и достатъчно представителен. Томас беше успешен и добър президент на футболния клуб, защо да не стане и на ОСК, само да иска.

Тити при всичките му кусури и минало е левскар та дрънка. Може да се помисли и за бивш спортист от клуба като Стойчев.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 11 ное 2015 18:41

Onze_dOr написа:Като знам, че в Управителния Съвет на СК "Левски" са Алексей Петров и Делян Пеевски..... много трудно ще намерите толкова свестен човек, като Хранов. Уважаван от всички, подкрепян от съперници и съмишленици.... а бе, голям човек беше!
Левскар, а не говедо! Дай Боже повече такива хора на високи постове в цялата ни държава.

И къде ги видя тези двамата в управителния съвет, или просто ей така реши да го напишеш без дори да си проверил?
Не пишете глупости, че издавате собственото си слабоумие.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 ное 2015 21:35

Ще си кажа и моите фаворити: Стефан Софиянски, Томас Лафчис, Наско Сираков, Боян Радев...
Въобще, трябва да е едновременно ерудиран, предприемчив, контактен и дипломатичен... Пак казвам- съвсем не е необходимо да е бивш спортист от Левски... Може да е режисьор, икономист, мениджър в успяваща фирма, банкер или каквото и да е като професионалист... Но да е точен и в него да припознаваме духа на Апостола. Да има обаяние и харизма.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 11 ное 2015 21:39

Батков.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Кой да бъде?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 ное 2015 11:36

action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
damyanov1963 написа:
action66 написа:Логично е да е "левскар - политик".Нужно е за повечето ви каузи.Такива сили фигури са Георги Марков и Евгений Бакърджиев.Мисля , че това са търсените от вас лица.

Пропусна ББ, който направи Красен Кралев министър на спорта, който от своя страна направи съгражданина си ... как му беше името... май Ишков се кзваше, директор на Арена армеец ;)

Да не забравяме и автоджамбаза Марин Митев от ТИМ - сега член на Изпълкома на БФС... 8-)

Защо обиждаш един от най-големите работодатели в България?! Помисли си какво представлява "ТИМ холдинг" , какво включва и колко хиляди народ живеят добре заради работата си в структурите на холдинга.Не бива така грубо!
Но темата е друга,отклонихме се.Помислете за политиците.Не е шега,а е съвсем сериозно.

Аз не се сещам за голям мафиот, който същевременно да не е и голям работодател - двете да ги наречем съвсем условно "професии" са взаимно свързани. ;) Иначе политиката не трябва да има нищо общо със спорта, поне според мен. Разбира се, трябва да се прави разлика между "държавник" (какъвто е например министърът на спорта г-н Кралев) и "политик" - двете понятия не са тъждествени. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 13 ное 2015 09:31

Onze_dOr написа:Като знам, че в Управителния Съвет на СК "Левски" са Алексей Петров и Делян Пеевски..... много трудно ще намерите толкова свестен човек, като Хранов. Уважаван от всички, подкрепян от съперници и съмишленици.... а бе, голям човек беше!

[offtopic]Объркал си се нещо - там може да са били някога светите братя Кирил и Методий, но такива лица нивга![/offtopic]

Върни се в “Левски”